Restaurant La Mama (Atheneu)

Vizualizari 10.900 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-09)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 27 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Episcopiei 9, BUCURESTI


021.312.97.97, 0721.52.62.62

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Am plecat de la o idee si de la o dorinta. Doream sa mananc bine, doream sa mananc in oras, cu prietenii mei si sa ma satur. Munceam toata ziua, negasind timp de a mai merge acasa, satul de aceleasi vesnice sandwichuri de la fast-food. Visam la vremurile cand ma astepta mancarea aburinda pe masa, calda si gustoasa. Cu foarte bun in ea. In visele mele mancam la mama.

Asa s-a nascut ideea. Asa s-a nascut La Mama. Din necesitate, din dor si de ce nu… din foame. Mama pune intotdeauna foarte bun in mancare. Mama nu se supara ca mananc mult. Intotdeauna la mama ma simt bine. Pentru ca este altceva.

Noi am pornit acum saisprezece ani, pe data de 27 februarie 1999, cu o idee. Am incercat sa pastram aceasta idee intacta, ba chiar sa o imbunatatim zi de zi. Pentru ca, asa cum pentru mama eu eram cel mai important atunci cand veneam acasa pentru o cina, asa si pentru noi, Dumneavoastra, clientii, sunteti cei mai importanti!

Catalin Mahu

Pe scurt28414

Ca si la toate celelalte restaurante La Mama din Bucuresti pe care le stiu, conceptul e destul de bine definit: locatiile mari, bine facute, cu multa grija pentru functionalitate la volume mari de clienti. Mancarea e de volum: multe feluri (120 - numerotate!), ingrediente ieftine, preparare industriala, de tip cantina - putine sanse sa dai de ceva intr-adevar bun si deosebit. Atmosfera e vesela, sunt multi clienti in restaurantele lor, atrasi de preturile mici, in primul rand. (GB)

Recenzii & Articole

Evenimente de Florii - cu ce va asteapta restaurantele   
(Apr 2016)

De Florii, restaurantele se pregatesc de sarbatoare asa cum stiu ele cel mai bine: cu mancare. Si daca tot e dezlegare la peste, preparatul din centrul atentiei stiti care va fi, nu? Pestele, desigur. Ne-am uitat un pic in ograda bucuresteana si am gasit cateva evenimente culinare care au loc in ...
........................................................................................................ citeste tot


Unde sa o duci la prima intalnire?   
George Butunoiu (Apr 2011)

Oana Totora, de la Umbrella for Two*, m-a rugat sa-i trimit un mic ghid spre indrumarea clientilor ei, pentru care clienti alegerea locului primei intalniri poarta o responsabilitate serioasa, foarte serioasa, de care depinde continuarea relatiei abia infiripate. Si, pe cale de consecinta, si restul...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant La Mama (Atheneu)

Episcopiei 9, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Chiar acum incerc sa mananc cea mai proasta tocana de ciuperci. Ingrediente de slaba calitate si prost preparate. Supa de broccoli a fost dezgustatoare si aproape rece. Am mai avut si o supa crema de legume prea fierbinte. Oamenii astia sunt in topul personal al locurilor de nevizitat.

Reply

Am comandat pt acasa clatite cu pui si ciuperci de la Delea Veche…in loc de 450 g (afisat in meniu), abia daca aveau 300 g…3 portii, aceeasi prooblema. Bataie de joc!

Reply

Am fost la acest restaurant in Feeria, dezastru! Mancare proasta si scumpa.In plus ne-am luptat, la propriu cu un roi de muste care ne dadeau tarcoale! Rusine! Am comandat un piept de curcan marinat care s-a dovedit a fi o banala bucata de carne uscata pe gratar, nici urma de gust de marinat.Am intrebat in ce este marinat si raspunsul a venit prompt chiar de la sefa de tura, ” in putin unt si putin coniac, de aceea nu se simte !?” Am luat si o portie de clatite cu dulceata de visine , erau aluat crud , indigest si gretos, manjit cu 3-4 visine.Imposibil de mancat! Am jurat ca nu mai calcam in acest zis restaurant!

Reply

Pai La Mama (toate, nu numai acesta) sunt un fel de cantine populare, adica mancare industiala si foarte ieftina, pentru cat mai multi clienti. Asa ca nu e nicio surpriza in ceea ce ai scris, ai primit cam cat era cazul pentru cat ai platit. Asta e modelul lor de business, e transparent, nu cred ca ii poti acuza prea mult.

GB

Reply

Am ramas profund dezamagit (a doua oara) despre ceea ce s-a intamplat in localul situat langa Ateneu.
Astfel, hartiile care tineau loc de fata de pe masa erau REfolosite sau poate neschimbate, in timpul servirii oliviera mi-a fost luata de pe masa si oferita alor alti clienti, salata cu somon NU continea cel putin 3 ingrediente mentionate in meniu (capere, boabe de mustar si ulei de masline), iar gramajul era cu mult sub cele 400 de grame. Nota de plata a sosit dupa vreo 30 de minute insa nimeni nu a mai debarasat masa de pahare, farfurii, sticle goale, etc.
O asemenea bataie de joc fata de clienti nu mi-a fost dat sa intalnesc. Pacat!
Voi mai publica acest comentariu si pe alte site-uri de profil si voi avea grija sa afle cat mai multa lume despre nesimtirea crasa din acest “restaurant” cu pretentii!!!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + eight =



Taguri: , , , , , , , , , , , ,