Restaurant Osteria Povera (inchis)

Vizualizari 10.129 Vizualizari 
Comentarii 41 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 222 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Restaurant Osteria Povera (inchis)

Strada Episcop Chesarie 2, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




la rest la ursitoare este o mizerie de nedescris patroni niste tepari mancarea de proasta calitate nu are personal femeia de servici este bucatar

Reply

Patronul se da mare smecher…DE CE NU ESTE CORECT cu salariile ???? Raspunde la comentarii…ca sa se disculpe ! Atatia oameni, chiar au fost incapabili de munca, sa aiba numai reprosuri…vis a vis de fostul personal, care a plecat fara sa fie platit ?!? Halal patroni ! ! !

Reply

    Normal ca raspund la comentarii…
    Ce ar trebuii sa fac,sa tac in timp ce niste retarzi arunca cu noroi si ma jignesc…? In caz ca esti unul dintre si te consideri neindrepatit ma poti contacta,daca nu taci.
    Cum am mai spus,hotia si lenea nu se platesc…,iar ce se distruge se retine din salariu.

    Reply

    Da,cei care au plecat au fost incapabili…
    Incapabili sa faca fata cerintelor si pretentilor.
    Eu vreau bucatari nu electricieni si tamplari…
    Bucataria italiana nu se rexima doar la “macaroane cu 4 feluri de branza…”
    Sunt oameni care au 1 an de zile aici si nu au probleme…,de ce?

    Reply

@ lili…perfect adevarat…

Ai lucrat o sapt,ai incasat,ai vrut sa angajezi ca ospatarita o nepoata din provincie care nu stia sa plimbe tava,dupa care ai disparut si ai revenit dupa alte 2…
Cele 2 sapt de umblat fleaura nu se platesc…,sugestile se accepta dar nu se iau in considerare,le poti pastra pt tine…

Reply

am intrat si eu din curiozitate pe acest site si am vazut cate comentarii se fac ;si eu am muncit acolo 1 saptm cred aj de buc a lui piero dar sincer vb omul asta a mai ramas dator la mine cu niste banutii darrrr logic de unde sa imi de.a atata timp cat nu merge treaba eu nu am vazut pe alexandru un om atat de silos cum vad toate comentarile cu mine a avut un comportament frumos pot sa spun bine ca si eu am avut respect fata de dansul. un sfat pentru el ar fii sa nu mai ang atata pers stiind ca nu merge treaba si nu sunt banii un bucatar zi de zi iara cand sunt organizarii aduce un colaborator e simplu ….sau faceti un meniul zilei romanesc cu o reducere oferta o apa minerala faceti reclama si osa fie ok !!!! eeeee hai k am stat prea mult pe aici spor la treaba dom alexandru…

Reply

@anonima…
Cat de retard sa fi sa comentezi despre vasele murdare si mizerie,in conditiile in care tu erai persoana platita sa faca curatenie…

Reply

PERFECT ADEVARAT…
HOTIA SI LENEA nu se platesc,cat despre vesela nu cred ca sunteti in masura sa vb,voi ce nici tacamurile nu stiti a le folosii…
Noroc ca netu’ suporta orice,este usor sa improsti cu nori sub protectia anonimatului sau a diferitelor pseudonime debile…

Reply

Draga Adelina,
Poate nu stii….ca ai mancat din produse expirate….Esti ruda sau prietena cu TEPARII care isi spun PATRONI ???? Hi, hi, hi….

Reply

O mare teapa la aceasta BODEGA CU SPECIFIC ITALIAN…NUUUUU va angajati….NU SE PLATESC SALARIILE ! ! !
Ma alatur comentariilor lui John Doe, are MARE DREPTATE in tot ce-a comentat !

Reply

    ce bodeca e lux ultima barca de cartier se numeste iti e scarba de ce au in bucatarie cata mizerie ce tocatoare infecte au ce vesela urata sparta patata oribil sincer am stat si eu pe acolo 2 saptamani imi era scarba sa mananc halall restaurant vaide patronii :)))) asa ca ma alatur comentariilor da adevarat nu se dau baniii ce sa mai sunt niste parlitii:)))))

    Reply

RESTAURANT cu specific italian, zona Unirii, angajeaza ospatarite. Aspect fizic placut, experienta minima, limba italiana constituie un avantaj. CV+foto Strada Episcop Chesarie 2, BUCURESTI, tepaaaa nu mergeti acolo sa muncitii nu se dau baniiii. . . . .

Reply

John Doe,fii amabil vreau si eu mai multe informatii despre aceasta locatie.Daca se poate,bineinteles.
[email protected]
Multumesc.

Reply

ma adresez atat clientilor cat si fostilor angajati,angajati sau viitori angajati:
Acest restaurnat deschis in strda episcop chesarie numarul noi poate fi catalogat ca: josnic,murdar(la modul ca are sobolani pe sub scandurile de la teras si gandaci de bucatarie in restaurant),neprimitor(doarece are un patron care nu stie ce inseamna resptectul fata de o persoana umana dandune seama de ce nu are nici prieteni, poate doar dintraceia care vin sa consume moca si sa plece cat mai repede),rau platnic( pentru ca va rog sa ma credeti pe cuvant ca nu si-a platit in totalitate nici macar un singur angajat),dezguztator deoarece eu ca fost angajat l-am susrprins avand contacte intime cu o persoana chiar pe masa de la bucatarie, aceea pe care se fac preparatele pe care mai apoi va vor fi servite la masa….in orice caz mesajul meu este acela de a nu trece pe acolo nici ca angajat nici ca si client

o zi minunata tuturor

Reply

pentru toti bucatarii nu va angajati la acest restaurant patronu este un om de treaba,pana la bani.nu plateste salariu

Reply

Multumesc colegilor care au lasat comentarii despre aceasta locatie ordinara.

Reply

Daca ati sti ce simplu e sa faceti o plangere la ITM! Daca v-ati uni putin i-ati inchide restaurantul!
N-am fost acolo, n-am mancat deci nu stiu cum e mancarea. Voiam sa merg pt. ca au o oferta pe un site de reduceri dar….dupa ce am citit aici mi-a pierit cheful. Astfel de oameni nu merita sa fie ajutati sa ramana pe piata.
Reclamatie la ITM ! E foarte simplu! Fireste, nu aveti dovezi ca ati lucrat acolo pentru ca nu v-a facut contracte dar… Daca sunteti mai multi care faceti reclamatie o sa aveti cdastig de cauza. In plus, sunt obligati sa le faca o vizita si sunt convinsa ca vor gasi nereguli.
Numai bine!

P.S. Si eu am lucrat in domeniu in tinerete, nu mi-ar fi placut sa-si bata cineva joc d emunca mea.

Reply

Cred ca sunteti cu totii niste frustrati de viata si habar nu aveti ce vorbiti.
Pana una alta da-ti o fuga la restaurant si vedeti despre ce este vorba.Mancarea pe laga faptul ca este buna este servita la timp si difera de la preparat la preparat.Daca doriti mancaruri de care nu a-ti auzit dar timpul de preparare este de 40 de minute atunci incercati sa intrebati inainte.
Incercati sa va documentati inainte si apoi scoate-ti perle pe boticurile de fite taranesti

Reply

Un nenorocit ordinar se da la femei trecute de 50 de ani cred ca e si proxenet si daca le are pe acestea se ocupa sigur si de droguri.Datil in gat hai sa ne unim cu toti sa scapam tara asta de asa creaturi FUGITI DE EL MARE MARE TEPAR ASCULTATI ducetiva ori unde numai aici NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reply

E cel mai naspa restaurant …feriti-va sa mergeti acolo mai are umpic si cade pe tne …arata groaznic !

Reply

Care ati mai lucrat acolo cred ca ar trebui sa facem dreptate sa nu mai dea tepe si la altii oameni … omu asta nu merita 2 banii Trebuie facute plangeri de la toti care ati fost angajati la el la ITM …de ce sa mai faca rau in continuare ?

Reply

Feriti-va de angajari la acest restaurant NU VA LUATI BANII ! Alexandru patronu si sora lui fac numai manevre acolo !

Reply

cel mai prost restaurant de pe fata pamantului …si patronu e un om de nimic care isi pacaleste angajatii !

Reply

feritiva sa va angajati la omu asta alexandru e un tepar nu da banii si e un betiv …care se duce acolo ia teapa la banii nu incercati va spune ca va plateste cu nush cati banii si va da 1 mil 2 iar la sf lunii te trimite acasa !

Reply

oameni buni, feriti-va de acest individ, veti lucra 14/16 ore veti primii banii cu taraita ..100 ron si dupa aceea va gasi un notiv de voi, la 2 saptamani sau o luna.

Reply

bucatari aj.de bucatari nu va angazati la acest restaurant patronul este un tepar jegos nu da salariile tot la fel se intimpla si la discoteca,,LA URSITOARE,,unde patroni sint 2turci si un tigan .fost asa zis angajat

Reply

Mancarea este exceptionala , preturile sunt foarte mici am facut o comanda la domiciliu si a venit un baiat foarte amabil mult mai repede decat m-as fi asteptat . Asa ca am incercat sa vad cum arata localul . Este foarte dragut ambianta placuta personal foarte primitor . Va recomand sa incercati cu incredere muschiul de vita si crevetii la cuptor

Reply

Mincarea este buna,servirea l-a fel,preturile mici,mai ales pentru fructele de mare,care in alte restaurante,nu ti le poti permite…platoul mixt de fructe de mare,credeti.ma e delicatesa,am fost de citeva ori si chiar mi-a placut!!!

Reply

mancare excelenta servire buna mai putin un copil care este ospatar acolo zici ca este bolnav sau cel putin drogat la modul cum serveste chiar nu are ce cauta acolo e de pe alta planeta

Reply

eu personal am mancat acum cateva zile pt ca mi sa recomandat ca este un bucatar foarte bun acolo si chiar am incercat sa vad daca este si asa am mancat un piepe de pui cu ierburi daca nu ma insel si chiar am fost placut impresionat pt ca mi sa adus foarte repede cam 10 min max si chiar a fost un deliciu felicitari bucatarului

Reply

E adevarat,mincarea este buna.patronu este sunt nu sunt nenorocit,dar asta un are legatura ku mincarea si servirea.el este sunt nu sunt om de nimic si cauta femei cu bani sa poata rezista.atit,dar repet un are legatura cu restaurantu!

Reply

AR FI TIMPUL SA LI SEDEA O LECTIE ACESTOR NENOROCITI DE PATRONI!

Reply

Nu stiu cand ati fost ultima data la acest restaurant, dar lucrurile nu stau de loc asa de rau precum unii oameni rautaciosi lasa comentariile. In primul rand mancarea este foarte buna si este adusa fara intarzieri, asta insemnand aproximativ 10 minute,iar pentru cei care nu cunosc ,muschiul de vita si pestele intotdeauna va dura putin mai mult. Celor care au lucrat in acest restaurant le pot transmite doar: rezolvati-va problemele cu patronul si nu mai incercati sa defaimati restaurantul din cauza problemelor voastre

Reply

mancarea este destul de buna si se serveste la interval de 10-15 minute in functie de comanda.pastele, salatele, cremele si deserturile sunt gata repede , doar preparatele din carne si peste dureaza mai mult…. mie mi-a placut si servirea, iar recent am mancat la ei platou mixt de fructe de mare care este un adevarat deliciu.

Reply

Este total adevarat, Alexandru Codrea este o persoana ‘limitata’ care se bucura pentru cateva milioane. Nu intelege cum se fac afacerile si din acest motiv prostia lui se simte in serviciile proaste. Oare Alex o fi cel care a zis ca “Ultima noapte de dragoste” e text dramatic, la bac ?

Reply

hai sa nu exageram, mancarea e buna, in ceea ce.l priveste pe patron nu stiu ,dar mancarea chiar e buna si nu dureaza 40 de min ca sa o aduca,dureaza maxim 10 min.

Reply

bucatari.feritiva luati teapa la salariu .fost angajat

Reply

La acest restaurant este patron un tepar care nu plateste angajatii,au fost oamenii dati afara din case de catre proprietarii din cauza lor(Alexandru si fitoasa lui sora Ana),care se bucura la cateva milioane de la angajatii.
Mancarea este de cea mai proasta calitate,oricat ar vrea bucatarul sa o faca buna nu are nici-o sansa.Deci este o locatie de tot rasul,condusa de un betiv care se crede mare smecher si de o proasta care nu stie sa mearga pe strada.Feriti-va daca nu vreti sa va imbolnaviti de cine stie ce boala.Un fost angajat care a fost tepuit de salariu.

Reply

Are dreptate Ioan, ideea e ca faza cu mancarea rece si cu timpul de servire vine de la patron care din cate am auzit schimba angajatii ca pe ciorapi pentru ca nu ii plateste, asa ca la ce sa te astepti de la un tepar.

Reply

asa restaurant prost cu o asa servire nu am intalnit si pe deasupra mancarea este servita rece , la intervale de timp de chiar si 40 minute pt un restaurant asa mic…nu incercati asa experienta grea de uitat

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 × = fourteen



Taguri: , , , , , , , , , , , , ,