Osteria Zucca

Vizualizari 6.256 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 19 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt71937

Casa frumoasa, mancare obisnuita, preturi mari

Intr-o casa mica de pe Calderon, langa restaurantul Mesogios, a fost multi ani un restaurant italian, Trattoria Bocca, de succes intr-o vreme. La inceputul anului 2015 i-a luat locul alt restaurant cu nume italian, Osteria Zucca, adica "taverna dovleac". Zona e foarte frumoasa, Bucurestiul vechi, cu poezie, atmosfera interbelica. Zucca are o casa fara etaj, cu cateva camere destul de mici, e renovata recent si amenajata intr-un stil rustic traditional, auster, cu lemn, caramida, culori calde. Mobilierul e de lemn, simplu, cu scaune extrem de incomode. Nu stiu daca are curte in spate, pentru terasa, insa cred ca nu. In fata e o alee ingusta in care incap doar vreo doua mese.

Evident, bucataria e italeneasca la Osteria Zucca, traditionala si urbana, nu intra pe bucataria fina. Mancarea a fost destul de buna, insa nimic iesit din comun. Tartarul de ton si de somon au fost bune, la fel si sparanghelul, vita mai putin, tonul rosu la gratar bun si el.

Preturile mi s-au parut destul de mari pentru un astfel de restaurant cu mancare relativ simpla. O masa in doi cu o sticla de vin bun iti scoate repede 3-400 de lei de pe card. Serviciul a fost bun, natural, personal. Clienti nu prea erau cat am stat noi acolo.

Osteria Zucca si-a asumat un risc foarte mare, sa vedem cum se vor descurca. Sper sa ma insel eu... (GB - aprilie 2015)

Localizare Osteria Zucca

Jean Louis Calderon 41, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Celor interesati,
Nu stiu daca voi mai ajunge in acest restaurant/taverna. Localul mi-a placut, creaza intimitate,iar mancarea si desertul au fost foarte bine preparate(eu fiind o persoana pretentioas,mai ales ca gatesc si eu,. cred destul de bine).
De aceea ,am hotarat sa-mi invit prietenii fara nicio rezerva la Zucca,incepand de sapamana viitoare.
Sa nu exageram in pretentii,mai ales cand nu reflecta realitatea.

Reply

Dl. Andrei, m-ați făcut curios! Venim în seara asta la dvs. Ce e bun la desert :)?

Reply

carciuma de cartier, cu preturi de piata unirii (la fle ca la horoscop, daca nu si mai mari). se mananca bine, dar in zona sunt alternative si mai ieftine.

Reply

Am fost la Osteria Zucca de mai multe ori si apreciez felul cum sunt primit , tratat , servit cat si diponibilitatea perosanalului sa iti faca pe plac in tot ce ceri si mai ales sunt mereu atenti daca iti place cum a iesit comanda , iti recomanda vinul sau bautura ce se potriveste la mancarea comandata , plus multe altele. Pizza acolo este pentru un meniu complet insa incercati preparatele din bucataria italiana unde sunt specialisti mai ceva ca la mama lor. DECI NU RATATI OSTERIA ZUCCA , NICI NU STITI CE PIERDETI

Reply

Excelenta mancare si serviciu bun. Pizza diavola a avut un gust autentic italian. Eu cu siguranta voi reveni.

Reply

Avand in vedere faptul ca domnul George(owner restograf) este subiectiv, va recomand sa mergeti la acest restaurant

Reply

Si inca ceva , postare de pe facebook gen patronii si garsoniera e stupida .

Reply

Buna ziua ,
Sun proprietarul restaurantului de care vorbiti aici si as dori sa fac niste precizari importante zic eu:
1 Ati afirmat in prezentarea de mai sus ca scaunele ar fi EXTREM de incomode , sunt scaune din lemn masiv TAPITATE (POATE NU ATI OBSERVAT sau AU INTRAT TEPII ARICIULUI ? ) ,
2 Casa are etaj cu un separeu de 18 locuri (era mai bine daca intrebati !!!)
3 Terasa avem , este de 38 de locuri in curs de amenajare!!
4 Preturi , o sa va scriu aici cateva preturi din meniul nostru si apoi judecati dumneavoastra :
tartrar de somon – 34.5 lei
prosciutto crudo SAN DANIELE 100gr 26.5
bruschette mixte 9.9
pasta :
spaghetti pomodoro 19.5 lei
buccatini matriciana 23.7 lei
tortelini de somon cu creveti si sparanghel 26.8
dorada 550 gr 48.8
muschi de vita 250 gr 48.9
scalopina vino bianco 29.4
PIZZA
porneste de la 17.9 margherita iar celalate sun in jur de 25 de lei
VA ROG SA AVETI IN VEDERE CA MATERIA PRIMA ESTE IMPORTATA DIN ITALIA , INCLUSIV FANIA PENTRU PIZZA SI ESTE DE O CALITATE SUPERIOARA.
NOI GATIM EXCLUSIV CU ULEI DE MASLINE EXTRAVERGIN MARFA DE CALITATE SUPERIOARA .
Nu contest ca muschiul dumneavoastra nu a fost bun , l-am gustat dupa ce ati plecat si ati avut dreptate , am schimbat furnizorul . DACA STIAM INAINTE SA CERETI NOTA NU IL MAI TRECEAM PE NOTA .
Cine are habar de restaurante stie ca se poate intampla cu muschiul de vita romanesc sa nu fie de cea mai buna calitate dar nu tot timpul.
Va mai aduc la cunostinta ca restaurantul are PARCARE in curtea de vis a vis de 20 de locuri .
CRED CA INAINTE SA SCRIETI AR TREBUI SA VA INFORMATI!
In restaurantul nostru daca doriti puteti manca o pizza la cuptor cu lemne de cea mai buna calitate si o coca cola cu 35 de lei, VI SE PARE SCUMP!!!
DACA DORITI SPECIALITATI DIN TON SI PESTE DE CAPTURA TREBUIE SA MA COMPARATI CU CEI CARE VAND ASTA .
TONUL ESTE PROASPAT SI CEL PE ACRE IL CUMPAR EU COSTA 160 DE LEI KG!!
As dori ca inainte sa denigrati sa studiati mai bine , se vede ca sunteti SUPERFICIAL !!
Ii invit pe cititorii dumneavoastra sa vina si sa inteleaga cine are dreptate.
As incheia prin a spune ca ati fost de rea credinta si INCORECT in afirmatiile facute!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 × nine =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,