Restaurant Zigolini

Vizualizari 6.717 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(May-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 122 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Cu o experienta de peste 10 ani, Restaurantul Zigolini isi incanta zilnic clientii cu specialitati ale gastronomiei italiene si internationale. Meniul bogat satisface cele mai pretentioase gusturi acoperind o paleta diversificata de preparate. Salatele aromate, gustarile cu specific italian si accente internationale, supele delicate si specialitatile maestrului bucatar pastreaza "tonalitatea" stilului peninsular.

Pastele si pizza "a la Zigolini", cu aluat facut in casa, imbogatite cu cea mai buna mozzarella si un sos de rosii parfumat contureaza restaurantul ca unul autentic Italian si garantat va vor face sa va intoarceti de fiecare data!

Salonul cochet si atmosfera intima a restaurantului sunt cadrul ideal pentru o intalnire de afaceri, cu prietenii sau o cina romantica. Daca doriti sa luati pranzul cu familia sau doar o pauza de la agitatia cotidiana, restaurantul dispune de 80 de locuri, un decor lejer si o ambianta distinsa – garantia unor momente speciale. Preparatele desavarsite, servirea ireprosabila si mediul primitor, degajat, dar elegant in acelasi timp sunt "reteta" perfecta pentru petrecerea timpului liber.

Va invitam asadar sa va convingeti de mancarea savuroasa, ingredientele si aromele italiene "asezonate" cu influentele bucatariei internationale si sa va bucurati de un vin nobil intr-o atmosfera calda.

Restaurant Zigolini, aproape de tine, oricand, cu gusturi alese!

Pe scurt66897

Unul dintre cele mai serioase si mai bune restaurante din Baneasa - Pipera

Zigolini e unul dintre restaurantele complexului comercial Jolie Ville din Pipera, si am inteles ca e acolo de multi ani. E lipit - ba chiar pare sa aiba un spatiu comun cu alt restaurant elegant, chinezescul Mandarin, care apartine aceluiasi proprietar, de altfel.

Zigolini e un restaurant destul de mare, cu doua sali, una cu aer de bistrou, la intrare, si alta mai elegant amenajata, cu tinuta de restaurant de lux, folosita pentru evenimente, cel mai probabil. Zigolini e un lucru bine facut, bine amenajat, cu materiale de calitate, cu bucataria la vedere, bine facuta si aceea. Ne-am stabilit o regula la Restograf, sa nu punem mai mult de 9 la ambianta la restaurantele din malluri, de aceea nu a primit mai mult.

Meniul e italian la Zigolini, au si bucatarie traditionala, si mancare fina, cu preturi de mancare fina, la toate. Au 60 de feluri, numerotate. Mancarea a fost destul de buna, desi nu de fine dining, asa cum cred ca vor sa se autopozitioneze. Ravioli cu ciuperci si trufe au fost bune; eu as fi facut pasta putin mai vascoasa. Sparanghelul surprinzator de bun si de bine facut, cu plante tinere, crocante; pieptul de curcan umplut cu am uitat acum ce a fost bunicel, insa nu cine stie ce, la fel strutul, destul de banal, si risotto cu trufe, asa si asa. Focaccia excelenta. Niste ardei pe gratar nu aveau ce cauta intr-un restaurant cu asemenea pretentii. Desertul foarte bun. Nu ne-au dat amuse bouche la inceput, insa parca a venit ceva dupa un sfert de ceas, ceea ce isi cam pierdea sensul. Nota 9 la mancare e cam mare, insa ar fi bine sa o ia drept o incurajare, pentru ca doamna din bucatarie stie bine despre ce e vorba acolo, se vede.

Serviciul a fost foarte bun la Zigolini, cu niste chelneri seriosi, dezinvolti, facuti pentru o asemenea meserie. Le-am pus nota maxima la servicii cu toate ca nu ne-au intrebat de vin, ceva greu de conceput intr-un restaurant ca acesta. Preturile destul de mari, dupa cum am spus, o masa in doi, cu o sticla de vin bun, iti scoate repede 400 de lei din portofel. Clienti putini.

Zigolini e unul dintre restaurantele de referinta ale cartierului - de Pipera vorbesc - o optiune fara echivoc pentru cei care locuiesc acolo si nu vor sa mearga pana in Bucuresti pentru o masa buna. E printre restaurantele bune ale Bucurestiului, la modul general, se poate spune. De vreme ce sunt de atatia ani acolo, in Jolie Ville din Pipera (7 sau 9 ani, am inteles), inseamna ca stiu ce fac si ca vor ramane inca destul. Noi le dorim sa le fie bine, apreciem ca e un restaurant serios, care face lucrurile cum trebuie, la vedere. (GB - mai 2014)

Recenzii & Articole

Saptamana Restaurantelor: 16-23 mai   
Cristi Roman (May 2014)

39 de localuri s-au inscris pentru evenimentul culinar ce va avea loc în premiera in Romania timp de o saptamana, intre 16 si 23 mai in Bucuresti si care este organizat in parteneriat comun de Asociatia Romania Culinara (www.romania-culinara.ro) -  Top Hospitality - Star Chefs. Unele dintre ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Zigolini

Erou Iancu Nicolae 103bis (Jolie Ville), PIPERA,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Cornel Viespescu April 29, 2015 at 12:03 pm

Restaurantul e foarte curat, elegant (as putea spune ca e intr-un constrast aproape flagrant cu locatia relativ insipida in care se afla), mancarea foarte buna si ospatarii politicosi si prompti. Pe scurt, merita incercat.

Reply

pasta putin mai vascoasa??? Helppp :))) De Gustibus

Locatia frumuoasa, mi a placut mult si meniul. Cred ca manager face treaba foarte ok aicia (salutari dna) ne mai vedem la networking curind.
Aperitiv ok, un prosciutto crudo superb….dar va rog daca scrieti legume marinate sa fie MARINATE, nu la gratar si o reductie pe ele.
Lasagna, mai trebuie sa faceti probe cu ragú, dar problema principala este sa nu i dati foc la incalzire :(((( am primit o lasagna aproape negra.
Ravioli sau tortelloni, cer scuze am uitat, dar erau buni, dar ne intorcem la fraza “de gustibus” inecati in sos nu prea este in stil italianesc ci romanesc 😉
Millefoglie (desert) asteaptam ceva italianesc si am primit tot altceva ca e “millefoglie” nu are nici forma, nici gustul, nimica. Preparatul ar fi fost ok daca crema era gustosa, din pacate era oribila si din toate a fost o dezamagire.

In scurt, locatia ok, mancare cu produse de calitate chiar se vedea la toate, doar nu asa de italianesc. Este de mers acolo, eu fiind italian sunt foarte critic la greseli dar in cazul aceasta spun ca o sa ma mai intorc la iei, vreau sa mai incerc ceva ca am vazut in meniu.

Fara suparare va rog, ssper sa fie critici constructive sa va ajute.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 2 = six



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,