Restograf – Monografia Restaurantelor Bucurestene

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Restaurant Cucina (Marriott)

Vizualizari16.685 Vizualizari 
Comentarii14 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana trad.
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Chef:  
Proprietar:  
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor 
(56 voturi)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt

Cucina de la Marriott e facut de oameni care stiu cum se fac restaurantele si, pe cale de consecinta, si cum se scoate profit din ele. Nicio surpriza aici, nu cred ca a vazut cineva vreodata un restaurant prost intr-un hotel de lux. Amenajarea e si ea facuta cu mult profesionalism si e destul de spectaculoasa, mancarea e buna si foarte buna (mai ales pastele, pizza si aperitivele), si ea de multe ori spectaculos prezentata. Serviciul e cam prea "profesionist", insa nici nu prea ar putea fi altfel intr-un astfel de loc cu trafic mare si cu relativ putini clienti recurenti. E scump, insa asta nu mira pe nimeni, asa sunt toate in hotelurile de lux. Prin urmare, Cucina de la Marriott e un lucru foarte bine facut, pe care merita sa mergeti sa-l "consumati" din cand in cand. (GB)

Recenzii & Articole

Topul restaurantelor din Bucuresti 2012 (comentat)   
Restograf (Jan 2013)

Ca in fiecare an, in decembrie Restograf nominalizeaza si premiaza cele mai bune restaurante din Bucuresti. De fapt, am premiat cea mai buna mancare din Bucuresti, pentru ca acesta a fost criteriul exclusiv in alcatuirea topului, si niciun alt criteriu, cum ar fi ambianta, serviciile, preturile etc...
........................................................................................................ citeste tot


Topul restaurantelor din Bucuresti pe 2011   
George Butunoiu (Dec 2011)

Saptamana trecuta au fost anuntate si inmanate Premiile Restograf pe 2011 restaurantelor din Bucuresti cu cea mai buna mancare. Spun “cea mai buna mancare” pentru ca acesta a fost singurul criteriu de evaluare si de departajare. Fara a tine seama, deci, de amenajare, decoruri, atmosfera, ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Cucina (Marriott)

Calea 13 Septembrie 90, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise


A fost prima data cand am mancat in acest restaurant. Servirea a fost impecabila,chelnerita m-a intrebat si dupa aducerea felului principal si a desertului daca totul este in regula si dupa gustul meu. Chiar si seful de sala ne-a intrebat pe mine si pe partenerul meu daca totu e in ordine,fapt de apreciat. Carnea de vita a fost foarte gustoasa,iar preturile pe masura. E pacat,insa,ca doar restaurantele de top isi respecta clientii.(am un episod neplacut de povestit cu Casa latina).
Una peste alta,un restaurant foarte bun,dupa parerea mea. Nota 10!

Reply

Nu stiu cum o fi fost restaurantul acum 3-4 ani, insa acum trebuie sa ii schimbati numele in “La Cocina”, nu “La Cucina”. Am fost anul trecut in vara cu sotul meu, insa nu cred ca s-a schimbat ceva de atunci. Oricum nu mai sunt sanse sa revin. Restaurantul era gol, o singura masa mai era ocupata de un cuplu, care nu a stat mult oricum. Chelnarul a fost zambitor si amabil, ceea ce m-a facut sa sper ca si restul experientei o sa fie placuta. Gresit. Aperitivele au fost cel putin mediocre. Crevetii comandati de sotul meu aveau gust si textura de creveti congelati, nicidecum proaspeti, iar eu am comandat bruschete, care erau, dupa cum au mai fost descrise, paine cu rosii. Absolut nici un gust. Din cate am inteles recent de la cineva care a lucrat acolo o perioada, painea nici nu e facuta de ei, e adusa congelata din alta parte. Acelasi lucru se intampla si cu produsele de patiserie (croissante si pain-au-chocolat). Apoi, felul principal nici nu stiu cum poate fi descris mai bine. A fost oricum, execrabil. Am comandat paste carbonara, pe care le-am cerut al forno, fiindca eram insarcinata. Cand au venit, era ceva ars si uscat pe deasupra si cand am bagat furculita in ele, dedesubt era apos. Am gustat o singura data, insa erau atat de sarate, incat nu stiu daca au scapat borcanul de sare sau le-au adus si pe acestea congelate si le-au dezghetat si bagat la microunde. Mi-a fost si rusine sa ii spun chelnarului cat de mizerabile erau. Pastele bolognese ale sotului meu au fost mai putin proaste decat ale mele, insa si el a lasat farfuria jumatate plina. Cred ca le mancase mai mult de foame. Desert nici nu am avut curaj sa comand. Nota a fost destul de piperata, insa oricum au o problema cu condimentele: sunt ori inexistente, ori in exces. Acest restaurant nici nu are ce cauta in top 100 in Bucuresti. Cred ca as fi fost mai fericita cu un BigMac.

Reply

Imi place acest restaurant, cand am pofta de ceva bun, acolo, in Marriot ma duc. Celui care a comentat sub numele Anonymul M, ii atrag atentia sa mai exerseye caligrafia si gramatica, si alta data sa se duca pe banii lui la restaurantele de doi bani pe care le frecventeaza imbracat in tricoul de calitate indoielnica la fel ca si purtatorul. Saracia e mana-n mana cu prostia, asa ca va rog stergeti comentariile acestor ignoranti saraci si la propriu si la figurat. Saracule, pana nu incepi sa citesti, nu ai cum sa iesi din starea ta de ignoranta!

Reply

Am fost la Marriot în restaurantul La Cucina pe 10.10.2013

Ne-a invitat un boss corporatist acolo. Am raspuns invitatiei pt ca nu stiam cand o sa imi permit eu sa trec pragul unui asemenea local de la care avema mari asteptari.
Intai am fugit acasa sa schimb tricoul cu o camasa + blugi + pantofi, sa nu bat la ochi pe acolo.
Localul mi s-a parut ca se potriveste ca nuca in perete cu resutul hotelului. Decorul e facut de un profesionist mediocru. Caramizile arata un pic aiurea, am vazut plante cataratoaare din plastic, covrigi atarnati care din cauza timpului se albisera complet, un sir de ardei uscati care cred ca sa statusera de prea mult timp, pe geamuri niste picturi care vroiau sa pare interesante, dar nu prea erau.
M-am pus la masa, un scaun de lemn ok. Am comandat Coniglio alla Ligure, costa 65RON si niste bruschete. Am primit 4 bruschete 2 cu rosii , 2 cu dovleac, fara nici o aroma, fix paine cu legume.
A venit o farfurie minscula cu ceva rosu in ea. Arata ca o tocanita, era niste carne de iepure buna, am mancat, a fost ok,dar nimic spectaculos. Nu pot spune ca m-am bucurat de o aroma de busuioc, sau vreo planta mediteraneana, sos de rosii era ordinar… parca eram la un restaurant bun pe marginea unui Drum National. Bonusul l-am primit spre finalul portiei cand am scos din gura un ditai solzul de peste ( cat unghia de la degetul mic).
Servirea chelnerunui a fost placuta, cu toate ca nu l-a impresionat cand i-am aratat pe o farfuriuta solzul si i-am spus cum l-am gasit. M-a impresionat placut ca imi zambea lumea cand ma servea.

La final nea recomandat chelerul un super cheese cake cum fac ei, a dat bosu pt toata lumea, felia era f mare ( jumate dintr-o oala cu diam de 20cm) un strat bun de biscuit la exterior, branza bunicica in interior si niste, putin nedulce, dar ok.
N-am simtit nici un pic de finete in nici un preparat, plus ca un coleg avea farfuria ciobita.
La final au adus nota de plata intr-o amfora ( ciobita avea doar 1 ureche in loc de 2)
si niste mini biscuiti rotunzi simpli, care au fost deliciosi.

Daca era sa platesc eu imi parea rau de preturi spectaculoase pe mancare comuna.

Reply

Aaaa, si apreciez foarte mult ca gasesc diversitate in Marriott. Un hotel de 5* trebuie sa aiba mai multe tipuri de restaurante/ bucatarie. Atmosfera din Cucina nu am gasit-o in alt restaurant italienesc din Bucuresti. Supa de fructe de mare divina. Lasagna super si peste proaspat de care m-am indragostit. Este adevarat ca preturile sunt de 5*, dar raportul calitate/ pret este net superior a ceea ce gasesti in oras!

Reply

Adevarat ca vremurile sunt grele si oamenii vor calitate, dar caritabila daca se poate.
Cucina este unica! A avut o perioada de schimbare, dar sub ‘cutitul’ noului sef bucatar Federico si a unei echipe bine trainuite in servis, am trait o seara minunata! Cu mancare excelenta si cu ospatari ce mi-au cantat in italiana de ziua mea :). Spectaculos! Multumesc Cucina!

Reply

Review pt cina luata in Februarie (2013): am fost 5 pers., 2 romani, american, indian, englez, am luat 5 feluri diferite, 2 x peste, 3 paste. Pe scurt: mancare f. buna apreciata de toti – 4/5; servire la fel, cel putin 4/5; atmosfera 5/5.

Reply

Mancare ok. Ambianta e un plus servirea nu chiar. Cred ca au un hobby sa aduca mancarea preparata la cuptor mai mult fiarta decat gatita. Preturile piperate totusi pentru un meniu nu chiar variat si mancare nu chiar extraordinara. E in Marriott si cam atat…

Reply

Catalin e manager, nu chef…

Reply

Domnule Butunoiu, Cucina”"era”pe vremuri intr-adevar un restaurant bun, unde mergeam cu mare placere. Cucina e in mod cert azi, unul din cele mai slabe restaurante italienesti din Bucuresti.
Se vede managementul de amatori.
Meniul nu are o selectie bune, e destul de minimal. Pizza e probabil una din cea mai banala din cite am mincat, aproape fara gust. Oribile sint bruschetele, mai ales cele cu pate de ficat de pui. Celelalte, cu rosii taiate desupra sint aboslut banale. Am comandat pui la cuptor si mi-au adus un pui fiert , care avea culoarea gri, si pe care nici motanul meu nu l-ar fi mancat. Si-au cerut scuze, si au inlocuit puiul cu un preparat din porc, care a fost pregatit la fel, fiert (nici macar in sare) avea o culoare indoielnica, mi-am dat silinta sa gust, insa stomacul mi-a ajuns direct in gat. Uimitor, cand ospatarul s-a dus la chef sa-i spuna ca nici cu porcul nu au nimerit-o tot el s-a enervat, insa desi i-am facut semn si l-am invitat la masa pentru oi discutie, s-a facut nevazut.

Au un bufet de unde te poti servi cu gustari: mare diferenta fata de acum doi, trei ani; azi gasesti ……..mortadella din cea ma ieftina, inainte aveau anshoa, etc

Totul e banal ca mincare, nimic intr-adevar bun si care sa merite nota de plata extrrem! de piperata. In concluzie: nu merita si total de evitat.

Au nevoie de: bucatar sef bun, management nou, meniu nou. Din pacate pentru clienti, au imagine buna din anii trecuti, iar faptul ca sint parte din Marriott atrage in ideea de calitate, dar e fals

Reply

    Da, e ceva vreme de cand nu am mai trecut pe acolo, imi pare rau sa aud asta despre ei… :(

    Reply

      calitatea bucatarie din restaurantul cucina a scazut vertiginos in ultimii ani…ultima experienta a inclus cele mai proaste paste carbonara pe care le-am vazut vreodata intr-un restaurant (iar daca obisnuiti sa le gatiti, va dati seama cat de greu de atins este o astfel de performanta)…iar ce au servit pe post de pizza nici nu merita mentionat. o rusinoasa si totala decadere a restaurantului care intradevar acum cativa ani (peste 3) era un loc special…va recomand sa reevaluati pozitia acordata in topul dumneavoastra.

      Reply

Decorul e nepotrivit pentru o cladire cum e Marriott-ca si cum ai pune un bordei intr-un palat renascentist. Serviciul bun si mancarea standard, nimic spectaculos.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× six = 24




Taguri: , , , , , , , , , , , , ,


4.887.399 vizite
din 1 martie 2011