Restaurant & Cafe Zazu Concept (inchis)

Vizualizari 4.043 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 11 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Strada Visarion 1, BUCURESTI


0730.747.474, 0730.737.373

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt35638

Zau e un mic restaurant din zona Pietei Romane, intr-o zona cu multe astfel de localuri, exact intre Restaurantul Cosmopolitan (acum inchis) si Cafeneaua Coffeelicious, si vizavi de Boema 33. Ca si celelalte, Zazu e un restaurant destul de banal, din toate punctele de vedere, poate mai putin din cel al serviciului, pentru ca au patron saritor si vorbaret, care pare sa fie tot timpul pe acolo si care face ca lucrurile sa mearga mai bine si sa te simti bine primit. Zazu Concept (asa se prezinta) a fost, initial, un beauty center, iar salile de la parter, unde e restaurantul Zazu propriu-zis, erau niste sali de asteptare. Patronul s-a gandit sa le de clientilor cafea si fursecuri, ca sa le mai astampere nerabdarea, apoi s-a gandit sa faca o cafenea in toata regula, apoi chiar un mic restaurant - adica ceea ce se intampla acum la Zazu. Asadar, Zazu are un mic restaurant la parter, inghesuit in trei sali mici si inguste, la etajul intai sunt niscaiva birouri iar la doi e frumusetea despre care pomeneam mai sus.

Zazu are specific italienesc, cu mancarea arhi-cunoscuta bucurestenilor, dar si cu gustul arhi-cunoscut, intalnit in aproape toate restaurantele "italiene" din Bucuresti, adica banal, de mancare prost facuta, la repezeala, din produse si semipreparate ieftine si proaste, de serie. Cei de la Zazu fac ceva eforturi ca sa salveze niste aparente, muncesc ceva la mancarea respectiva, insa e departe de a fi suficient. Preturile nu sunt mici; as spune ca sunt la limita superioara a rezonabilului, tinand seama de calitatea mancarii. Clienti nu cred ca sunt multi, mai ales ca patronul a decis sa se pozitioneze in asa fel incat sa nu-i atraga pe cei cateva zeci de mii de clienti potentiali de la ASE-ul de peste drum. De ce, numai el stie... Imi pare rau sa nu pot recomanda Zazu-ul, fiindca patronul a fost amabil cu noi si noua ne-a fost simpatic, dar asta-i viata... (GB)

Localizare Restaurant & Cafe Zazu Concept (inchis)

Strada Visarion 1, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Restaurantul este ok, mancarea este foarte buna si destul de diversificata iar servirea este impecabila.
Este un loc unde poti discuta cu prietenii fara ai deranjat de galagia di jur.

Reply

deschis si cu un meniu vast din toate punctele de vedere

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 5 = twentyTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,