Restaurant De Gustibus (inchis)

Vizualizari 4.464 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Marcel Iancu 10, BUCURESTI


021.211.14.49, 0744.520.106

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28091

In locul lui, Alin & Ileana Sibiescu, proprietarii cunoscutului restaurant Die Deutsche Kneipe, au deschis al doilea lor restaurant german in Bucuresti, Grinzinger Hof, in toamna lui 2012.

----------------------------

De Gustibus e un restaurant gandit pe jumatate bine (partea cu amenajarea) si pe jumatate prost (cand e vorba de mancare). Casa fara etaj din zona cu nostalgie a Bucurestiului dintre Eminescu si Calea Mosilor e destul de frumoasa, iar amenajarea e de exceptie, facuta de oameni care se pricep bine la asa ceva. Cu siguranta, aceasta e si atractia principala la De Gustibus, sunt destui clienti si atmosfera e destinsa si placuta. La mancare, insa, le-a secat brusc inspiratia: meniu italienesc, aproape 200 de feluri, din care noi le-am nimerit de fiecare data exact pe cele mai banale... Cei de la De Gustibus ori nu stiu ce e aceea mancare buna, ori cred ca asta nu-i ceva atat de important intr-un restaurant incat sa merite sa-ti pui putin mintea la contributie. Preturile au fost calculate ca pentru o mancare buna, asa ca puteti considera ca jumatate din banii lasati la De Gustibus sunt pentru vizitarea micului muzeu. Serviciul e plictisit, se potriveste ca o nuca printre figurinele de pe perete intr-un astfel de decor. Pacat de atatea eforturi si de cat de aproape ar putea fi de a avea un restaurant foarte bun. Mergeti la De Gustibus ca sa vedeti casa, merita... (GB - Nov. 2010)

Localizare Restaurant De Gustibus (inchis)

Marcel Iancu 10, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
De Gustibus este închis definitiv si dispărut de pe harta!

Reply

Am fost la De Gustibus prima data acum un an. Am ales sa stam in spatiul amenajat pentru nefumatori, un fel de terasa inchisa, insa avand in vedere ca nu a venit nici un chelner timp de 20 de minute, ne-am mutat la o masa in casa, in zona pentru fumatori.
Mancarea a fost buna, spre foarte buna, probabil am nimerit intr-o perioada in care bucatarul stia ce face. Gnochi cu sos gorgonzola si ravioli cu ricotta si spanac au fost alegerile inspirate.
Ieri am revenit la De Gustibus, pentru un pranz. Inca de la intrarea in restaurant mi s-a parut ca si cum ar fi parasit, nici un chelner la usa, doar 2 mese fiind ocupate. Ne-am ocupat locul la masa, moment in care a aparut si un chelner. Servirea a fost ok, iar mancarea, cel putin a celor 2 cu care eram, destul de buna, din comentariile lor. Au mancat gnochi cu sos gorgonzola si pizza quattro stagioni.
Eu am ales ravioli cu ricotta si spanac. Fiind vorba de paste proaspete, ma asteptam la o consistenta mai puternica, insa ce am primit a fost o portie de ravioli umplute cu o pasta din branza si spanac, nimic special. In plus, bucatarul s-a cam grabit, pastele nefiind fierte destul, iar sosul avea o culoare ciudata si o consistenta cam nepotrivita, prea subtire.
Probabil ca as reveni la De Gustibus, insa as comanda altceva, cu speranta ca bucatarul din acel moment ar fi altul.
Casa in care se afla restaurantul e amenajata frumos, insa parca prea multe elemente care nu au nici o legatura cu tara pe care o reprezinta, fiind un restaurant italian.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 8 = seventeenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,