Restaurant Stradivari's (Basarabia)

Vizualizari 1.311 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 10 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Daca acceptam ca "Aspiratiile noastre sunt si posibilitatile noastre", cum bine zicea Robert Browning, atunci am spus din start ca Restaurantul Italian Stradivari’s din Bucuresti, sa fie etalonul dat de un renume, chiar daca greu de atins, dar macar de sperat.

Elegant dar niciodata pretentios, Stradivari’s este un loc in care te rasfeti cu preparate absolut delicioase, cu o puternica influenta mediteraneana, bauturi fine si o atmosfera ce-ti bucura sufletul si te ajuta sa scapi dintr-un cotidian aglomerat si zgomotos.

Ai la dispozitie feluri de mancare ce pot satisface cu succes toate gusturile, fiind locul ideal pentru intalnirile de afaceri dar si pentru cinele relaxate in familie, pentru petreceri intime si momentele speciale pe care vrei sa le imparti cu prietenii.

Formale sau informale, indiferent care sunt ocaziile cu care ne treci pragul, dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta culinara.
Localizare Restaurant Stradivari's (Basarabia)

Bv Basarabia 94, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + = twelveTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,