Trattoria Daimon

Vizualizari 22.829 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 16 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Daimon Trattoria va poate fi alaturi pentru evenimente importante din viata, fiind locatie ideala pentru petreceri private: nunti, botezuri, mese festive, dar si pentru intalniri business: conferinte, receptii, mese de protocol. Traditia bucatariei italiene, proximitatea Parcului Tineretului si capacitatea de 200 de persoane a restaurantului ne recomanda sa iti fim alaturi in cele mai importante momente. La Daimon te poti relaxa si pe timp de vara si savura mancare preferata chiar pe terasa. Fara indoiala, caldura soarelui, vantul ce adie usor si modul in care lumina se schimba in timp ce luam masa pe terasa Daimon, sunt punctele noastre forte. Cunoastem pasiunea semenilor nostril pentru a savura mancarea in aer liber, fara a renunta insa la calitatea si rafinamentul preparatelor.

Exemple de MENIURI Daimond Trattoria pentru evenimente (Click pentru a deschide)
Localizare Trattoria Daimon

Parcul Tineretului, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Daca aveti placerea de a manca spaghete quattro
frommagi,mergeti in alta parte.Daca vreti sa mancati spaghete mai de post,dar tot la pret de lux,cu foarte rafinate urme de branzeturi -aici e de dvs.
Asa am procedat azi 26.o7.2014 si nu-mi pare rau.Doamne fereste de mai rau !

Reply

Asta este o părere!eu merg foarte des si cred ca va înselati!este cu adevărat unul din locurile pe care le recomand cu plăcere!iar daca un ospatar greseste exista un șef de sala cu care puteți lamuri problema!
Eu chiar va recomand sa mai incercati odată!

Reply

Restaurant cu mancare si radio in limba italiana. Cam atat cu specificul italian!
Pentru ca serviciul este sub orice critica, de mult nu am mai intalnit asa ceva in Bucuresti. Cand am intrat am fost luati de sus de un ospatar care nu a dorit sa aranjeze mesele pentru grupul nostru de 10 persoane decat cum a vrut nu el, nu cum ar fi fost functional pentru noi.
Apoi comanda luata a venit repede, fructe de mare (congelate), paste italiene
(corecte) si pizza. Scobitorile cerute nu au mai venit niciodata, iar nota de la final a venit incarcata cu un tiramisu si o portie de caracatita. Platisem cu cardul, asa ca atunci cand am cerut explicatii despre lucrurile aditionate excesiv nu a mai venit ospatarul…iar noi am plecat pentru ca deja platisem inclusiv ce nu mancasem/comandasem…
Atmosfera cuprindea si un public pestrit, uneori cam zgomotos. Dar asta este! Daca nu va place evitati!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× nine = 81Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,