Restaurant Lett's 35 (inchis)

Vizualizari 11.243 Vizualizari 
Comentarii 26 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 11 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Radu Beller 35, BUCURESTI


021.230.20.33, 0784.289.600

Site detalii

Galerie Foto

Pe larg

In Beller nu esti din lumea buna daca nu ai apucaturi proaste
In ziua in care se va deschide in Bucuresti restaurantul cu niste usi foarte largi, prin care sa intri cu masina inauntru, direct inr-o parcare in mijlocul localului, iar mesele sa fie de jur imprejur, ei bine, acel restaurant va deveni marea atractie a Capitalei si toti ceilalti patroni de carciumi vor muri de invidie! Incercari au mai fost, insa cu preturile astea la imobiliare nu e totusi o floare la ureche… Patronul de la L’Esperance aproape reusise! Daca era usa cu cativa centimetri mai larga, am fi vazut bemveul din poza cu 3 metri mai in fata. Si la fel pe Beller, unde interlopilor de la Cafe Ambiance, din parc, nu le cade bine mancarea daca nu se suie cu masinile lor cat autobuzul pe trotuar si in statia de autobuz pana in gardul viu de la terasa, cu toate ca e plin de locuri goale de parcare peste tot acolo. La Belle Epoque, la Don Cafe si la cafenelele din zona nu mai vorbim… Dar nici Politia nu se lasa mai prejos! Cu ce au si ei in dotare, asa, cu Loganul, hop pe trotuar, pana in usa magazinului, de trebuie sa merg eu cu catelul pe strada pe unde umbla masinile, si nu pe unde credeam ca mi-ar fi locul. Si ca sa fie clar cum stau lucrurile, si-l pun fix sub semnul care arata cum trebuie parcate masinile. Il intreb pe idiotul din poza de ce in loc sa-i amendeze pe cei care parcheaza ilegal, el, politistul, e primul care incalca legea? Raspunsul a fost halucinant: ... citeste tot
Localizare Restaurant Lett's 35 (inchis)

Radu Beller 35, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Bai, nu stiu daca mai are rost, dar vreau sa imi exprim bucuria ca s-a inchis mizeria asta de restaurant. Fa, Leto, vezi ca obraznicia si proasta crestere ti-au venit de hac?! O sa te ajunga blestemele tuturor oamenilor! Sa nu te intrebi de unde-ti vin necazurile!

Reply

Aprob multe din cele spuse mai jos. Am lucrat acolo si spun cu mana pe inima ca toate comenturile sunt adevarate

Reply

pai daca nu mergeti mai departe totii aveti de spus cate ceva dar dati din gura atata umblati frate ca sa recuperati banii

Reply

D mna leta ilie este si o foarte mare tepara!! Isi tine restsurantele pe tepe. Adics comanda marfa, dupa care nu si mai plateste furnizorii. Societatii mele are sa i plateasca 34000 roni numai pe legume si fructe. Si cand o suni sa vorbesti cubea, injura mai rau decat o femeie din ferentari!! Ca sa nu mai vorbim de hainele purtate si facute la comanda, pe care nu si le achita. Deci, ESTE O MARE TEPARA!!!

Reply

D mna leta ilie este si o foarte mare tepara!! Isi tine restsurantele pe tepe. Adics comanda marfa, dupa care nu si mai plateste furnizorii. Societatii mele are sa i plateasca 34000 roni numai pe legume si fructe. Si cand o suni sa vorbesti cubea, injura mai rau decat o femeie din ferentari!! Ca sa nu mai vorbim de hainele purtate si facute la comanda, pe care nu si le achita. Deci, ESTE O MARE TEPARA!!!

Reply

abia astepta sa faca ospataru ceva tips sa il trimita fugutza pana la nic sa ii mai cumpere o sticlutza de vin si uite asa inca una si inca una:))nush cum de ajungea acasa cu masina in halul ala ca mai mereu era rupta de beata.pana si pe babutzele care treceau prin fata restaurantului le injura..doamnee nebuna femeie,dubios de nebuna as putea spune…consuma marfa proasta sigur:)))

Reply

madam leta nu o mai vb de rau ca va baga furculitza in oua:)))

Reply

ca sa nu mai zik si io ca au si muschi de vita argentina dar ei de fapt vand muschi de vita romanesc si spun ca sunt argentina;;;;;no sa mai tina mult madam leta ca trebuie sa existe cineva ca sati puna capak ca sa numai te lauzi tu ca pe unde mananci terorizezi ospatarii

Reply

mancare ff proasta, ospatarii chinuiti saracii habar nu au ce au in meniu (daca ei nu stiu ce au in meniu…cine sa stie??) ospatar tatuat, wtf…deah. jalnic pacat de local

Reply

Locatie aranjata bine,servicii destul de bune,mancarea extrem de proasta si dubioasa,portii mult sub gramaj ,preturi uriase.Bine ca n-am intalnit-o pe faimoasa d-na Leta.

Reply

Doamne ce mancare. visual foarte placut, insa gustu… si am auzit de undeva cum ca; iti condimenteaza mancarea la masa’obligat’ ca e cam veche. in special pestele. Si ospatari aia saraci sunt prea stresati, speriati. asa iti da impresia

Reply

    Cristina, te contrazici, zici ca ai mancat si ca ai auzit ca o condimenteaza ca-i veche…pfff, tie de ce nu ti-au condimentato??? orice poti spune…dar cu mancarea nu ai nimerito, e f proaspata dar trebuie sa si sti sa mananci ca altfel nu iti d-ai seama. ce-i drept shaorma pt tine nu au…

    Reply

    Daca mananci la acest restaurant,te vei imbolnavi cu siguranta!Degeaba se lauda madam Leta cu produse proaspete daca ea foloseste doar congelate.
    Tonul….fie ca il servesti la gratar sau tartar sta cu saptamanile in frigidere!
    Muschiul de vita…daca vreodata doriti sa il incercati ,va rog sa il mirositi inainte!
    Crudo di peste…..pune toate resturile care ii raman de la alte comenzi!
    Tartar de vita…..unde a-ti pomenit vreodata sa il prepare cu ketchup?
    Cotletele de miel….Leta se lauda ca le aduce din Noua Zeelanda,dar sunt de undeva de pe langa Buzau..etc
    Legat de locatie,chiar daca a bagat foarte multi bani(cum sustine ea)nu se ridica la standardele pe care le sustine
    Intri in restaurant,miroase a canal sau a picioare nespalate,vin ospatarii aia disperati sa te puna la ce masa vor ei(tot pusi de Leta binenteles),ca sa de-a impresia ca e lume in restaurant,iti recomanda tot ce e mai scump(dar nu ca sa faca vanzare,ci sa scape de marfa care se strica in frigidere) si te trezesti la final ca ai platit o suma maricica pe nimic!!!!!
    Madam Leta nu stie sa fie manager…..vin tot felul de parveniti la ea,ii face capul calendar cu tot felul de prostii,si ea joaca dupa cum canta “prietenii ei”…nu e vina lor…e vina ei ca nu o duce capul….
    Legat de angajati….de ce credeti dumnneavoastra ca a schimbat in 6 luni peste 100 de angajati….deoarece ii cheama la interviu,ii tine pe acolo 1-2 ore sa astepte pana isi termina ea de baut sticla de whiskey,sta putin de vorba cu ei,ii cheama la munca(le face capul calendar ca se castiga si ca se face vanzare…….etc,etc,etc),vin saracii binenteles,dupa care nu ii plateste…plus ca le ia si tips-ul…tot tipsul!!!….dupa 1-2 saptamani,binenteles,ei pleaca….si povestea se repeta….
    Madam Leta sustine ca este o femeie smechera si cu potential….a venit cu trenul de la Sascut,pe drum cica s-a smecherit,a gasit un fraier (Sabin Ilie),l-a mancat de bani…..dar ea e smechera……
    O sa las un comment zilele urmatoare si mai amplu…

    Sustin toate aceste afirmatii deoarece am lucrat acolo!!!!!!

    Reply

      “Catalin”, esti un frustrat dupa cum se observa. 1-crudo di peste-nu are cum sa fie facut din resturi atat timp cat preparatul este CRUD
      2- cotletele doar nu te asteptai sa se duca “Madam Leta” in Noua Zeelanda personal sa le ia, exista firme intermediare ce se ocupa de acest lucru asa cum este si cea de pe langa Buzau asa cum ai spus tu…si ma opresc aici.

      sfat: daca ai ceva personal cu “Madam Leta” nu trebuie sa lovesti in restaurant ca altfel o sa credem ca esti frustrat sau mai rau 😉

      Reply

        Este exacta cum descrie Catalin Doar ca si pestii zac vreo doua trei saptamani prin co gelator (alaturi de inghetata, paste proaspete, carne de vita, fructe de mare si paine congelata, toate acestea intr-un singur congelator) apoi o saptamana in camera frigorifica. Sa nu va treziti si cu o armata de recuperatori prin restaurant ca vin aproape zilnic sa incaseze dobanzile. Nici dusmanilor mei nu as recomanda acest restaurant.

        Reply

      E adevarat tot ce se spune despre Leta.Si eu am lucrat la ea,la Guess si la Risaka.La Guess nu prea o vedeam foarte des,dar la Risaka era non stop,se comporta cu angajatii foarte urat,dupa ce ne injura cum fac tiganii din satra ne mai si acuza ca ii furam carnea,cum puteai sa furi daca erau camere pana si in vestiar unde te schimbai?Normal,carnea are si ea un gramaj cruda si alta gatita,dar ea nu intelegea asta.

      Reply

        si eu am lucrat la Risaka si e mare panarama acolo, nu inteleg cum pot lucra unii in alul asta si in situatia asta, gastronoamele alea sunt negre in colturi, nu sunt spalate cum trebuie, apa calda nu au. mancare reincalzita, sa nu mai zik de salariu, iti zik 1500 lei si la ziua de salariu iei 1200 lei, te cheama in plus si u ca om mai ai si alte treburi, trebui sa vii ca pe ea no intereseaza explicatiile, curvasaraie mare… nici macar nu am primit salariul cand am plecat ca nu mai vad nimik asa mi sa spsus

        Reply

Am fost zilele aste sa mananc, si ca sa vezi admosfera, d.na Nicoleta injura de mama focului ospatarii… si in plus de asta miroase foarte urat, a canal. :))

Reply

leta este o cioara infecta iar haznaua aia nu poate fi numita restaurant

Reply

Am fost la acest restaurant si am avut cea mai mizerabila experienta din toata viata mea. La intrare ai o impresie de dragut, de elegant.
M-am asezat la masa si am comandat 2 ceaiuri( 12 lei fiecare,ceea ce e un pret peste media Bucurestiului), toate bune si frumoase.Am primit din partea casei cum au zis ei 3 painicute si 7-8 masline, asa de gust. La final vad pe nota, pe langa 24 de lei ceaiurile, 2 portii de Coperto 18 lei.
Intreb eu(nedumerit de lipsa de transparenta)ospatarul si acesta nu prea a stiut sa imi explice de ce ne-a pus pe nota aceste feluri dar a zis ca asa a zis conducerea ca e ca o taxa ca le-ai calcat restaurantul, ca stai si bei doar. Ospatarul, politicos saracul, a zis ca o cheama pe sefa. Aceasta din start venise cu capsa pusa(frustrata de intrebarea mea tupeista) si din doua vorbe mi-a zis sa plec si m-a facut nesimtit. La iesire, a iesit dupa mine si prietena mea, ne-a scuipat si ne-a injurat, ne-a amenintat si imi spunea “stai ca iti arat eu bai pizda” cu mana pe telefon.
Iata cum ne-a umilit aceasta tanti care injura pe oricine doar ca este nevasta lui Sabin Ilie, pe care il apreciem ca un jucator valoros de fotbal al Romaniei.

Reply

Nimic despre acest restaurant? Nicoleta “Leta” Ilie parca era nevasta lui Sabin Ilie

Reply

Informatii interesante despre George Butunoiu, cel viteaz, care primeste 1000 Eur pt. o cronica pozitiva http://www.simplybucharest.ro/?p=7643

Reply

am fost la noul restaurant si totul a fost perfect : mancarea, servirea, atmosfera. Am luat sote de midii si pacheri cu scampi si dovlecei la primul fel, langustine la sare si ton la gratar cu o salata la felul principal. Pentru langustine am primit un sos facut cu iar tonul a fost pregatit exact cum am cerut, era proaspat si gustos. La desert am luat un soi de cosulet din foietaj cu mere si nuca la mijloc acompaniat de inghetata de ciocolata si clasica tarta de ciocolata calda cu inghetata de vanilie si ceva sos pe langa. Totul a fost foarte gustos si proaspat. Chiar daca era intr-o Sambata la pranz restaurantul era nemeritat de gol – dar trebui inteles ca este nou deschis. Tot ce am mentionat mai sus plus 2 pahare de vin rosu si un Prosseco, o sticla de apa si o doza de Cola a costat 400 lei. Cum oferta pe segmentul asta este destul de limitata in oras, consider ca merita sa reziste pe piata si voi mai revenii.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 1 = eight



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,