Trattoria Don Vito (Piata Amzei)

Vizualizari 20.973 Vizualizari 
Comentarii 35 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 107 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt29027

Loc de fumat, mancare banala, serviciu bun

Nu mai trecusem de ceva vreme pe la Trattoria Don Vito din Piata Amzei si am intrat din nou, mai mult de curiozitate decat de foame. Am gasit un restaurant plin-ochi, un fum sa-l tai cu cutitul si sa-ti intoarca stomacul pe dos, destul de intunecos si luminat cu becuri si in timpul zilei. E un restaurant mare, pe doua niveluri, la etaj e pentru nefumatori, dar nu pentru ca ar arata altfel.

Meniul italienesc lung, mancarea banala, facuta la repezeala din produse ieftine. Preturile deloc mici pentru ce primesti in farfurie. Serviciul a fost surprinzator de buni, au destui chelneri pentru multimea de clienti, sunt rapizi si eficienti.

De ce se inghesuie toti acei oameni la Trattoria Don Vito din Piata Amzei eu nu inteleg. Cu siguranta ca motivul nu e legat de macare. (GB - aprilie 2015)

---------------------------

Am revenit la Don Vito din Piata Amzei - fostul Trattoria Verdi Amzei - dupa un an. Au nimerit reteta succesului, fara indoiala, cel putin pe timpul verii, si asta din cauza terasei din spate, pe care eu nu o vazusem prima data (nici nu aveam cum atunci, in aprilie). Asadar, aceasta terasa din spatele restaurantului, intr-o curte interioara, nevazuta din strada, atrage toti clientii, pentru ca in sali nu am vazut prea multa lume. Insa terasa era plina-ochi, si nu e mica. Mancarea e la fel, adica destul de comuna, desi se straduiesc sa-i dea o prezentare cat mai atragatoare - si reusesc, in foarte mare masura. Sunt si lucruri bune pe la Don Vito, insa si unele pe care le lasi in farfurie, chiar daca risti sa pleci nemancat. Preturile nu sunt mici deloc, insa asta nu sperie clientii, care vin in numar mare. Toti sunt tineri, atrasi doar de atmosfera, nu pare sa fie un loc in care oamenii de business (-uri mari) sa-si dea intalnire. Oricum, au succes asa cum sunt si nu au vreun motiv sa schimbe ceva la Don Vito din Piata Amzei, cel putin pana la iarna, cand vor inchide terasa aceea. Mai vedem dupa... (GB - August 2011)

---------------------------

Restaurantul si-a schimbat numele in Trattoria Don Vito in martie 2011. Actionarii, personalul, meniul si toate celelalte au ramas neschimbate (GB - Martie 2011)

---------------------------

La fel ca si in celelalte restaurante/ trattoria Verdi, se vede ca patronul a depus eforturi mari ca sa creeze un concept unitar - si chiar a reusit sa construiasca un mic (deocamdata) brand - si sa-l pozitioneze distinct in puzderia de restaurante "italienesti" din Bucuresti. Daca amenajarea i-a iesit destul de bine, nu la fel pe cat si-a dorit i-a iesit cu mancarea. Nu s-a putut abtine sa nu faca un meniu imens. Poate ca ai sanse sa dai peste ceva foarte bun la Verdi, daca mergi in fiecare zi la rand timp de o luna, insa nu merita un drum special pana acolo doar ca sa cauti un ac in carul cu fan. Nu e rea mancarea, nici pe departe, Verdi din Piata Amzei (ca si cel de la Aviatorilor, si, probabil, si celelalte, pe care inca nu le stiu) e un restaurant in care poti merge sa manaci fara surprize cand esti in zona. (GB - Aprilie 2010)

Localizare Trattoria Don Vito (Piata Amzei)

Mendeleev 1, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am intrat la Trattoria Don Vito din 13 septembrie , bucurându-ma ca aproape de casa s-a mai deschis un restaurant la fel, dar surpriza neplăcuta a fost ca nimic din meniu nu este ca acel Don Vito din piața Amzei. Am întrebat dacă nu este același restaurant și mi s-a răspuns ca este Don Vito High class . Nu prea am inteles nimic așa ca am sunat in Piața Amzei de unde am primit și raspunsul “Ne pare rău de cele întâmplate dar nu are legătura cu restaurantul nostru”
Ce sa zic :mancare ffff proasta( teste), serviciul .. la fel ca mancarea..
CLONA Trattoria Don Vito – nu recomand
Reclama Identică ca cea originala , doar ca este pe fond roșu. M-au păcălit ….
De ce ….???

Reply

Dl butunoiu ( Restograf). Ce stiti despre mancarea? Unde ati mai mancat? Daca sunteti obisnuiti cu shaorma de la dristor, ata yete…..

Reply

L-as pune in primele 3 din Bucuresti intr-un clasament dupa calitatea preparatelor, servire si preturi. Recomand !

Reply

don vito =puscarie este cuvantul corespunzator unei descrieri.

Reply

pt. corporatistii care pretuiesc mancarea buna, servirea prietenoasa, bunul simt… si muncesc zi lumina pentru banii lor (deci nici nu arunca cu ei in stanga si dreapta)… acesta e cel mai bun restaurant italienesc din Bucuresti, no doubt about it!

Reply
Adrian Badescu May 14, 2015 at 1:06 pm

Buna ziua Dnl Butunoiu! De ce mergem la Don Vito?? Sa va raspund tot eu,ne face placere ,admosfera placuta,osptari atenti si politicosi,mancarea buna(calitate-pret) .De aceea Domnule ne ducem …Dar dumneavoastra cu ce scop ..?Curat sau murdar??? Restograf nu mai esti ca inainte SORY

Reply
Liviu Mihalcea May 14, 2015 at 1:29 am

Dar de ce MR BUTUNOIU ati scos de pe FB restograf postarea cu clienii care va contrazic ????? Nu mai aveti grai!!!
Eu cred ca a realizat cat de …..( caracterizatil voi) .Pai daca ai oua si esti sigur pe tine ,esti profesionist mergi pana in panzele albe si dai arumente.
Dar din cauza ca nimeni nu zice nimic de frica ca le va face alt comentariu mai rau ,el adica GB isi face numarul si e linistit .Dar de data asta mutumita clientilor si prietenilor Trattoriei Don Vito a cam bagato pe maneca!!! Noi nu tacem,noi muncim,si facem clientii fericiti ,si facem si greseli ,si iubim aceasta meserie ,si o facem cu placere.Tu??????

Reply

Pentru a intra in atmosfera acestui site o sa incep sa imi marturisesc si eu povestea vietii…dorind sa incerc un restaurant nou…cautind sa maninc…am cautat pe net sa vedem poate imi vin idei…..si asa as putea continua cum am dat peste acest site. Credeam ca este un spatiu in care gasesc o analiza a unor restaurante asa cum obisnuiesc sa aflu cind vizitez un nou oras. Cind ce sa vezi?….dau peste un fel de blog in care cineva isi declara trairile si emotiile, ne marturisteste experientele personale despre ce spiritul simtitor percepe despre lume. E clar, el e bun, frumos, inteligent, destept si lumea rea a restaurantelor are ceva cu el..probabil doar ocheada data de cite un patron il face sa si elogieze recunoasterea valorii proprii sub valurile sub care se inchide de rautatea celor care vind mincare…ce il vineaza pe el….
Nimic despre ce ai putea sa maninci si despre ce ar trebui sa te feresti sa bagi in gura… despre cum e gatita mincarea.E partea buna a analizei, lipseste! E clar ca omul nu are expertiza, fapt de care m-am convins atunci cin accesez aceasta prima marturisire despre restaurant, si vazind ca se fumeaza aleg sa vizitez restaurantul deoarece am suferit citeva luni in carre in resturantele din locul in care ma aflam nu am putut sa fumez. O sa revin. Cei doi copii ai mei nu au probleme de plamini, locul are o atmosfera foarte respirabila, incetosata de fum poate fi doar viziunea ce incearca sa fie exprimata de catre acest site….
Mincare excelentta, si nimic ieftin (desi nu as fi fost deranjat de a platii mai putin…) dar nici scump, preturi si calitate corecta…probabil fac parte dintre aceia care nu incearca doar ingrediente foarte scumpe astfel incit sa se simta ca fac parte dintr-o lume superioara….asta e pentru mine o bucata de carne trebuie sa fie de calitate, proaspata, bine gatita si cu inspiratie asezonata cu condimente si garnituri…nu ma deranjeaza ca nu visez cum vaca a crescut intr-un loc de poveste cu doar inca doua surate ale ei asfel incit sa fie carnea scumpa….
Revin la Don Vito cu placere…poate ca vazind comentariu de aici o sa am ingrediente ieftine astfel incit sa am o nota de plata mai mica…defapt nu imi doresc asta, terorismul pentru rente non morale il las in seama altora….

Reply

Si-a venit un Butunoi…cu mersul cam greoi…
Si s-a dus acolo-n spate(unde-i place lui )…unde-s scaunele plușate….
Nici nu vreau s-o mai lungesc,imaginatia mi-o irosesc…
Pe un hemoroid batran…dupa recenzii flamand !

Reply

Domnule cred că nu ați înțeles termenul de restaurant.Am fost de nenumărate ori și a fost excelent din toate punctele de vedere mai ales ca sunt nefumător și nu am avut niciodată pb,ca exista salonul de sus foarte mare de nefumători și nu vă obliga nimeni să stați la fumători. Va rog să lăsați carcoteala acasă sau la Prima-Cronica Carcotasilor ca ei au măcar succes

Reply

Sincer…domnul Butunoiu ar trebui sa se lase de meseria asta!Pentru noi este muuuuult mai importanta parerea clientilor nostri care pleaca de fiecare data cu zambetul pe buze decat a domnului Butunoiu care poate vine o data pe an si atunci doar sa caute carcota!noi oamenii in general nu suntem prosti ,din moment ce mancam intr un restaurant si mancarea este proasta si banala(asa cum spune domnul butunoiu)este logic ca nu ne m ai intoarcem acolo!!! Oare chiar atat de masochisti sa fie clientii nostri ,sa revina de 5 ani cu aceeasi placere in acelasi loc cu o mancare “banala” si culmea toate farfuriile sunt debarasate goale de la mese!?credeti ne domnule Butunoiu , ne pare rau ca aproape zilnic suntem nevoiti sa refuzam clienti deoarece restaurantul este plin si nu mai avem mese disponibile!!!!este inadmisibil sa pui un asemenea comentariu si sa ti bati joc de o intreaga echipa care isi face treaba cu un maxim profesionalism zi de zi!!!eu cred ca se potriveste mai bine domnul Butunoiu la comentatul florariilor din colt de strada decat la restaurante

Reply
Cornelutz carlos May 11, 2015 at 9:53 pm

Stimat domn! Tin sa va contrazic referitor la com dumneavoastră de boschetar bătrân care nu STI ce înseamnă o munca cinstita !!!! Acest restaurat la care eu merg de 6 ani ani nu am avut un feedback rau de făcut! Haide ti domnule sa ne gândim de 2 ori înainte sa scriem un articol despre un restaurant in București care merge bine si in ciuda faptului ca prin zona Amzei sunt zeci de restaurate!!! Si restaurantul Don Vito merge vb romanului “brici” De ce? Eu stiu ca dumneavoastră nu ați mai avut așa mâncare buna si servire de cand la împușcat pe Ceaușescu :))) cu stima si respect

Reply

Dupa cum spune Dl. Mihalcea. Butoiene ar trebui sa comentezi despre altceva nu restaurante. No clue dude

Reply
Cristinel Deaconescu May 11, 2015 at 8:56 pm

Domnule restograf induci clientii in eroare!!! Eu mananc acolo de 3 ani tu ai fost acolo odata în 3 ani. Servire ireprosabila, mancare foarte buna(calatoresc destul de des și am și alti termeni de comparatie) atmosfera mai mult decat placuta și niste patroni care sunt jos palaria, oameni cu experienta și care se implica probabil mai mult decat te implici tu în viata ta trista dar parerista sau mai bine zis inchipuit tupeista… sfatul meu: Daca iti place shaorma du-te la “colturile” de specialitate!!!! nu în restaurant!

Reply
Liviu Mihalcea May 11, 2015 at 7:15 pm

Wow !! Ce comentariu dargut!!
GB cel mai bun recenzor de cantine ne face evaluare!!! Nu GB NOI nu dam importanta pentru evaluari de doi bani, ne intereseaza ce spun clientii nostrii , si din aceasta cauza restaurantul este plin . Cu mancarea aia banala si facuta la repezeala asa cum spuneti dumneavoastara suntem in busines de 6 ani si incercam sa facem toti clientii sa se simta bine si multumiti. Suntem constienti ca nu putem satisface toate gusturile si avem si noi de remediat multe greseli dar ne straduim sa facem din ce in ce mai multi clienti fericiti cu mancarea si serviciile noastre.
Oricum nu ma asteptam la alt comentariu din partea dumneavoastra…
PS in zona sunt 8 restaurante cu specific italian … Oare de ce e plin ????( “mancare banala ….”)
In legatura cu personalul , da avem 46 de angajati …

Reply

Desi au in meniu, nu stiu ce inseamna un somon tartar. Iar daca incerci sa explici chelnerului ce ar trebui sa fie, degeaba!

Reply

    Buna ziua! Ne cerem scuze pentru ca nu am facut somon tartar asa cum ar trebui sa fie pe gustul dumneavoastra , am incercat, nu am reusit , inca o data scuze.
    PS . Nu avem somon tartar in meniu, am avut acum 3-4 ani dar din pacate de atunci s-au tot schimbat bucatarii si doar seful bucatar stie sa faca si inca o data din pacate era ziua lui libera. Va multumim pt intelegere.

    Reply

MANCARE BUNA,SERVIRE SUPER,TOTUL PERFECT!

Reply

SUPER RESTAURANT,SUPER PRETURI!100% REVENIM LA DON VITO

Reply

Eu sincer o sa incep sa evit restaurantul asta doar dintr-un singur motiv: chelnerii si servirea.

Pacat de mancare, dar servirea este groaznica, este a doua oara consecutiv cand vin si comportamentul chelnerilor este total neprofesional.

Reply

    Buna seara! In primul rand vreau sa ne cerem scuze pentru cele intamplate , in peste cinci ani nu am avut nici un client asa nemultumit de ospatar si normal de serviciul acestuia . Inca o data imi cer personal scuze pentru disconfortul creat si daca aveti placerea sa-mi dati un telefon sau un mesaj sa -mi spune-ti mai detaliat ce sa intamplat ca sa putem sa nu mai repetam gresala, v-asi fi recunoscator.
    Cu stima
    Liviu Mihalcea
    Tel:0735333024

    Reply

Buna ziua Corina,da aveti dreptate ca muzica este cam tare,in spatele terasei se costruieste un hotel si incercam sa acoperim zgomotul de santier .Promitem ca atunci cand se termina cu constructia (probabil in septembrie)revenim la muzica ambientala cu volum mic .Oricum ne cerem scuze pentru disconfortul creat si va multumim pentru intelegere si in special pentru comentariu .

Reply

Toate bune si frumoase, mai ales terasa din spate. Pacat ca sufera acelasi defect ca mai toate restaurantele romanesti: urla muzica in boxe. Este foarte neplacut, mai ales pentru cei care stau la mesele de sub boxe. Oamenii vin la restaurant sa manance si sa discute, nu sa asculte muzica.

Reply

La multi ani !!!!!
Va multumim ca ati fost alaturi de noi in 2013 si va asteptam si in 2014 . VA MULTUMIMMMMM

Reply
Trattoria Don Vito December 1, 2013 at 12:03 am

Va multumim pentru comentariile dumneavoastra si mai ales pentru sugestii. Am pus in meniu gramajele la toate produsele. Incercam sa su ne schmbam , iar daca o facem speram ca in bine, inca o data va multumim si va asteptam sa degustati noile preparate…..

Reply
Daniel Atanasoaie March 29, 2013 at 12:31 am

Trattoria Don Vito……….
Ce sa zic ,un restaurant bun,mancare super,portii mari,chiar foarte generoase,servicii ffffff bune,ospatari tineri,amabili,placuti si pe linga toate astea mai fac si un program superb(dansurile ,exact ca afara),preturi aceptabile pentru un asemenea locatie,asa da ….A sa nu uit,bombonica mentolata care iti este oferita la plecare .
Nota 10.Felicitari

Reply

puneti gramajele ca sa sti ce comanzi la preturile pe care le aveti. muschi de vita,paste sau pizza cum aveti si la baururi,porti mici la mancare ceva nu m-ai este ca inainte PACAT.

Reply

E un restaurant asa si asa dar Trattoria Verdi e de nota 10 va recomand acel restaurant minunat din toate punctele de vedere!

Reply

Va multumim tuturor pentru comentarii, incercam sa imbunatatim mancarea si serviciul,suntem la inceput de drum si orice sugestie este binevenita.
Pentru rezervari noul tel. este: 0733 333 021

Liviu Mihalcea
Trattoria Don Vito Ristorante

Reply

portii mici dar f bune , recomand penne arrabiata si tort krantz! servirea excelenta, personal bine instruit…zambetul este sloganul don vito:)…nu e greu, dar fata de multi altii, ei o fac cu succes. bravo!

Reply

As vrea sa spun ca este un restaurant bun dar nu pot!

Reply

sunteti cei mai tari sefi don liviu si d-na dana si ce-l mai bun restaurant dintre toate celelalte bafta sa o tineti tot asa

Reply

sunteti tari cu noua imagine a resaurantului

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three − 1 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,