Restaurant Cafe Club & Lounge 1812 Vecchio (inchis)

Vizualizari 28.736 Vizualizari 
Comentarii 20 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 265 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt50861

Vecchio e un restaurant nou si reprezentativ al Centrului Istoric al Bucurestiului, deschis in toamna lui 2011 in zona Curtii Domnesti. Casa e mare si frumoasa, bine renovata si amenajata, cu cheltuiala multa, din cate se vede. Nu e de mirare, se spune ca patronul are mult mai multi bani decat crede Fiscul. Mobilierul si decorurile sunt si ele foarte bine facute, se vede mana unui arhitect bun acolo. Totul e in culori deschise, mediteraneene, de vacanta, cu mult alb si crem, cu multa lumina si cu mese neinghesuite. La subsol au un club amenajat intr-un stil totl opus, sinistru, ceva in genul "memento mori".

Meniul e din bucataria italiana la Vecchio, surprinzator de scurt pentru obiceiurile bucurestene. Au un bucatar bun, care stie bine ce si cum se intampla in bucatarie. Tot ce am mancat noi a fost bun, si imi inchipui ca asa sunt mai toate felurile la Vecchio. Oricum, e mare lucru ca s-a gasit un chef in Bucuresti care sa-i spuna patronului: "Sefu', daca eu stiu sa fac bine si daca am produse bune pentru 50 de feluri de mancare, atunci 50 punem in meniu. Dar daca am pentru 7, atunci facem un meniu cu 7 feluri! Sa nu avem discutii dupa aia'...". Prezentarile sunt pretioase decat ar fi cazul intr-un astfel de context, dupa parerea mea, insa aici e chestie de gust.

Preturile de la Vecchio sunt rezonabile, serviciul bun, dar destul de diferit de la un chelner la altul, cu unul dezinvolt si implicat si cu altul despre care ne-am gandit ca poate tocmai aflase ca are cancer, dupa privirea absenta si gesturile mecanice.

Restaurantul Vecchio e un lucru bine facut, si e restaurantul cu specific italian cel mai bun din Centrul Vechi, din cate stiu eu. Cred ca va fi una dintre afacerile de succes din zona. (GB)

Localizare Restaurant Cafe Club & Lounge 1812 Vecchio (inchis)

Covaci 16, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Dupa ce am citit review-ul dvs., am fost impreuna cu colegii de munca sa sarbatorim “italieneste”. Locul este foarte frumos, atmosfera e placuta dar servirea un dezastru. Am asteptat 2 ore sa primim mancarea cu toate ca nu era deloc aglomerat. Explicatia lor pentru aceasta intarziere a fost ca au asteptat sa terminam aperitivul pentru a ne aduce felul principal … da, ar fi fost logic daca am fi comandat aperitiv. Noi am spus clar ca nu dorim aperitiv ci ca vrem sa comandam felul principal. Intr-adevar, o persoana din grup a comandat bruschete care erau in categoria “aperitive” dar asta si-a dorit sa manance. Asa ca i-au adus doar ei comanda iar noi a trebuit sa asteptam 2 ore pentru a primi mancarea. Pe langa explicatia penibila si atitudinea domnului respectiv lasa de dorit.

Am fi plecat fara sa mai asteptam comanda dar eram un grup destul de mare si iesisem sa sarbatorim aniversarea echipei asa ca am preferat sa asteptam. Intr-un final a venit si mancarea care a fost comestibila (sau poate ne era noua foame) dar care nu a impresionat pe nimeni. Pacat de local care este foarte frumos.

P.S. Pentru desert ne-au spus ca ne aduc platoul de prezentare cu prajiturile si mare a fost surpriza cand am vazut doar … 2.

Reply

Obisnuiesc sa mananc foarte des la Vecchio nu doar prin prisma prieteniei cu fostul sef bucatar care mai apoi ajunsese manager si se ocupa de tot restaurantul, ci prin prisma mancarurilor foarte foarte bune.
El a fost responsabil de succesul acestui restaurant si asa cum s-a prapadit Charme-ul dupa ce a plecat, cam asa se poate sa se intample si cu Vecchio. Poate sa ramana si Augustin si mama lui Augustin si tatal, ca tot la vale o ia.
Am fost de curand sa mananc iar pentru ca doar un lucru ma intereseaza in viata, si anume sa mananc bine eu si familia mea, ca tot omu.
Fetita mea e innebunita dupa pizza quattro formaggi ceea ce si-a si comandat. Mi-a zis ‘tati are un gust ciudat’ deci imaginati-va daca un copil de 12 ani spune treaba asta inseamna ca o schimbare se intampla. Cotletele mele de berbecut au fost ‘rare’ desi eu le cerusem bine facute. Maria, sotia mea a fost multumita dar cred ca m-as fi suparat rau sa fi avut o problema si cu spaghetele ei. In fond si la urma urmei, sunt niste paste. Am inteles ca e alta conducere acum si as dori sa confirm ca se vede. Sunt un mare pasionat a tot ce inseamna bucatarie fina si imi spun parerea frecvent atunci cand am oportunitatea. Motiv pentru care nu voi desconsidera inca cafeneaua veche si voi reveni cu detalii dupa urmatoarea masa acolo. Poate revin cu picioarele pe pamant

Reply

    Era normal sa apara si articole de genul asta..ma bucur enorm ca vad oameni care inca cred in povesti si zane..nu o sa cada vecchio niciodata ..cu mine sau fara mine va merge mai departe..iar referitor la fostul” sef bucatar”toata lumea stie cine gatea in spate..si mai presus de toate eu am pus bazele bucatariei la vecchio de la primul meniu pana in prezent..este usor sa te dai mare pe spatele altora Domnule care habar nu ai nici macar cine sunt…ma intreb oare nu mai ai protocol de ai luat asa foc sau ti sau cerut bani pe ce ai mancat..eeee afla ca daca tu esti consumator de vecchio nu o sa ti mai placa nici apa plata pt ca de data asta este cu bani..nu ma provocati ca am povesti multe pt voi..sti voi care..

    Reply

    Daca mananci cotlete de berbecut bine facute esti un taranoi, scurt!

    Reply

As always in Romania a restaurant can look well but food or waitress can be very uggly –
but in this place it was really OUTSTANDING !!
Of course prices are little higher than average but here you get more value for Money – there was no dish I could claim for – better than many luxury restaurants in Italy !
Do not hesitate – go there and enjoy it !

VASILE SIRBU / Göteborg,Sweden

Reply

Am fost aseara in patru. Locatia este superba si atmosfera foarte placuta, cu mici exceptii (pt scaune, le trebuie neaparat terminatii de cauciuc, la orice miscare sunau ingrozitor pe parchet) Mancarea prezentata corect, lista de vinuri ofertanta.
Gustul insa… absent. Asa de slab continut in farfurie de mult nu am intalnit. Am incercat 2 feluri de paste si risotto cu fructe de mare. Nu au nici o scuza. Singurul preparat correct a fost aperitivul cu ceapa caramelizata si pasta de gorgonzola. Un duo foarte nimerit cu vinul ales. Dar in rest…am plecat glonte la trattoria noastra “de casa”, unde ne-am reparat seara cu pizza si desert. Pacat de locatie si de ambianta.

Reply

O locatie draguta, servire OK, preturi normale.
Deserturile sunt foarte bune, pizza si pastele la fel,supa crema de branza absolut delicioasa.
Din Centrul Vechi vad ca a devenit locatia preferata pentru intalnirile noastre de grup pentru ca nu avem surprize neplacute nici cu servirea nici cu nota nici cu mancarea.
Per total ar fi una din putinele locatii pe care le-as recomanda si altora!

Reply

Este un local ok, mancare buna,cafeaua bine facuta, preturile nu sunt foarte mari, serviciul prompt. Mi s-au parut profesionisti cand am organizat aniversarea mea, nu am avut surprize neplacute!Tortul l-am facut tot la ei si a fost foarte apreciat (cu crema de vanilie, fructe).

Reply

Am cinat aseara la restaurantul Vecchio din centrul vechi si am fost dezamagit de calitatea unor preparate. Atmosfera este frumoasa si decorul imbietor , locul potrivit pentru o cina romantica si nu numai.
Antreurile, mix de bruschete, au fost bune insa painea un pic prea tare, stiu ca ar trebui sa fie crocanta dar era exagerat de greu de muscat.

Vita este DE EVITAT, facuta la un nivel f slab, comparativ si alte restaurante din aceeasi gama de pret. Atoasa, tare si in nici un caz “black angus”, cum ne-a recomandat chelnerul. De altfel nici nu cred ca ar fo costat 55 lei daca ar fo fost black angus. Din nou, nu incercati. Nu conteaza daca cereti in sange, mediu sau bine facuta, calitatea este slaba si nu o prepara special, ca in alte restaurante specializate. Ar trebui sa o scoata din meniu si cu asta basta, sunt sigur ca au alte preparate foarte bune, vita nu este printre ele.

Deserturile au fost bune, bezea cu fructe de padure si altul tot cu fructe de padure.
Vinul excelent, de la ceptura.
All in all, am fost dezamagit. Nu pot spune ca are multe puncte slabe, as minti. Dar cu siguranta are mai multe bile negre la capitolul mancare decat te-ai astepta.
Recomand pentru o sticla de vin si discutii prelungite in noapte insa pentru cina exista alte optiuni net superioare la maxim 50 m departare.
Preturile sunt destul de mari, nu exagerate insa totul e relativ la tipul de mancare ales, sticla de vin si , evident, bugetul fiecaruia.
O zi frumoasa

Reply

Voi reveni cu drag in aceasta atmosfera placuta, cu mancare ireprosabila! Se simte amprenta noului sef Bucatar, care alaturi de serviciile la standarde inalte si designul deoasebit, fac diferenta! Iar terasa…I love it! Vecchio e preferatul meu din centrul vechi, clar!

Reply

Sono entrato in questo ristorante il 30 Aprile e devo ammettere che sono rimasto piacevolmente sorpreso dalla qualità del cibo offerto.

Il menu e’ abbastanza corto ma comunque composti da piatti decisamente sopra la media di altri ristoranti italiani. I prezzi sono

In particolare ho preso una zuppa di broccoletti, dei ravioli al tartufo e una burrata.

I ravioli sono stati molto buoni ed effettivamente erano fatti di pasta fresca con un gusto molto equilibrato. Sono rimasto sorpreso dal trovare la burrata (un prodotto di difficile reperibilità a Bucarest), che oltre a essere fresca (non dura più di un paio di giorni), era anche molto gustosa.

Mi sento di consigliare questo ristorante per tutti coloro che vogliono provare una cucina italiana di qualità senza spendere troppo.

Reply

Restaurantul este o mare dezamagire. Servicii de 2 lei. Mancarea medie spre mediocra – pastele sunt decente, restul sunt ca la orice bodega cu specific italian. Chelnerii sunt nite”baietasi” plini de figuri. Un loc spoit frumos si cam atat.

Reply

Acest restaurant a fost o mare dezamagire la ultima mea vizita acolo. Mai fusesem la acest restaurant si eram foarte multumita si de mancare si de atmosfera. De 8 martie am fost invitata impreuna cu sotul meu sa iesim cu finii si niste prieteni.Le-am recomandat sa mergem la acest restaurant pentru ca imi era drag si eram sigura ca o sa le placa si lor. Mare greseala, ne-am stricat toata seara.Cand am ajuns a trecut ceva timp pana sa ne bage cineva in seama, sa ne aduc un meniu sau sa ne intrebe ce dorim sa bem. Apoi a urmat mancarea, o mare dezamagire.Prima oara am comandat bruschete cu rosii, gorgonzola si ceapa caramelizata si cu anchois. Cele cu anchois la prima protie aveau pe ele doar un pate la a doua portie au aparut si niste fileuri de anchois deasupra pateului. Eu mai mancasem acolo in trecut un risotto cu crevetiabsolut delicios. Deoarece schimbasera meniul mi-au spus ca nu il mai au dar pot sa imi faca fara probleme, doar ca o sa fie cu fructe de mare in loc de creveti. Am zis ok, nu e nici o problema. Cand l-am primit la masa era de fapt orez cu sos de rosii si fructe de mare, nu avea nici o treaba cu ce mancasem acolo inainte. Fina mea si-a comandat paste quattro formaggi cu prosciutto si a primit niste paste cu smantana, nici un gust de branza si nici urma de prosciutto, prietena mea si-a comandat un platou cu fructe de mare care era foarte mic avand in vedere pretul si un spanac sotat care era plin de ulei si fara gust. Dezamagirea a fost foarte mare si domnul care probabil este sef de sala sau ceva a fost foarte arogant. Nu cred ca o sa mai merg acolo. Per total ideea este ca se vrea a fi un restaurant cu pretentii dar portiile sunt ft mici pentru banii platiti si nu primesti intotdeauna ce iti doresti, plus ca bucatarii nu sunt la nivelul unui restaurant de inalta clasa. Nu m-a deranjat atat de mult ideea unor portii mici, am mai mancat la alte restaurante cu pretentii unde portiile erau mici dar calitatea era excelenta si atunci facea toti banii. Sper ca cei care se ocupa de resturant sa citeasca aici si sa ia masurile ce se impun.

Reply

Tocmai m-am intors de la restaurant si am zis sa pun acum impresiile ca sunt calde. :) Atmosfera si localul sunt foarte ok, chiar ideale pentru o cina relaxata si intima. Mancarea, la fel, a fost foarte foarte buna, cu o singura mentiune. Impreuna cu prietena mea, am comandat urmatoarele: bruschete cu trufe, bruschete cu gorgonzola si ceapa caramelizata, muschi de vita la gratar, coaste de berbecut, platou fructe de mare la gratar, sparanghel si legume la gratar si niste bauturi. Toate au fost foarte ok, in special muschiul si coastele. Chiar foarte bune. Cantitatile nu au fost mari, dar oricum ma asteptam. Oricum, ne-am saturat. Cea mai mare dezamagire a fost platoul de fructe de mare, care a insemnat niste bucatele de caracatita, 2-3 inele de calamar, 8-9 midii si vreo 2-3 creveti. Lasand la o parte ca erau extrem de plate (chiar daca sunt facute la gratar, nu inseamna ca trebuie sa fie atat de plate), pretul a fost de 60RON. Foarte mult pentru ce am primit.

In afara de asta, recomand cu caldura restaurantul. Era sa uit, personalul a fost foarte prompt si amabil.

Reply

Nu merita cele 4 stele.
Din pacate am fost total dezamagiti.
Incapand cu lipsa multor feluri de mancare de pe meniu si terminand cu mancarea rece servita.
Ma asteptam la conditii decente insa faptul ca am returnat muschiul de vita sleit si mi-au adus aceeasi farfurie incalzita la microunde( se vedea pe salata de decor)ma face sa spun ca a doua data nu mai pun piciorul pe acolo.
Ps. Linda are dreptate nu au nici un desert din meniu..
Deasemenea si Catalin are dreptate, nici acum POS-ul nu mergea
Sfatul meu este sa incercati altceva

Reply

Am fost aseara. Pot sa spun ca review-ul de mai sus corespunde realitatii. Mie mi-a placut foarte mult modul in care este aranjat restaurantul. Doua comentarii:
– am avut noroc de chelneri foarte amabili, nota maxima
– din pacate, nu le mergea POS-ul si a trebuit sa iesim sa scoatem bani. E posibil ca asta sa fie o problema frecventa a lor, afisul care anunta asta era frumos scos la imprimanta, nu intocmit pe graba, ceea ce ar putea arata ca lucrul asta li se mai intampla. Asadar, pentru a avea seara perfecta, daca intentionati o vizita la Vecchio, scoateti cash in avans si totul va fi bine.

Reply

Daca o sa trec peste faptul ca au renuntat atat de usor la acele obloane metalice, deosebit de vechi, care au caracterizat “Cafeneaua veche” mai bine de o suta de ani, cred ca in interior au facut o treaba buna… Pacat ca nu au facut-o 100%. Dar mi-e greu sa intru printre termopane intr-un loc atat de vechi.

Reply
Alexandra Zamfirescu February 3, 2012 at 3:37 pm

Un local cu un design placut, care te invita sa ii treci pragul. Intampinare ireprosabila si servire eleganta, dar cu presiune pentru consum asupra clientului. Domn sau doamna, ti se toarna in pahar necontenit in scopul golirii cat mai multor sticle de vin. Se fac presiuni pentru servirea unui fel de mancare, chiar daca ora tarzie nu este potrivita pentru a servi masa…Vreun semn de intrebare, de ce localul este destul de lejer, tot timpul?

Reply

Hy guys, good food, excelent service and the wine guy (Matre’D) unbelievable, the place is gorgeous nice music, felt like home! Good job guys!!!

Reply

Am fost impreuna cu familia in weekend la acest restaurant si pot spune ca am avut parte de un serviciu impresionant selectia de vinuri spune tatal meu foarte buna mancarea este f buna dar nu foarte variata cat despre deserturi intr-o zi de sambata doar unul singur din 5 ceea ce ne-a facut sa alegem un alt loc pentru desert!!! Experienta neplacuta vis a vis de tiramisu, atentie domnilor bucatari la reteta!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ five = 13



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,