Restaurant pizzerie Horoscop

Vizualizari 7.123 Vizualizari 
Comentarii 10 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-09)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 9 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 

Pe scurt28289

Horoscop e un restaurant de pasaj, situat la mezaninul unui bloc comunist dintr-o extremitate a Piatei Unirii. Atmosfera e cam sumbra, mancarea e destul de banala, probabil ca trecatorii grabiti comanda mai mult pizza la Horoscop. Serviciul e anemic si apatic, chelnerii plictisiti si obositi, fara chef. Nu e de mers la Horoscop decat daca treceti prin fata si vi se face brusc foame. (GB - februarie 2009)

Localizare Restaurant pizzerie Horoscop

Dimitrie Cantemir 2 (Piata Unirii), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




obisnuiam sa mananc uneori aici, iar de multe ori luam cate o pizza la pachet (stau in zona).
de la o vreme, incepusem sa observ ca pizza incepe sa fie din ce in ce mai neglijent facuta (uleioasa, fara gust etc).
in fine. ignor semnalele astea si ieri am fost sa iau 2 pizza la pachet (o diavola si o quatro staggioni). fac comanda telefonic pe la ora 14.30, mi se spune sa vin in 20 min. ajung in juma’ de ora, bineinteles ca nici nu se apucasera de ele, dar nu asta m-a deranjat, in fond eram o voce neccunoscuta la telefon. ok, am platit, am zis ca revin in 20 de minute si, cand m-am intors, doamna care este casiera (undeva sub scara de la intrare) il intreaba pe un ospatar: “sunt gata, razvan, cele 2 pizza la pachet?”
“no ie gata”, raspunde nea’ razvan cu un analfabetism al intonatiei egalat doar de faciesul de infractor cu care ma masura din cap pana-n picioare.
ma intorc peste alte 15 minute, iar doamna-de-sub-scara il intreaba iarasi pe nea’ razvan (ca sa va faceti o idee, seamana cu dinica in rolurile alea infecte de legionar): ” e gata, razvane?”
asta se duce la bucatar, se uita la mine si incepe sa susoteasca, dand din maini, in timp ce bucatarul dadea din umeri.
“no ie gata”. mai stau 10 minute pe acolo, dupa care mi se trantesc in brate 2 cutii de pizza. le iau fara comentarii (sunt tot ceea ce poate fi mai departe de un client carcotas, credeti-ma) si ma duc acasa.
le deschid…quatro staggioni era acolo, iar la pizza diavola era doar blatul ars tare (ca sa nu se vada absenta salamului) si un pospai de branza+ketchup). nici fir de de salam, pepperoni, ma rog). asa ceva nu mi s-a intamplat nicaieri, nici la ultimele popasuri de pe drumurile judetene.
nici nu-mi inchipuiam ca poate sa existe asa ceva.
asta nu scade din vinovatia mea, care trebuia sa interpreteze mai atent schimbul de gesturi dintre cutitarul ala de ospatar si bucatarul de aceeasi etnie, care-i raspundea destul de sugestiv ca “nu mai am, dom’le, salam picant, ce dracu’ vrei sa pun in diavola aia?”

un mare semn cu evitare la restaurant/pizzerie/hotel (si ce dracu’ o mai fi) “horrorscop”.
am zis “horrorscop”? am zis bine.

Reply

Salut am fost in data de 21 11 2015 sambata la ora 18 la masa 16 la etaj cu prietena la o portie de fructe de mare.Am asteptat ce am asteptat si un handicapat e chelner si a facut aparitia.Imi pune meniurile pe coltul mesei(normal era sa le aseze pe farfurie in fata fiecare persoane prezente la masa),le iau ma uit in ele cer o portie de tagliatele ai frutti de mare pleaca tampitul,vine dupa vreo 20 30 de minute cu mancarea care a fost delicioasa un pic cam scumpa dar delicioasa.Bai fratilor asa retardat de chelner taran basit beat nu am vazut in viata mea.Erau langa noi la alta masa 2 mosi la vreo 60 de ani dak nu i au cerut nota de 4 ori ziceai k e handicapat ii cerem si noi nota ne spune sa mergem jos s platim la casa sa nu mai vina d 2 ori k nu e jogging.Dak l ati fi vazut cred k i ati fi dat cu farfuria in cap.Nu o s mai merg acolo in viata mea ,nu o s mai recomand nimanui jegul ala de restaurant si mancare scumpa si chelnerii batuti in cap.cineva ar treb s dea foc acestor localuri cica de fitze oribil

Reply

Salut am fost in data de 21 11 2015 sambata la ora 18 la masa 16 la etaj cu prietena la o portie de fructe de mare.Am asteptat ce am asteptat si un handicapat e chelner si a facut aparitia.Imi pune meniurile pe coltul mesei(normal era sa le aseze pe farfurie in fata fiecare persoane prezente la masa),le iau ma uit in ele cer o portie de tagliatele ai frutti de mare pleaca tampitul,vine dupa vreo 20 30 de minute cu mancarea care a fost delicioasa un pic cam scumpa dar delicioasa.Bai fratilor asa retardat de chelner taran basit beat nu am vazut in viata mea.Erau langa noi la alta masa 2 mosi la vreo 60 de ani dak nu i au cerut nota de 4 ori ziceai k e handicapat ii cerem si noi nota ne spune sa mergem jos s platim la casa sa nu mai vina d 2 ori k nu e jogging.Dak l ati fi vazut cred k i ati fi dat cu farfuria in cap.Nu o s mai merg acolo in viata mea ,nu o s mai recomand nimanui jegul ala de restaurant si mancare scumpa si chelnerii baturi in cap.cineva ar treb s dea foc acestor localuri cica de fitze oribil

Reply

Am fost in seara asta am comandat o limonada o bere si o pizza am asteptat 40 de minute m-am ridicat si am plecat. comanda a fost luata de un ospatar arogant gras si nesimtit care nu stie nici sa te salute cind vine la masa.nu stiu cit cistiga sau ce program are dar nici nu ma intereseaza cind a vazut ca ma ridic sa plec a insistat sa luam loc ca vine imediat pana atunci statea si se uita la noi.ROTARU ALEX il cheama,este tanar si blond spalacit.

Reply
corso bueons aires July 26, 2013 at 11:23 am

Jumatate din restaurantele bucurestene sunt italienesti, imi spunea un amic spaniol care vine des in delegatii aici.
Eu ii tot repetam ca nu e asa, insa pe unde mergeam el imi tot arata meniul.
Din snobism probabil pe principiul , multe, dar exagerat de multe restaurante bucurestene, pun in meniu preparate care insa n-au nici o legatura cu mancarea .
Din aceasta cauza, clientii romani pur si simplu nu mai stiu/pot face diferenta intre ceea ce italienesc autentic , simplu, bun , ca si ceeea li se prezinta in in restaurantele din capitala noastra.
Serios vorbind, Horoscop este probabil , singurul restaurant italienesc veritabil din bucuresti. fara fitze, cu mancare tipica, foarte buna, pregatita dupa retele originale.Paste facute in casa, pizza ca in italia.
Sigur, chelnerii nu sunt atenti ca in Italia, decorul nu e la inaltimea fitzelor zonei, insa cred ca patronul nici nu vrea asta.E o trattoria cu mancare excelenta, preturi decente, intr-un context romanesc ( chelneri , clienti )

Reply

    perfect de acord cu acest comentariu; mergeti oricand (mai ales in sezonul cald, cand sunt si mese afara) si restaurantul e minim 50% plin, daca nu full. si majoritatea sunt cetateni straini, majoritatea italieni – iar pt cine cunoaste mai bine italienii, stie ca in mod obisnuit ei merg f rar la alte restaurante decat cele italienesti si sunt al naibii de exigenti la detalii cand vine vorba de retetele lor; daca merg o data la un restaurant italienesc si nu le place, nu mai revin acolo. eu stiu cel putin 5 italieni care merg acolo in mod regulat. asta nu inseamna ca e un restaurant de top, ci doar un bistro – pizzerie unde se mananca mancare italieneasca normala si buna, comparativ cu orice trattoria medie-spre-buna din italia

    cred ca ar trebui sa mai faceti o vizita si un update la ce ati scris aici :)

    Reply

Am lucrat 11 ani laHoroscop stiu rest de la a la z nu este adevarat ce spui liliana am plecat de acolo din alte motive nu din cauza sefei sau a patronului,oricum va recomand acest rest mamcare de calitate pizza fff buna

Reply

Am uitat sa va spun aveti grija cu mizeria si cu mozarela stricata care se baga in pizza.Nu se fac controale niciodata decat vin toti sa manance gratis(sanepid,fortele de munca,garda financiara,toti daca vreti sa mancati gratis la horoscop dacat aratati placa si gata)

Reply

se manica bine dar politica restaorantului lasa mult de dorit.materia prima nu este foarte buna se incearca vinderea celor mai scumpe produse pentru a face vanzare cum ospatar nu au salariu nu au carti de munca nu au progam de masa sau pauza .megenra rest este o femeie care daca te porti frumoa u adica cadouri favoruri si multe altele, poti lucra mai mult timp daca nu 2-3 luni si te da afara nu e bun asa zice.Este un restaorant bun pentru a manca dar un calvar pentru persoanele care lucreza sub unstres zilnic si nesiguranta nesiguranta locului de munca.Cineva ar trebui sa faca ceva dar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul

Reply

nu este adevarat am lucrat acolo ani multi si stiu cum este acum sant plecat an strainatate dar gurile rele vb fara sa stie cat se cere calitate acolo.baieti sant calificati pe sala pt ca trag pt iei au procent.toata lumea e motivata asa ca va recomand o mancare autentica special pastele sant super si pizza.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine − = 0



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,