Restaurant Joseph by Joseph Hadad

Vizualizari 57.863 Vizualizari 
Comentarii 41 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 104 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Aflat in inima Bucurestiului, intr-o casa cu istorie si dichis, redecorata intr-un stil modern, restaurantul JOSEPH va surprinde gurmanzii cu un meniu gandit integral si pregatit minutios de chef Joseph Hadad. Meniul cuprinde specialitati din bucataria rece: de la pate de ficat de gasca cu trufe marinate si sashimi de somon, pana la carpaccio de caracatita si salata de rata confiata cu andive; din bucataria calda: de la scoici Saint Jacques si homar cu risotto, pana la coroana de miel si file de vita cu ficat de rata. De asemenea, meniul are si o linie de desert unica, cu preparate special create de chef Hadad, pentru a da o nota extrem de personala.

Pe scurt60428

Toate felurile de mancare decorate cu frunze de salata ieftina...

Am revenit la Joseph de cateva ori in ultimul an. De fiecare data ma tot intrebam daca nu ar fi cazul sa-i scad nota la mancare, fiind constient ca i-am nedreptatit pe altii cu aceeasi bucatarie, adica tot internationala, care au o nota mai mica la o mancare oarecum comparabila. Insa de data aceasta am scazut-o, cred ca Joseph trece din ce in ce mai rar prin bucatarie si ii lasa pe altii sa gateasca. Si, cum nu numele lor e afara, deasupra usii, se pare ca le pasa mai putin de ce ajunge in farfuria clientului, pentru ca nu ei vor fi aratati cu degetul.

Mancarea e buna. Si chiar foarte buna, de multe ori, insa la detalii sunt din ce in ce mai putin atenti. Or, tocmai asta face diferenta dintre marile restaurante si cele mai mari, cele cu o adevarata Grande Cuisine. Joseph, sau cel care gateste acolo cand merg eu sa mananc, are o obsesie pentru salata. Toate felurile de mancare sunt ornate cu frunze (nu prea estetice, de altfel), de salata. Insa asta nu se face intr-un adevarat restaurant de fine dining, Joseph, sa fim seriosi, nu te lua dupa restaurantele din Militari, ci fa-i pe ei sa se ia dupa tine! Mai mult, era si o salata de cea mai proasta calitate, batrana si tare, greu de mancat! Si prea multa sare in sos, dar si in alta parte, nu imi mai aduc acum aminte unde.

Serviciul a fost cel asteptat, adica asa cum il stiam, destul de nenatural la unii dintre cei de acolo. Le-am scazut si aici nota pentru ca ne-au tinut aproape doua ceasuri pentru un pranz obisnuit, si asta nu pentru ca am fi mancat noi ceva iesit din comun, pentru care sa trebuiasca sa se munceasca nu stiu cat in bucatarie. Ba dimpotriva, as spune.

Preturile mari si foarte mari, cred ca le-au mai crescut in ultima vreme. O masa in doi, cu un vin bun, trece repde de 600 de lei. (GB - noiembrie 2015)

Pe larg

Ce crede Hadad, ca lumea nu stie ce sunt acelea trufe? In ultima vreme am fost de mai multe ori la restaurantul lui Joseph Hadad, “Joseph by Joseph Hadad“, pe numele lui intreg, ca sa ma lamuresc daca acesta este cel mai bun restaurant din Bucuresti, asa cum mi-au spus multi ca ar fi. Si am vazut ca au luat si premiul I, “Restaurantul anului 2014 in Romania”, la categoria “restaurante selecte, de lux”, dat de cei de la Hotel Conference 2014. Joseph by Joseph Hadad nu are cea mai fina si mai buna mancare din Bucuresti, si nici cel mai comod la una dintre mesele lui nu stai, nici pe departe, asa ca altele trebuie sa fi fost criteriile lor de evaluare. Cei de la Food & Bar au si ei alta parere, de altfel: Casa di David si Osho sunt mai bune decat Joseph by Joseph Hadad, care e pe locul al III-lea in clasamentul lor in categoria ” Cel mai bun restaurant cu specific strain – premium”. Joseph by Joseph Hadad a fost deschis in primavara lui 2013 in frumoasa casa aristocratica din Aviatorilor, unde prima data a fost Arcade, urmat de Mercado, toate, ca si acesta, Joseph by Joseph Hadad, ale unor patroni israelieni. Casa nu e foarte mare, are trei Sali la parter si un spatiu ceva mai larg la mansarda. Au renovat-o din nou cand au deschis Joseph by Joseph Hadad, desi fusese proaspat amenajata ca Mercado. Au socotit de cuviinta sa inlocuiasca decorurile calde si umane de la Mercado, abia puse si excelent facute, cu... citeste tot
Recenzii & Articole

Care sunt cele 5 restaurante care vor reprezenta Romania la Gout de France   
(Feb 2016)

Patru restaurante din Bucuresti si unul din Timisoara vor participa in acest an la evenimentul Gout de France/Good France, ce va avea loc pe 21 martie, si care isi propune sa promoveze gastronomia frantuzeasca in peste 1500 de restaurante din 5 tari. La randul sau, evenimentul Gout de France ...
........................................................................................................ citeste tot


Topul Restograf al celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014   
Restograf (Jan 2015)

Astazi Restograf a premiat cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014. Mai exact, a premiat cea mai buna mancare, fiindca ace(a)sta a fost singurul criteriu de selectie, nimic altceva (servicii, ambianta, preturi etc.) nefiind luat in calcul. De aceea pe plachete scrie "Cea mai buna bucatarie ...
........................................................................................................ citeste tot


Joseph Hadad in pozitie de marketing   
George Butunoiu (Apr 2013)

Cred ca acesta va fi unul dintre cele mai scurte articole pe care le-am scris despre restaurantele din Bucuresti, pentru ca lucrurile sunt foarte clare: Joseph Hadad si cei care au finantat acest proiect ambitios si-au propus sa faca unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti, de fine ...
........................................................................................................ citeste tot


S-a deschis restaurantul lui Joseph Hadad   
(Apr 2013)

Joi seara, pe 25 aprilie, am fost la lansarea noului restaurant al lui Joseph Hadad, fostul chef de la Casa Vernescu, care se cheama Joseph, sau, mai intreg, Joseph by Joseph Hadad. Aflat intr-o zona frumoasa, aproape de Piata Charles de Gaulle, intr-o casa cu parfum de epoca, restaurantul are o ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Joseph by Joseph Hadad

Dr. Ion Cantacuzino 8, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?






Sa ai tablou cu tine insuti in restaurant e WOW :))) sa nu zic nimic de rau.

Reply

Antreuri delicioase, paste mult mai proaste decat in alta parte, un piept de rata salbatica bun, dar cu unele exagerari(o zemura ce nu prea isi avea locul in farfurie) ce cauta probabil sa justifice pretul.
Un mare plus vinurile, alese bine si la preturi decente. Mancarea insa scumpa, iar fitzele locului grele de tot.

Reply

O mizerie. Preturi de restaurant din turnul eiffel. Mancare care o gasesti si la city grill de ex. Salata cu nimic diferita de cea din mc donalds. Nu recomand acest restaurant asa zis de fitze… cu preturi pentru politicieni si lautari. Daca n.ai mai mult de 1 neuron si vrei sa cheltuiesi 1000 lei pe o masa banala este de recomandat joseph. Daca esti mai inteligent te duci la city grill si mananci mai bine la doar 100 lei. 0 stele din 10

Reply

Am fost sa mananc la Joseph cu sperante de restaurant bun si mancare de calitate. Dezamagire totala! De la intrare nu m-am simtit bine venit acolo. Servirea de proasta calitate, mancarea… nu numai ca nu a impresionat… a fost, in cel mai bun caz, mediocra! In concluzie imi pare rau ca am ales Joseph! Nu am sa repet aceasta greseala!

Reply

Este o mare dezamagire. Mancarea are gust ultra procesat si ospatarii sunt extrem si pretiosi si plictisiti. Avand in vedere ca orice se poate cumpara, topul alcatuit de Restograf este absolut mincinos,

Reply

Mixed feelings – location great, interior ok (restrooms only upstairs), quality furniture, but nothing that really stays in your mind after the visit. Plus for the service while bringing the food etc, but having the impression that everyone of them expect you to leave after 10PM on a Thursday washes it out. Maybe they had a though day, still… About the food: supa de linte really nothing to remember, duck with puree and pear very good (first time someone asked me how I would like my duck). Gaspacho – pretty much same as linte, I really had better. Shrimps with sort of small sausages and mashed beans disappointing – maybe personal preference but seafood with meat just does not work for me. Bottom line – it I decent food in nice context with some risky combinations you may love or hate. I may give it a second chance, but not crazy about it.

Reply

Cei care comenteaza negativ despre restaurant sunt niste crispati,daca voua va placut mai mult locatia mercado si serviciul(ospatarii)de la mercado,nu pot decat sa rad,sa rad in hohote!cei care au mancat pe vreamea mercado….nu mai sunt ospatarii care dupa ce terminati omleta ce v-o dadea le cereati o tigara si acoteau pachetul si va dadea,voi inca nu intelegeti ce inseamna un adevarat restaurant!!!

Reply

Inca un restaurant pentru cei care nu au ce face cu banii, masini de lux, tranzactii dubioase, inclusiv PSD-ul ia mesele aici, nu de putine ori Ponta, oricine nu vrea sa fie vazut de oamenii de rand. Mancarea probabil e buna, Hadad probabil ascede la o stea Michelin.

Reply

daca mancarea arata asa cum se vede in poze, si preturile sunt cele din articol, cineva cere iar altii platesc de 10 ori mai mult decat face,indiferent cate trufe ar avea; sunt curios daca chiflele din poza sunt facute in casa, ‘from scratch’ sau sunt din cele cu amelioratori si coloranti, cumparate congelate si servite la masa de 700 de lei, pe post de cea mai buna paine de la cel mai bun restaurant din Bucuresti…

Reply

….Ma intreb oare de ce nu e tot timpul plin acest restaurant asa cum sunt alte restaurante din Bucuresti in care “colcaie” de “lume buna”, personaje mondene, staruri starlete, vedete vip-uri…etc gen:)???…
Singurul raspuns pe care mi-l pot da este: ori oamenii nu stiu inca in Romania sa manance, oricati bani ar avea, ori nu a fost suficient de bine promovat…Dar dupa numarul colosal de clienti din restaurantele-cantina gen Fattoria, Il Calcio, Quatro Stagioni etc este clar ca oamenii nu stiu ce inseamna mancarea de calitate….E trist dar adevarat!
In orice caz dupa parerea mea la ora actuala este cel mai bun restaurant din Bucuresti, poate la acelasi nivel cu restaurantul Diplomat care are un singur avantaj in plus: deosebita locatie…
Pe scurt, despre mancare va pot spune ca nu este vorba doar despre calitatea si prospetimea produselor, dar modul de preparare este cu totul si cu totul deosebit, inedit, salatele nu sunt banale, tartarurile de peste au combinatii de ingrediente si mirodenii cat se poate de inspirate, deserturile sunt absolut fantastice, unice (desi eu nu sunt o mare amatoare de deserturi in general, am ramas de-a dreptul extaziata!)
Preturile sunt peste medie ceea ce mi se pare firesc si sa nu uitam ca aceleasi preturi le regasim si la resturante ca Isoletta, Casa di David care sunt mult sub nivelul acestui restaurant din toate punctele de vedere….
Merita sa incercati macar o data…va veti convinge singuri!
Il recomand din toata inima!!!!!!!!

Reply
    Fantoma lui Pruteanu July 5, 2013 at 12:52 pm

    “avantaj in plus”, te pricepi la restaurante cum te descurci cu limba romana

    Reply

    poate pentru ca traim in ROMANIA si nu toti ne permitem sa dam 1000 de lei pe o masa? …hmm ce zici?

    Reply

    In Romania zilelor noastre trebuie sa mananci la un restaurant de 4 sau 5 stele doar ca sa demonstrezi lumii ca stii sa manaci?
    Eu nu cred.Poate ca se mananca bine si in alte restaurante cu preturi mult mai mici nu neaparat un restaurant caruia ii calca pragul nu stiu ce VIP sau nu stiu ce deputat din parlament.Poate daca nu ai fi facut aceasta reclama chiar te-as fi crezut ca ai mancat la acest restaurant.Iti doresc pofta buna in continuare daca ma insel.

    Reply

Fac paste mai bune la mine acasa. Dezamagit.

Reply

da’ ce vreti de la un intr-o tara de mameluci…?! arab parvenit

Reply

BlaBLaBLA monsieur Botunoiu nu este o mare expert si 2rand este o restaurant mort-nascut cu culte a dl Hadad si la spate nimic…

Reply

sunt curios sa mananc la acest restaurant… nu cred ca voi fi surprins … bine prinsa amprenta pe foi gras – ul din penultima poza..

Reply

Mancare:calitatea preparatelor difera de la o zi la alta,probabil chef Joseph nu prea mai intra in bucatarie,acum,cu noul statut. Serviciu:in cazul meu,cei care m-au servit pot spune ca au exact profilul ospatarului de “MARGINENI”(din cate am inteles unul dintre ei se pretinde sef de sala)deci sa concluzionez,n-au nicio legatura cu”fine dining-ul” Ambianta:terasa e punctual forte,interiorul un kitsch total.

Reply

Kitsch din start cu tabloul ala oribil…….

Reply

Am mancat astazi la Joseph si mi-a placut la nebunie. Servirea este ireprosabila, prezentarea la fel iar mancarea este excelenta. Am mancat garden salad care a avut un dressing perfect ceea ce in afara de Isoletta nu am mai intalnit in Bucuresti, pestele a fost extrem de proaspat, am mancat biban la gratar iar pentru garnitura din sparanghel si anghinare nu am cuvinte … perfect!!! sosul mediteranean a fost perfect, exact cum spune numele “mediteranean”, fara sa fie gras, prea uleios sau fad. Despre desert ce sa va mai spun… spectaculos!! Am incercat Earth si Chocolate dream, exact asa sunt , un vis!!

Reply

vizita la acest restaurant a fost o mare dezamagire

Reply

Total de acord cu GB cu privire la amenajare si decor, este pacat ca au decis sa inlocuiasca mai tot din ce era proaspat facut pentru Mercado, care reusise sa creeze o atmosfera chiar placuta, calda. Acum e ceva mai rece, un trend care pe mine ma lasa tot rece.

Terasa arata insa foarte bine, era oricum punctul forte inca de pe vremea lui Arcade. S-au schimbat mobilierul, umbrelele, au modificat barul — arata foarte placut. Pacat ca mesele nu mai sunt din lemn, ci s-a optat pentru autocolant ce imita lemnul. La fel de stranie alegerea de a pune pe masa sub farfurii servete de plastic (place mat in engleza), si sa nu ofere servete de bumbac ci doar de hartie. Daca nici la 5 stele nu pui servete… Asta m-a impresionat neplacut.

Mancarea destul de variata si de lucrata asa cum era si de asteptat pentru un asa chef. Insa nu din cale afara de savuroasa. Mie tot Cantine du Nicolai mi se pare mai OK din acest punct de vedere.

Serviciul destul de bun, insa ospatarii au fost cam crispati, pacat ca nu mai erau cei de la Arcade sau chiar Mercado, care mie imi placeau mult. Si am stat destul de mult cu farfuriile in fata dupa ce terminasem de mancat, nu stiu la ce se gandeau ospatarii sau cum isi impartisera mesele intre ei. Putem pune asta pe seama unui personal nerodat inca. Sper sa se imbunatateasca rapid.

Vom reveni cu siguranta, insa peste ceva timp pentru a lasa ragaz personalului sa se familizarizeze cu locatia si, de ce nu, pentru a permite o ajustare a meniului in urma feedbackului primit de la clienti.

Reply

Ce e surprinzator ca opinia clientilor si evaluarea lor este de vreo stea max 2…nu chiar asa spectaculos cum anunta dl.Butunoiu…

Reply

Mult prea scump pentru ceea ce ofera

Reply

Mie mi-a placut la restaurantul joseph! Cu siguranta o sa mai merg acolo!

Reply

Mananc de la Joseph Hadad de 5 ani deja! Recomand restaurantul pe care si l-a deschis!
Mancarea este excelenta!

Reply

    cum? daca abia s-a deschis de paste in 2013?
    poate esti o ruda :)

    Reply

      Hara ..invata sa citesti ca sa poti intelege .

      Mancarea este intr-adevar buna , dar nu extraordinara !

      Servirea Ok, cu mici scapari , iar localul , da, chiar este destul de inghesuit !

      Reply

Mancarea este excelenta! Cel mai bun carpaccio de vita pe care l-am mancat – ever!!!
Restaurantul se afla in zona parcului Herastrau si Executiv Chef este Joseph Hadad – asa ca preturile sunt corecte! Il recomand din toata inima!

Reply

Nimic spectaculos(poate doar preturile),cu accente kitch pe alocuri.

Reply

Poate cineva sa dea cateva exemple de preturi?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 × nine =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,