Restaurant Salt'n Pepper

Vizualizari 9.411 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 27 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Strada Viorele 26, BUCURESTI


0744.663.451, 0724.546.352

Site detalii

Galerie Foto

Localizare Restaurant Salt'n Pepper

Strada Viorele 26, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Bataie de joc!!! Aveau doar 3 mese ocupate si am stat 15 minute pentru a ne baga cineva in seama! Din pacate chiar am fost multumimta in trecut de servire si de mancare !

Reply

Vizitam aceasta locatie in 2006-2007-2008,fiind studenta,aveau preturi acceptabile,iar mancarea foarte buna.Am revenit din curiozitate in 2015.Ce sa zic,aceleasi preturi rezonabile,mancare,mai ales pizza deosebit de gustoasa,plus E renovat restaurantul,cu o terasa (gradina) foarte frumoasa.Recomand!

Reply

Pe cand o recenzie si despre acest restaurant care cu siguranta intra in prima jumatate a topului Restograf?

Reply

Recomand cu mare caldura fructele de mare. Am mancat astazi un platou cu calamar, sepie, caracatita si creveti pe pat de salata si sos de lamaie de nu mai puteam sa ma ridic de pe scaun.:)

Produsele au fost foarte proaspete, nu chestii congelate sau tinute de pe o zi pe alta. Crevetii si caracatita au fost foarte dulci.

Preturile sunt destul de ridicate, platoul asta a fost cam 90 de ron + o bere. Insa, a meritat pentru prospetime si pt atitudinea chelnerului care a fost prompt, spiritual si cu recomandari binevenite.

Kudos!

Reply

Am ramas foarte placut surprinsa de acest restaurant . Toate au fost excelente , de la mancare la servire ,pret rezonabil ! Recomand cu toata caldura acest restaurant si cu siguranta vom reveni acolo de cate ori o sa avem ocazia ! Bravo lor ! Deci se poate !

Reply

Am fost chiar azi pe la Salt’n Pepper … nu stiam locul, eram in zona cu alte treburi si cum mi s-a facut foame mi-am zis ca, in cel mai rau caz, o sa platesc ce-o sa comand doar ca aflu cat de slab de restaurantul.

Asadar, am intrat si, cum eram pe la ora 11, ma asteptam sa fiu primit cu aceleasi mutre acre pe care stiu sa la furnizeze chelterii nostri cand ii deranjezi de la taiatul frunzei la caini …

Cand colo … surpriza!

Desi, in tot restaurantul, doar o masa mai era ocupata, chelnerul pe care l-am gasit pe terasa a fost foarte amabil, el mi-a propus ce sa-mi aduca si cand am comandat fara sa cer meniul mi-a spus ca, da, sigur, se descurca ei si o sa se rezolve. Si asa a fost.

Nu pot sa spun ca locul e high-class insa mi s-a parut a fi, in mod clar, unul dintre restaurantele de cartier de buna calitatea. Bravo celor care lucreaza acolo!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 × eight =Taguri: , , , , , , , , , , , , ,