Restaurant La Fattoria (Promenada)

Vizualizari 3.344 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt67441

Restaurant de lux, dar un lux care nu ajunge si in farfurie

La Fattoria Ristorante din mallul Promenada, din Floreasca, e sora mai mica a lui La Fattoria din Herastrau, si a fost deschis odata cu centrul comercial. La Fattoria e unul dintre cele trei sau patru restaurante in toata regula din Promenada, adica in spatii inchise, cu meniu a la carte si cu tot ce inseamna un restaurant, spre diferenta de celelalte, care sunt, mai degraba, fast-foods.

La Fattoria e foarte mare, e mai mare decat multe restaurante din oras. E foarte frumos amenajat, culori deschise, atmosfera mediteraneana, foarte reusita. Cred ca le-as fi pus nota maxima la ambianta daca nu am fi avut regula, aici la Restograf, ca nu punem 10 restaurantelor din centrele comerciale.

Meniul e italienesc la La Fattoria, evident, si e foarte lung, cu multa pizza. Mancarea a fost sub asteptarile induse de prezentarea pretentioasa si de toate semnele si semnalele unui restaurant de lux, asa cum se autopozitioneaza La Fattoria. Pastele au fost foarte bune, carnea proasta. Nici trufele nu au fost bune, total insipide, mai bine ar fi folosit ulei de trufe.

Preturile sunt mari la La Fattoria, platesti un lux pe care nu il regasesti si in farfurie. Iti dau apa San Benedetto scumpa, vinurile sunt si ele scumpe. Clienti am vazut destui, totusi. Serviciul a fost inegal, cu un chelner impertinent si cu unul bun, sigur pe el, care intelegea ce era de inteles si se prindea repede cand era necesar. (GB - mai 2014)

Localizare Restaurant La Fattoria (Promenada)

Calea Floreasca 246B (Promenada mall), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 × = fortyTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,