Restaurant La Dolce Vita

Vizualizari 13.427 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 62 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Strada Occidentului 44, BUCURESTI


021.310.86.94, 0728.832.744

Galerie Foto


Pe scurt44046

Club La Dolce Vita, Pub & Restaurant Italian - asa se prezinta - e un local mai putin obisnuit, care mi-a produs mai multe mirari, din cauza contrastelor si alaturarilor neobisnuite. E din 1998 la subsolul unui bloc vechi de pe Occidentului, chiar vizavi de Liceul de Muzica George Enescu, pe la mijloc, deci, intre Calea Victoriei si Buzesti. Localul e mic, abia daca intra zece mese, si acelea destul de inghesuite. Prima surpriza a fost sa mi se spuna ca un astfel de local, intr-un asemenea loc, are un usier cu redingota cu epoleti si cu sapca de general, care sta in fata, pe trotuar. Noi nu l-am vazut, insa e explicabil, l-or fi trimis sa se adaposteasca de cele 40 de grade de afara... Locul e foarte curat si primitor, desi toate sunt stramte acolo. Ce m-a mai mirat, apoi, e sa vad fete de masa complete, impecabile, cu settinguri de restaurante de (aproape) lux pe masa. Nu e nimic rau in asta, ba dimpotriva, doar ca ne-a mirat. Un lucru cam lipsit de logica, dupa mintea noastra, e un meniu de aproape 150 de feluri la un local cu 10 mese. Unde or tine toate produsele pentru toate acestea? Camarile trebuie sa fie mai mari decat restaurantul propriu-zis, fara indoiala. Meniul e italienesc la La Dolce Vita, dupa cum era si de banuit. Si cand am inceput sa mancam am avut cateva surprize: in primul rand, ca am primit mancarea sub clopot, cum nici marile restaurante nu prea mai fac asta in zilele noastre. Apoi, mancarea a fost mai buna unde ne asteptam cel mai putin, si invers, proasta tot unde nu ne asteptam. Vorbesc aici despre niste carnati foarte buni, un lucru pe care nu l-am mai intalnit in Bucuresti de ani buni, de vreme ce tori ii iau acum de pe rafturile pentru saraci de la supermarket; si reversul, o "supa" din cele mai proaste prafuri, si foarte diluata pe deasupra, pe care nici macar nu s-au obosit sa o disimuleze putin. Am mancat mai multe la La Dolce Vita, si mai bune, si mai putin bune, insa, pe ansamblu, aprecierea a ramas destul de favorabila in aceasta privinta. Serviciul a fost destul de apatic, cu niste chelneri cam plictisiti, carora li s-a interzis prin contractul de munca sa schiteze cel mai mic zambet. Ba, mai mult, una dintre chelnerite era acra de-a binelea. Clienti au destul la La Dolce Vita, restaurantul a fost plin la pranz, cand am mers noi, desi o astfel de masa acolo dureaza destul, spre o ora, sau chiar mai mult. Ultima surpriza au fost preturile, destul de mici, semnificativ mai mici decat la alte restaurante din Bucuresti la care mananci cam la fel. Cu alte cuvinte, La Dolce Vita are un raport calitate/ pret destul de bun, suficient - zic eu - sa-i atraga pe destui dintre angajatii multelor companii din zona si chiar pe unii bucuresteni care vor sa manance bine cu bani nu multi. Asta daca au noroc sa nimereasca ce e bun din atatea feluri... (GB)

Localizare Restaurant La Dolce Vita

Strada Occidentului 44, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Restaurant intim,cochet, personal discret, se mananca bine la preturi rezonabile. Te poti duce si cu prietenii, dar nu iti e rusine sa-ti duci nici sefii corporatisti cand vin la vreo sedinta de prin tarile mai din vestul Europei…

Reply

Am vizitat de mai multe ori acest restaurant impreuna cu diversi cunoscuti si am mancat excelent de fiecare data. Preturile sunt foarte rezonabile, vinul bun, atmosfera placuta, personalul discret si prietenos. Domnul care intampina clientii la intrare (in strada) chiar exista, este real si foarte amabil (ne-a primit cu zambetul pe buze si iarna, la minus 20 de grade, cand crapau pietrele de ger).Am o parere foarte buna despre restaurant dar, desigur, clientii fiind atat de diferiti, au gusturi si asteptari diferite.

Reply

am fost aseara(15 febr 2013) cu mai multi prieteni.
– preturi de lista mici dar si portiile mici
– calamari fritti – cei mai naspa pe care i-am mincat in bucuresti, dar si cei mai ieftini
– muschi de vita cu piper verde – cel mai bun pe care l-am mincat in bucuresti si cel mai ieftin
– tiramisu: dupa parerea mea, cel mai bun tiramisu din bucuresti e la il calcio linga ateneu, pe locul 2 e tiramisu de aici de la dolce vita si pe locul 3 tiramisu de la taverna sirbului
– servirea greoaie, doar 2 ospatari, am asteptat cam o ora pt aperitiv(calamari fritti)
– nu au bere nefiltrata

una peste alta: nu voi mai reveni

Reply

just had dinner there. good food, ridiculously low prices,amazing value

Reply

Supa nu este la plic si meniul nu este pentru toti corporatistii din zona ,este un restaurant foarte curat si cu personal de bun simt, un restaurant unde nu au loc toti care se uita la ultimul leut, preturile sunt foarte bune la fel si mancarea, cine nu apreciaza bunul gust si bunul simt nu prea are ce sa caute acolo. Rar in Bucuresti mai gasesti asa restaurant, este de foarte multi ani se respecta, nu au nevoie de reclama , nu au site , este un restaurant care are clientela lui … cine stie!… cunoaste! ca sa zic asa .

Reply

Un singur lucru as vrea sa spun. Nu stiu exact cum era supa in ziua in care ati mancat sau ce fel de supa ati mancat, dar un lucru va pot spune sigur – nu este facuta din nici un praf. Am lucrat aici si totul este proaspat.

Reply

Pot spune ca este un restaurant foarte curat mancarea foarte buna iar preturile exceptionale.. cat despre angajatii pot spune ca sunt chiar de nota 10. Laurentiu care este veteranul acestui restaurant isi face datoria cu multa responsabilitate iar cele 2 ajutoare ale lui valentina si claudia sunt foarte simpatice. Nu pot spune acelas lucru despre patron care se ia incontinuu de ei dar si de clientii. Il inteleg ca vrea sa iasa totul perfect dar nu ii poti spune clientului si cum sa stea pe scaun. restaurantul este superb chiar daca prea mic merita incercat

Reply

O fii el, restaurantul la Dolce vita, plin de contradictii dar mai plin de contractii este articolul. Oare cele cateva randuri scrise parca dupa logica “cum sa pui fanul cu furca” pot fi numite comentariu care sa poata orienta un client de restaurant?
Ce ar fi domnule Butunoiu sa te antrenezi putin in domeniu ca nu totul este ortografia si “curajul” ci mai sunt necesare si niste cunostinte de arta culinara si despre restaurant, in general.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight × = 24



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,