Restaurant Palladium

Vizualizari 9.312 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 18 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt30026

Palladium e un restaurant despre care am auzit ca se crede de "fine dining", ceea ce nu e cazul, din niciun punct de vedere. E locatarul parterului unui bloc comunist de pe celebrul bulevard, in capatul cu Casa Poporului. Amenajarea e pretentioasa dar nu foarte inspirata. Meniul incearca si el sa te convinga ca esti in alta parte decat in realitate. Mancarea e destl de buna, insa nu am vazut ceva cu totul deosebit, pentru care sa faci un drum lung pana la Palladium. Or fi, poate, cateva feluri foarte bune, chiar daca nu si foarte deosebite, ramane sa le descoperiti daca ajungeti la Palladium. Preturile sunt destul de mari. Cred ca merita incercat, ca sa va lamuriti mai bine despre ce e vorba. (GB)

Localizare Restaurant Palladium

Bulevardul Unirii 1, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Palladium este cumva restaurantul detinut de Sorin Sapunarescu, condamnat in Germania pentru trafic de droguri, acelasi restaurant inchis la inceputul anului 2014 pentru produse expirate.
Din pacate am luat si eu teapa acolo, la o cina corporate organizata de firma unde lucrez. Mancare proasta si prea scumpa.

Reply

Un foarte bun restaurant unde se maninca bine.Mi-a facut placere sa am un dinner acolo .
Foarte aproape de China Grill din Miami .Mi-a placut…

Reply

Dezamagitor! mi-am organizat un eveniment la aceasta locatie care din pacate m-a dezamagit cu desavarsire. Dupa o nota de plata umflata peste masura, nerespectarea orarului agreat, serviciu foarte lent, la sfarsit, seful de sala mi-a explicat insistent cu calculatorul in mana ca lipsesc cateva sute de mii din bacsisul de 10% care pretindea ca se i se cuvine. Nici macar nu s-a gandit sa ma intrebe daca am fost nemultumita de ceva. Pacat de aspectul localului si mancarea buna, insa managementul prost, serviciul lent si total neprofesional poate sa strice totul. Pentru preturile practicate si pretentiile acestui local ma asteptam la mult mai mult. Nu recomand pentru un eveniment, cel mult o seara in oras! Pe mine oricum m-au pierdut de client!

Reply

    cred ca a fost primul tau eveniment organizat la un restaurant.eu am facut f multe mese organizate in acest local si totul a iesit perfect,mai ales cam de un an incoace,asa ca nu mai fii rautacios

    Reply

      o revenira buna pot spune,dupa ceva dificultati la bucatarie cat si pe servicii.am revenit cu drag la acest restaurant

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 × = eighteenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,