Restaurant Italianesco (Hotel Sarroglia)

Vizualizari 2.118 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt71896

Mancare destul de buna, loc frumos, oameni placuti, dar...

Restaurantul Italianesco a luat locul altui restaurant italian gazduit in boutique-hotelul Sarroglia, la intersectia lui Maria Rosetti cu Vasile Lascar, in primavara lui 2015. S-au schimbat si actionarul, si bucatarul sef, sunt numai italieni acolo.

Nu am observat vreo schimbare de amenajare sau de concept, cred ca au preluat totul asa cum era de la Ristorante +39, si nici nu aveau de ce sa schimbe, localul arata foarte bine pentru un astfel de hotel, dupa cum am scris si mai inainte. Nu le-am pus nota maxima la mancare pentru ca era gol, nu mai erau alti clienti in afara de noi.

Au mai simplificat putin meniul si au redus si preturile, insa nu cu mult, tot trebuie sa scoti din portofel 3-400 de lei pentru o masa in doi, cu un vin bun. Mancarea a fost destul de buna si bine prezentata, insa Massimo, cheful italian, are clar o problema cu sarea: tonul a fost sarat, iar garnitura de legume aproape de nemancat de atata sare. Cu siguranta ca nota 9 la mancare e mai mult decat ar fi meritat in acea zi, si ii rog sa o ia ca pe o incurajare, fiindca sunt la inceput. Somonul, cartofii si ce am mai luat noi au fost bune.

Serviciul a fost si el foarte bun la Italianesco, o chelnerita sfioasa si adorabila si patronul italian s-au ocupat de noi, ne-am simtit bine cu ei.

Eu le doresc sa le fie bine, insa nu cred ca le va fi usor sa umple restaurantul cu un astfel de concept. Nu e nici o mancare pe care sa nu o mai gasesti in alta parte a Bucurestiului, nici ieftina nu e, ca sa spui ca faci o afacere buna, nici intr-o zona circulata sau turistica... (GB - mai 2015)

Localizare Restaurant Italianesco (Hotel Sarroglia)

Vasile Lascar 59 (Hotel Sarroglia), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mie mi-a placut mult ce am mancat la Italianesco, chiar as spune ca e printre putinele restaurante din Bucuresti care ma fac sa ma simt ca in Italia, intr-un family bistro cu mancare facuta cum trebuie. Am gustat Fagotino (un soi de paste ale Chef-ului), Dorada in sos de rosii si o Tagliata delicioasa. Bun de tot!

Reply

Felicitari bucatarului!foarte buna mancarea,preturi cam mari totusi…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six − = 4Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,