Ristorante Malvasia (Hotel Sarroglia) (inchis)

Vizualizari 70.634 Vizualizari 
Comentarii 57 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jul-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1401 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Vasile Lascar 59, BUCURESTI


0722.643.717, 0738.445.837

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt52969

E un alt restaurant acum, acolo - se cheama +39. E o schimbare de nume, de bucatar sef si de concept - un fel de upgrade general, de fapt. (februarie 2014)

---------------------------------

Malvasia e restaurantul unui mic hotel de pe Maria Rosetti, chiar la intersectia cu Vasile Lascar - Sarroglia numit hotelul, dupa numele proprietarului italian. E o constructie noua, terminata prin 2011, cred, care contrasteaza puternic cu farmecul locului, cu atmosfera de Bucuresti de altadata a zonei, cu casele vechi si cu strazile inguste. Italienii au folosit spatiul larg de la parter ca sa faca un fel de lounge amestecat cu o galerie de arta, iar restaurantul l-au trimis la subsol. Mie nu-mi place cum e amenajat locul acela intunecos, cu un amestec de culori industriale si violente (cenusiu cu rosu intens), auster si minimalist, insa e in ton cu tot restul cladirii. E un concept unitar acolo, e drept, insa nu e pentru conservatori ca mine.

In rest, ca restaurant italian, Malvasia e destul de comun, din toate punctele de vedere: meniul obisnuit, cu mai nimic original, mancare bunicica (insa cei mai umblati prin lume nu vor fi atat de ingaduitori), serviciul bunicel si el. Preturile sunt normale, clienti putini, si aceia mai toti din oaspetii hotelului, fara indoiala. Pentru ca nu ai niciun motiv ca sa te duci in mod spacial la Malvasia, din alta parte a Bucurestiului, fara indoiala... (GB - iulie 2012)

Localizare Ristorante Malvasia (Hotel Sarroglia) (inchis)

Vasile Lascar 59, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Va recomand cu caldura noul restaurant, mnacarea creaza dependenta iar spatiul generos relocat restaurantului face ca ambianta sa fie perfecta atat pentru o cina romantica cat si pentru un pranz de afaceri. De incercat, NEAPARAT!!

Reply

Este unul din restaurantele mele preferate, chef Gianni este the best, locatia este nu numai la subsol, ci pe 2 etaje. Chiar ieri am fost la marea deschidere a restaurantului si m-am simtit mai mult decat minunat!!

Ps: macare italieneasca 100%…. Buuuuunaaaa

Reply

Am fost la pranz, meniul si serviciul bune.

Reply

Menu de la prans a fost forte bun…

Reply

Super mancare,paste delicioase,atmosfera calda si primitoare!!Am petrecut impreuna cu prietenele 8 Martie la Malvasia si ne-am simtit superrr!Multumim Hotel Sarroglia pt florile primite si voi reveni cu siguranta:)

Reply

Atmosfera este relaxanta, serviciile sunt de buna calitate, preparatele sunt gustoase si preturile ok. Recomand restaurantul pentru orice tip de eveniment.

Reply

Duminica trecuta am fost la botezul nepotului meu. Petrecerea s-a tinut la subsol intr-o crama antica, foarte frumos amenajata.
Am aflat de acest restaurant acum un an; la inceput se afla la subsol iar acum a fost mutat la mezanin.
Noi am fost in jur de 40 de persoane si am avut meniu fix cu open bar, antipasti, ca fel pricipal am avut dorada al cartoccio. Petrecerea a decurs foarte bine si profit de aceasta ocazie pentru a mutumi personalului de la Restaurantul Malvasia. Pe curand!

Reply

Restaurantul este foarte bine amenajat. Spatiul in care se afla se inbina cu o galerie de arta . Mancarea este delicioasa.
Am comandat antipasto italiano si bucatini amatriciana, a fost de nota 10. Din pacate nu am reusit sa servesc si felul doi, deoarece portiile de mancare sunt destul de mari.
Recomand acest restaurant, cu toata caldura.

Reply

Chic și jovial, atat pot spune despre acest restaurant pe scurt. Preturi si mancare ok.

Reply

Situat într-un cadru restrâns și intim , acest restaurant propune o bucătărie moderna cu influențe italiene. Mâncarea este forte buna, mai ales muschi de vita.

Reply

Malvasia e un Restaurant la mezanin in cadrul Hotelului Sarroglia, m-am dus acolo de cateva ori ca aveam intalniri cu omeni cazati la Hotel. Mancarea a fost o surpriza placuta, spaghetti cu pesto fatto in casa, exact ca in Italia, nu am mancat niciodata ceva asa in Romania. Felul doi Dorada al cartoccio, forte bine facuta. Servicii ok, nimic de laudat, nimic de reprosat. O sa ma intorc cu placere.

Reply

Am fost la pranz, menu de 20 de ron a fost mai mult decat m-asteptam. Le recomand tuturor.

Reply

Forte bun….

Reply

M-am simtit extraordinar!

Reply

Impreuna cu cativa prieteni am fost la Restaurantul Malvasia din incint Hotelului Sarroglia si am ramas cu toti impresionati de calitatea preparatelor si de amabilitatea ospatarilor.
Felicitari tineti-o tot asa

Reply

Multumesc, m-am simtit forte bine.

Reply

Mi a placut forte mult ambianta si mancare.
Dorada al cartoccio cum spun ei la Italia este sfatul meu.

Reply

M-am intors la Malvasia dupa aprope un an de zile, inainte nu-mi prea placea dar s-a schimbat radical. Restaurantul numai este in pivnita, dar la mezanin si ambianta e chiar placuta, se vede ca a fost bine gandit. Vorbind de mancare am ramas placut surprins, muschi de vita care am comandat mi-a fost servit pe piatra si era excelent, cu legume….vin am luat la pahar rosu (vinul casei), bun si la gust si la pret. Felicitari pentru schimbarile o sa ma intorc curand.
O NOTA PLACUTA MERTITA SI OSPATARI CA SI-AU INVATAT MESERIA

Reply

    Pana la urma un client ca sa dat semna de mare schimbare care sa facut la restaurant, ma bucur Bogdan ca acum apreciezi mai mult locatia.
    Am avut probleme in pivnita si ne am hotarat sa schimbam radical, si sa mutat tot la mezzanin. Te mai asteptam, multumesc.

    Reply

Am fost astazi la pranz, exista meniul zilei de 20 Ron. Spaghetti primavera (cu legume) si saltimbocca la romana, super pret si forte buna calitate.

Reply

    Ce placere ca ai apreciat menu nostru de la prans, intr adevar are un pret forte bun si mancarea e de calitate. Te mai asteptam sa incerci si cina.

    Reply

We thoroughly enjoyed our evening at this restaurant. A refreshing change from the usual chain restaurants, it offers very good food served in a relaxed atmosphere served by very friendly staff. The prices are reasonable and the menu is varied. The drinks after the coffee supplied on the house were a nice touch.We would definitely recommend.

Reply

    Thanks Michelle, we apreciate your words, and we are happy you enjoyed the Restaurant atmosphere. We Hope to see you soon .

    Reply

Ambianta placuta si mancarea buna.

Reply
Marco Delle Rovere January 23, 2013 at 10:02 pm

Per la prima volta al Malvasia, mi avevano detto che era in una cantina, invece mi sono trovato a mangiare in galleria con un’ ottima vista sulla lounge (lo avranno spostato) Ottimo il mangiare, ho preso un filetto servito sulla pietra, al sangue e gustoso….prezzi ok ,
Servizio puo’ essere migliorato ma camerieri molto gentili ed educati….. Lo consiglio

Reply

    Multumesc Marco, ai fost primul ca si a dat semna de schimbarile. Data vitoare si serviciu o sa fie impecabil.

    Reply

Nu exista tencuiala:) nu are cum sa cada:)

Reply

hotelul e una, restaurantul e alta. si daca primul e plin mai tot timpul, cel din urma e gol tot timpul. ca majoritatea restaurantelor de hotel, nu reuseste sa atraga suficienti clienti. mancarea e mediocra, preturile sunt maricele, si pe de-asupra e situat intr-o pivnita in care cade tencuiala. atmosfera e sumbra, dezolanta…

Reply

    Multumesc pentru comentariu Maria. Vroiau sa ma asigur sa nu te mai fi teama de la crama, restaurant sa mutat la mezanin si fie ca e adevarat ce spuni fie ca nu este , problema cu tencuiala chiar nu exista. Si ambianta e mult mai placta si clienti mai multi, sper sa ne mai pui la incercare.

    Reply

Ana-maria nu te cunosc si sunt total de acord cu tine.Eu sunt prietena cu fratii Sarroglia si stiu cum a fost construit hotelul care poarta acelasi nume.designerii si arhitectul premiati international,lampile artemide si arco di castiglioni , ( numai pentru cunoscatori) sunt cateva detalii ce ofera pozitia peste medie a hotelului.

Reply

As dori ca cei care scriu articole de acest gen sa fi lucrat in domeniu… e foaaarte usor sa critici atunci cand nu ai avut de a face cu birocratia romaneasca in ceea ce priveste deschiderea unei afaceri. Sa nu mai vorbim de calitatea fortei de munca, drept pentru care, dupa parerea mea, ar trebui sa ii felicitam pentru ca au personal tanar care isi da toata straduinta.
Cat despre arhitectura, hotelul este proiectat de un arhitect premiat (si nu in tara), fiind incadrat perfect in specificul zonei, spre deosebire de monstii de sticla de pe strazile alaturate.
Plus ca ar trebui felicitati ca incearca sa promoveze arta ROMANEASCA contemporana, in conditiile in care hoteluri si restaurante romanesti nu o fac.
Sigur ca restaurantul mai poate fi imbunatatit, dar avand in vedere spatiul disponibil, eu cred ca au facut o treaba desosebita.
Hotelul este o bijuterie, un loc unde te simti ca intr-o capitala europeana. Felicitari!

Reply

    Nu e nicio problema, critice sunt bine acceptate si ne ajuta sa imbunatatim serviciu si ambianta. Cat despre art suntem pasionati si Romania e plina de omeni forte talentati. Te asteptam Craita

    Reply

Restaurantul Malvasia nu are nici o legatura cu hotel Sarroglia, desi multi necunoscatori cred si spun acest lucru.De asemenea tot acesti necunoscatori isi pun semnul de intrebare pentru “accesoriile” si “improvizatiile locatiei”.oare ne place sa ne bagam in seama fara a cunoaste adevarul,doar sa ne aratam punctul de vedere si a parea interesanti? 
In timpul verii,cand majoritatea oamenilor este in concediu,acest hotel are un grad de ocupare mai mare de 80% si o spun deoarece niciodata nu am gasit camera libera cand am sunat pentru prieteni…
Oare oamenii de afaceri care vin la petrecerile organizate de hotel in colaborare cu restaurantul nu gasesc alte locatii mai interesante si mai ospitaliere? Oare de ce vin? Sa admire “cheap-ul”?(aici vorbim in realitate de Cheap-uri aduse din italia  )Sa manance mancare proasta?
 Exista si lucruri negative intr-adevar ca peste tot,dar acei propietari fac schimbari spre bine zilnic.asta este important!
Cat despre ospitalitate,sa fim seriosi.Cati ospatari si manageri de calitate cunoastem? Care sa isi dea interesul? Aici sa vorbim despre calitate! Eu de cate ori am fost la acea locatie erau alti ospatari.de ce? Oamenii aceia,propietarii aceia isi dau interesul sa caute angajati de calitate( care nu se gasesc prea usor)
P.S iar tortino ca la Malvasia nu am mancat nicaieri

Reply

    Multumesc Ana Maria, ma bucur ca te a placut forte mult tortino al cioccolato ca este una dintre specialitate nostre.

    Reply

Restaurantul Malvasia nu are nici o legatura cu hotel Sarroglia, desi multi necunoscatori cred si spun acest lucru.De asemenea tot acesti necunoscatori isi pun semnul de intrebare pentru “accesoriile” si “improvizatiile locatiei”.oare ne place sa ne bagam in seama fara a cunoaste adevarul,doar sa ne aratam punctul de vedere si a parea interesanti?
In timpul verii,cand majoritatea oamenilor este in concediu,acest hotel are un grad de ocupare mai mare de 80% si o spun deoarece niciodata nu am gasit camera libera cand am sunat pentru prieteni…
Oare oamenii de afaceri care vin la petrecerile organizate de hotel in colaborare cu restaurantul nu gasesc alte locatii mai interesante si mai ospitaliere? Oare de ce vin? Sa admire “cheap-ul”? Sa manance mancare proasta

Reply

Restaurantul Malvasia nu are nici o legatura cu hotel Sarroglia, desi multi necunoscatori cred si spun acest lucru.De asemenea tot acesti necunoscatori isi pun semnul de intrebare pentru “accesoriile” si “improvizatiile locatiei”.oare ne place sa ne bagam in seama fara a cunoaste adevarul,doar sa ne aratam punctul de vedere si a parea interesanti?
In timpul verii,cand majoritatea oamenilor este in concediu,acest hotel are un grad de ocupare mai mare de 80% si o spun deoarece niciodata nu am gasit camera libera cand am sunat pentru prieteni…
Oare oamenii de afaceti care vin la petrecerile organizate

Reply

    Am avut niste clienti cazati la Hotel si pana la urma am mancat si eu la Malvasia, sunt din Italia si iubesc stilul minimalist asa ca m am simtit extraordinar de bine. Restaurant e sus la mezanin si priveliste versus lounge e forte interesanta. Am mancat chestie usore, spaghetti pomodoro ca pentru mine e proba bucatarul :) si au fost superbi “al dente” , felul doi muschi de vita pe piatra (vita de import cred argentina).
    Serviciu a fost ok pentru standard roman.

    Reply

      Multumesc Giuseppe, ma bucur ca ai apreciat spaghetti, si muschi de vita e chiar din Argentina. Sper sa ne vedem curand

      Reply

    Multumesc pentru apreciere.

    Reply

    Multumesc pentru apreciere

    Reply

O locatie draguta per ansamblu insa lipsita de intimitate, improvizatii cheap pe alocuri in contrast cu accesorii scumpe (???). In afara de design-ul nonconformist al constructiei, locatia pare administrata de oameni fara pricepere in ceea ce priveste industria ospitalitatii. Preturi maricele, calitate acceptabila insa nu as avea un motiv sa merg a doua oara. Atmosfera trista, improvizata. Pacat.

Reply

    Multumesc pentru sfaturi Emilia, o sa cautam sa inbunatatim ambianta, sa stii ca restaurantul numai e la subsol dar la mezanin asa sa fie mai placut. Te asteptam

    Reply

    Multumin pentru sfaturi Emilia, o sa cautam sa inbunatatim ambianta, sa stii ca restaurantul numai e la subsol dar la mezanin asa sa fie mai placut. Te asteptam cand o sa ai timp sa mai incerci restaurantul nostru

    Reply

    Buna ziua Emilia, pentru a imbunatati ambianta sa mutat restaurant la mezzanin, sper sa ne mai dai o sansa. te asteptam

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× five = 25



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,