Restaurant Quattro Stagioni (Nordului) (inchis)

Vizualizari 8.723 Vizualizari 
Comentarii 12 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 12 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Soseaua Nordului 7-9, BUCURESTI


0722.110.022, 021.233.37.81

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt32851

Quattro Stagioni de pe Soseaua Nordului (fata in fata cu Patru Anotimpuri!) e un restaurant mare, cu doua niveluri, la care lumea merge mai mult vara, ca sa stea pe terasa. E deschis tot timpul anului, insa iarna clientii sunt rari si atmosfera destul de rece si intunecoasa, desi restaurantul e destul de bine amenajat. Meniul italienesc e imens, am numarat vreo 200 de feluri in total. Ce am mancat noi a fost destul de comun, si asa imi inchipui ca sunt si multe dintre celelalte feluri. Chelnerii, mai multi decat clientii, nu au niciun chef, stateau mai tot timpul cu ochii lipiti de un televizor pe care era ceva cu sport si sportivi. Daca vreti sa mergeti neaparat la un Quattro Stagioni, mai bine mergeti la cel din Herastrau de la Piata Charles de Gaulle, atmosfera e mult mai placuta, chiar si in anotimpurile reci. Preturile nu sunt mici la Quattro Stagioni, dar nici exagerate. (GB)

Localizare Restaurant Quattro Stagioni (Nordului) (inchis)

Soseaua Nordului 7-9, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Acum si.a schimbat denumirea in Belmondo. Nestiind ca e doar o schimbare de denumire si nimic altceva am fost acolo in weekend. Aceeasi nepasare a ospatarilor, aceeasi abordare non-profi din partea staffului. Eu unul nu mai calc in acel loc

Reply

    Sunt de alta parere. Am revenit la aceasta locatie si am fost placut impresionat de schimbare. Mancarea ok, portii mai mari, preturi mult mai mici iar personalul chiar a avut o atitudine prietenoasa. Voi reveni la Belmondo.

    Reply

Buna ziua! Am citit toate comentariile referitoare la acest “restaurant”…dupa parerea mea nu-si merita acest statut (cel mult pizzerie!). Si am convingerea ca acel “sictir” al angajatilor se datoreaza atitudinii sefilor (a se citi PATRONILOR!). Am asistat la o scena care nu-i face deloc cinste “doamnei” Mariana Bernacki…femeia asta este o de o ipocrizie, de o rautate si un snobism greu de imaginat!

Reply

Daca asa a-ti primit educatie, de unde sa stiti cum sa va educati copii?cum sa se comporte intr-un loc public.

Reply

Clientii trebuie sa stie care este diferenta dintre cofetarie ,bar si restaurant.

Reply

Am fost si eu la acest restaurant acum vreo sapt!intradevar,inauntru e cam sumbru,dar am strans putin din dinti si am stat pe terasa,chiar dak era cam frig!intr un final,chelnerul aparut,si a facut treaba destul de bine!m a deranjat doar insistenta lor de a face up sell,chiar dak era evident ca nu e cazul!si eu si prietena mea am servit muschi de vita cu sos gorgonzola,cu garnitura de cartofi la cuptor!a fost foarte bun,nu am avut ce sa i reprosez!desertul bun si el,un sufleu de ciocolata de a dreptul imens!per ansamblu,e un restaurant bun,la care eu,personal,o sa mai revin…

Reply

Am fost sambata seara (8 septembrie 2012) la acest restaurant pentru prima oara si am constatat urmatoarele: mancarea este ok dar servirea proasta (nu ne-au adus mancarea in acelasi timp). Dupa ce am mancat (45 min) am mai stat la bere si vorba inca 20 min si unul dintre chelnerii mai batrani (40-50 ani) a inceput sa comenteze cu privire la copiii nostri care se jucau printre mese fara sa deranjeze. Lucrurile spuse sunt ca acesta nu este parc de joaca pentru copii, ca sa ne educam copiii, ca el nu este pus acolo sa stranga dupa copiii (pentru ca au rupt in bucati un servetel) etc. Le-am spus sa scrie pe viitor ca nu avem voie cu copii in localul lor perfect. si am plecat. Deci va sfatuiesc sa evitati acest local, personalul este sub orice critica.

Reply

Pizzeria-terasa-bodega ordinara Quattro Stagioni, de pe Prezan, la Herastrau. Jumatate din mese goale, un grup vesel-cocalaresc de ospatari-culturisti imbracati in camasi mov ignorand intr-un colt clientii si intretinandu-se la o… caterinca. O seara placuta de duminica de vara, in eternul Bucuresti. Movuliul nostru apare pana la urma, cu totul plictisit. – Buna ziua! Va rog, o limonada mare, un Nestea de piersici, un Sprite cu portocale si un espresso lung (eram doi). – Ne pare rau, la noi este doar in regim de restaurant. – Cum adica, ne dati afara daca nu comandam de mancare??! – … Da. Epic.

Reply

Chelnerii sunt cel putin nesimtiti in Soseaua Nordului. Eu personal am fst amenintat cu bataia de catre unul dintre chelneri si insultat pentru ca am avut tupeul sa “flutur” mana mai mult timp pentru ca nu ma baga nimeni in seama.
Niste lobotomizati imbracati in camasi cu dungi.

Reply

mancarea este foarte buna dar atitudinea ospatarilor si “sictirul” cu care te servesc lasa de dorit….pacat de bucatari care isi fac foarte bine treaba dar…. cunosc multe persoane care nu mai merg acolo din cauza atitudinii ospatarilor

Reply
Cristian Cojocaru March 13, 2011 at 10:07 pm

“Daca vreti sa mergeti neaparat la un Quattro Stagioni, mai bine mergeti la cel din Herastrau de la Piata Charles de Gaulle, atmosfera e mult mai placuta, chiar si in anotimpurile reci.” Subscriu in totalitate la aceasta recomandare.
Am crezut mult timp ca este doar impresia mea. Am revenit in sos. Nordului de mai multe ori cu convingerea ca data trecuta a fost doar o impresie…dar la un moment dat am realizat ca percep corect realitatea. Si de cca 2 ani aceasta locatie nu mai exista… cel putin pentru mine.
Ne putem regasi insa destul de des in Charles de Gaulle..pe terasa vara sau inauntru iarna.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 + = seven



Taguri: , , , , , , , , , , , , ,