Restaurant Itadaki Sushi (inchis)

Vizualizari 13.633 Vizualizari 
Comentarii 7 Comentarii 
Tip: Restaurant; Snack
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Japoneza; Asiatica
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 208 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Pe larg

Itadaki Sushi e o incercare indrazneata si putin inaintea vremurilor pe piata gastronomica bucuresteana. In alte tari auzi adesea despre restaurante mici sau foarte mici, pitite prin cartiere marginase, prin sate sau prin tot felul de locuri in care nu-ti vine sa intri daca nu stii ce e inauntru, dar care au o mancare pentru care oamenii se suie in masina si vin de departe pentru o experienta unica, adesea. Si de aceea multe dintre cele mai faimoase restaurante ale lumii, cu stelute Michelin, nu sunt in marile metropole, cum s-ar putea crede, ci care pe unde… Pana de curand, toate restaurantele « mari » ale Bucurestiului erau mari la propriu, in primul rand. Afaceri pe picior mare, facute cu investitii pe masura, cu amenajari si decoruri scumpe, cu o armata de angajati si neaparat cu duduite frumoase si foarte senzuale care sa... citeste tot
Localizare Restaurant Itadaki Sushi (inchis)

Banu Antonache 33 (Piata Floreasca), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mancarea este intr-adevar buna desi poate un pic scumpa in comparatie cu alternativele ( personal nu mi s- parut ca diferenta de pret este justificata). De incercat este cu siguranta, dar parca mai degraba take away. Ori am nimerit o seara mai nepotrivita ori nu stiu ce, dar nu mi a placut ca am asteptat cam mult, ca era cam frig si mai ales ca nu a fost posibil sa mergem la toaleta (wtf?!). General ok dar supra-estimat.

Reply

“Cel mai bun sushi din romania ,”poate cea mai buna gluma din oras.

Reply

Stau in acest restaurant si mananc,in chiar clipa aceasta, cu gura si cu ochii, raritati gastronomice carora le-as da nume de femeie,intr-atat de mult imi plac. Dar, pentru ca nu se poate, am sa le spun, simplu, Itadaki food. Recomand. T.C.

Reply

Excelent. Cel mai bun sushi din Bucuresti.

Reply

super tare!!!!!!!!!!

Reply

The best Asian food in Romania!i tried sushi(nambu roll,Hokkaido roll and maguro nigiri) , dumplings with salmon and shrimp filling on steamer , gyoza pork and shrimp(with wasabi wrapper…one of the chefs signature recipe) and sesame ice cream …and I can tell you ,,The food it’s MAGIC”.Congratulation for the two chefs …I think Vova and Dan !!!Recommend this restaurant with whole my heart!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 + three =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,