Restaurant Zafferano

Vizualizari 10.762 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 26 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Popa Savu 29, BUCURESTI


021.222.72.10, 0788.415.707

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28700

Mancare obisnuita, loc frumos si linistit

Am revenit la Zafferano dupa exact cinci ani. Pe atunci era unul dintre restaurantele cunoscute din Bucuresti, chiar daca nu printre cele mai bune si mai sofisticate, insa avea o oarecare faima. In tot acest timp multe s-au schimbat in gastronomia Capitalei, s-a progresat mult, au aparut multe restaurante bune, cu mancare fina si sofisticata. Zafferano a ramas la fel cum era atunci, sau poate chiar a dat putin inapoi, asa ca a ramas mult in urma, nu am mai auzit pe nimeni in ultima vreme pomenindu-l ca pe un restaurant la care ar i-ar placea sa mearga.

Nu am intrat in restaurant, am mers tot pe terasa din spate, care e la fel. Bucataria tot italieneasca, meniul imens, cu tot ce se poate imagina in el. Au si meniuri ieftine de pranz, si cei mai multi din jur, de la mese, asta mancau, chiar daca erau bine imbracati. Mancarea a fost destul de comuna, nimic deosebit, doar cat sa te saturi si sa nu-ti mai fie foame pana la urmatoarea masa, nimic mai mult. Portiile sunt destul de mari, insa.

Preturile nu sunt mici pentru o asemenea mancare, insa raman abordabile. Serviciul bun, insa destul de impersonal, mecanic, nu fac altceva decat sa reactioneze la ce le ceri sau le spui. Clienti erau cativa, mai putin de jumatate din terasa.

Zafferano e un restaurant italienesc obisnuit intr-o zona foarte frumoasa a Bucurestiului, un fel de cantina pentru cei care lucreaza sau locuiesc in zona si nu vor sa se indeparteze. (GB – iunie 2015)

-------------------------

Zafferano e un restaurant cu bucatarie italieneasca, intr-o casa si o zona superbe, aproape de Statuia Aviatorilor. Neavand gradina, au inventat un fel de foisor in care toata lumea vrea sa stea vara, ceea ce a ajuns una din atractiile de la Zafferano. Amenajarea e unitara, in stil clasic interbelic, e placuta si te imbie la nostalgie. Mancarea e "cuminte", nu e "fine dining" si nici nu si-au propus asa ceva. Pastele sunt bune, felurile cu carne sunt si ele bune, insa nu am mancat nimic deosebit pana acum la Zafferano, pentru care sa vreau sa revin in mod special. Preturile sunt rezonabile. Mai pe scurt, e un bun restaurant de proximitate pentru cei care locuiesc sau care lucreaza in zona. Merita vizitat macar o data. (GB - mai 2010)

Recenzii & Articole

Saptamana Restaurantelor: 16-23 mai   
Cristi Roman (May 2014)

39 de localuri s-au inscris pentru evenimentul culinar ce va avea loc în premiera in Romania timp de o saptamana, intre 16 si 23 mai in Bucuresti si care este organizat in parteneriat comun de Asociatia Romania Culinara (www.romania-culinara.ro) -  Top Hospitality - Star Chefs. Unele dintre ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Zafferano

Popa Savu 29, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am fost si eu acolo si se prezinta foarte bine. Am testat pizza si este excelenta

Reply

dupa prima vizita sunt de acord ca “este un restaurant corect”… restul ramane de descoperit, oricum in mod cert voi reveni…

Reply

este un restaurant corect, cu mancare constant buna (calamarul zafferano tine afisul), ambianta placuta si un serviciu peste medie. pentru ca este un loc linistit se poate merge cu familia sau colegii fara sa ai grija ca muzica(foarte buna) este prea tare. incercati-l si va veti convinge.

Reply

mananc mereu cu drag acolo…ce admir cel mai mult e atmosfera, in special lipsa de fitze, muzica – e fantastica…si faptul ca personalul nu se schimba des…te face sa te simti familiar..si sunt si foarte amabili…mancarea e tare buna…si-mi place mult si casa…amenjarea, ..ai intimitate, liniste…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 × nine =Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,