Restaurant Zen Sushi (Dorobantilor)

Vizualizari 3.742 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Japoneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 43 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt69453

Mancare buna, iaz cu crapi japonezi si chelneri nervosi

Zen Sushi de pe George Calinescu, intre Beller si Floreasca, e ultimul deschis cu acest nume, in toamna lui 2014. Ocupa o casa destul de mica pe straduta ingrijita din zona Dorobantilor, fara etaj, insa cu o mansarda pe care au amenajat-o frumos. E o zona instarita a Bucurestiului, cu un amestec de blocuri cu patru etaje si de case vechi, destul de inghesuite, cu gradini minuscule. Au renovat-o si amenajat-o destul de bine, un concept destul de unitar, pe care multi il vor gasi potrivit si interesant, fara indoiala. In curte au amenajat o terasa mica, intre peretii inalti ai cladirilor dn jur. Au facut si un minuscul iaz cu crapi japonezi, foarte frumos si de efect, cu un podet deasupra.

Meniul e foarte lung, probabil acelasi ca si la celelalte Zen Sushi-uri din Bucuresti, iar mancarea e la fel, nu mai scriu despre ea. E buna, fara indoiala, doar japonezii si cativa specialisti in bucatariile asiatica, in general, si japoneza, in particular, ar putea sesiza vreo problema cat de cat semnificativa.

Preturile nu sunt mici, o masa completa in doi, cu o sticla de vin bun, iti poate scoate cu usurinta peste 300 de lei din buzunar. Serviciul a fost amestecat, cu o fata dezinvolta si autoritare si cu un chelner suparat, care s-a enervat cand am insistat sa ne spuna ce e cel mai bun la Zen Sushi si ne-a recomandat, demonstrativ si ostentativ, cel mai scump fel din tot meniul. Nu spun ca nu ar fi fost acela cel mai bun, ci doar ca a vrut sa ne arate ca l-am enervat. De aceea nici nu a mai trecut pe la noi, a trebuit sa ne ridicam noi de la masa de mai multe ori ca sa cerem una si alta.

Zen Sushi din zona Dorobantilor e unul dintre restaurantele de sushi serioase ale Bucurestiului, la fel ca si celelalte Zen Sushi-uri, cu mancare japoneza buna si cu o casuta cocheta, numai bun de mers pentru cei care locuiesc in zona. (GB - septembrie 2014)

Recenzii & Articole

Bucataria japoneza se concentreaza in zona Beller - Floreasca   
George Butunoiu (Jul 2015)

In ultima vreme, zona Dorobantilor - Floreasca a devenit polul bucatariei japoneze in Bucuresti, odata cu deschiderea a doua restaurante diferite de celelalte de pana acum, Yuki pe Putul lui Zamfir si Kanpai Bistro pe Calinescu, aproape de Piata Floreasca. Pana acum, specificul japonez din zona ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Zen Sushi (Dorobantilor)

George Calinescu 15, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 × = fourTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,