Restaurant La Pescador

Vizualizari 2.895 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Situat in inima Bucurestiului pe Mihai Eminescu nr. 181 (langa ambasada Indiei), Restaurantul La Pescador va invita sa gustati cele mai savuroase preparate ale bucatariei mediteraneene. La Pescador este locul care satisface toate gusturile, cele a-le iubitorilor de fructe de mare, peste dar si celor care prefera preparatele traditionale. De asemenea, meniul de vinuri cu buchet bogat este pregatit in asa fel incat satisface cele mai capricioase cerinte ale clientilor nostrii.

Pe scurt67156

Restaurantul La Pescador s-a mutat in extrema celalalta a lui Mihai Eminescu, de la intersectia cu Calea Dorobantilor, exact in capatul opus, unde se termina in Calea Mosilor. Acum sunt la parterul unui bloc nou, probabil cea mai ciudata cladire din Bucuresti, un bloc extrem de ingust dar lung, destul de inalt - va puteti face o idee din poza, insa nici pe departe nu veti simti senzatia pe care o are cineva privindu-l cu ochii lui. Spatiul e foarte mic, totul e inghesuit La Pescador, scaunele si mesele prea apropiate, niste banchete pe margine foarte incomode. Amenajarea e banala, nu are vreun concept pe care sa il remarci. Pe tavan au pete. Colac peste pupaza, ferestrele, foarte mari, de altfel, nu se deschid, au doar niste gemulete foarte mici, sus, care nu par a folosi la nimic. Una peste alta, atmosfera e apasatoare, a fost unul dintre cele mai incomode locuri in care am mancat in ultima vreme. Am inteles ca vor deschide si o terasa, nu stiu unde, probabil ca in spatele blocului ciudat, poate aceea sa mai salveze situatia si sa nu ne faca sa le punem o nota si mai mica la ambianta data viitoare.

Pe cat de mic e spatiu, pe atat de lung e meniul La Pescador, cu de toate. Mancarea a fost destul de banala, nimic de tinut minte, nici macar desertul. Ei spun ca sunt un "restaurant mediteranean", insa e o afirmatie greu de sustinut. Portiile mari, preturile maricele si ele, clienti nu cat am stat noi acolo. Serviciul a fost bun, dar nu de mirare pentru un restaurant gol.

Nu stiu pe ce mizeaza La Pescador. La o asemenea ambianta ar trebui sa te duci acolo doar pentru mancare. Or, numai marimea portiilor nu cred ca va fi indeajuns ca sa umple micul spatiu, mai ales ca preturile au ramas la fel ca in Dorobantilor. Sa vedem... (GB - mai 2014)

Localizare Restaurant La Pescador

Mihai Eminescu 181, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− four = 3Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,