Restaurant La Veranda (Crowne Plaza)

Vizualizari 9.108 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 21 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

La Veranda “Cooking Lessons”, un nou mod de a gati sanatos si gustos, chiar la tine acasa.

La Veranda lanseaza “Cooking Lessons”, concept menit sa incurajeze alimentatia sanatoasa si gustoasa in acelasi timp, cu mici eforturi de preparare si cu exceptionale efecte de impresie artistica, totul la tine acasa. Incepand cu 14 Aprilie 2011, ora 18:30, La Veranda isi deschide portile chiar la tine acasa, oferindu-ti ocazia sa descoperi secretele unei bucatarii rafinate alaturi de Ashlie Dias, Executive Chef la Crowne Plaza.

De la preparate de baza pana la delicatese pe care le gasesti doar in cele mai rafinate restaurante, descoperind combinatii din ingrediente obsinuite si accesibile la care nu te-ai gandi niciodata, vei avea acces catre secrete invatate in ani de experienta de catre Ashlie si vei putea gusta si tu, la tine acasa, din frumusetea gastronomiei. Seminariile sunt organizate bilunar, pe parcursul a 60 de minute, timp in care cursantii vor urmari demonstratii live, vor avea ocazia sa participe in procesul de preparare iar la final vor gusta chiar din preparatele obtinute.

Fiecare lectie va dezvalui doua retete impresionante, impreuna cu secretele prepararii si diverse tehnici si proceduri de eficientizare a procesului de gatit. Vei obtine astfel rezultate miraculoase in bucatarie, cu eforturi minime de pregatire. Practic, frumusetea participarii sta in servirea unei cine deosebite la fiecare lectie, invatand in acelasi timp secretele prepararii sale, totul intr-o atmosfera distractiva si relaxanta.

Restaurantul La Veranda are si un nou website, www.laveranda.ro, pe care puteti gasi periodic informatii despre momentele speciale pe care le puteti petrece aici. Mai mult, pe pagina Facebook, www.facebook.com/laveranda puteti gasi periodic aplicatii distractive sau concursuri cu premii alaturi de retea lunii si cele mai noi promotii.

Aveti astfel multe ocazii de a petrece timpul liber impreuna cu familia si prietenii. Puteti petrece fiecare Duminica la Sunday Brunch, un prilej de buna dispozitie intr-un impresionant spectacol culinar acompaniat de muzica live, sau ne puteti vizita in fiecare Miercuri pentru Italian Buffet. Iar pentru un pranz sanatos servit in numai 35 de minute garantat va asteptam zilnic cu Power Lunch.

La Veranda este printre primele restaurante din Bucuresti care au implementat un sistem de rezervari online, cu confirmare automata a disponibilitatii catre client. Practic, oricine isi poate rezerva locul in La Veranda fie de pe website-ul restaurantului, fie direct din pagina Facebook www.facebook.com/LaVeranda.

Pe scurt41284

Au doua restaurante la hotelul Crowne Plaza, in acelasi spatiu, delimitate destul de sumar: acesta, La Veranda, mai elegant si cu meniu ceva mai sofisticat, si La Brasserie, folosit mai mult pentru terasa, mai informal si cu meniu ceva mai simplu.

Recenzii & Articole

La Veranda organizeaza "Cooking Lessons" la Crowne Plaza   
(Apr 2011)

Incepand cu 14 aprilie, restaurantul "La Veranda" lanseaza  un concept menit sa incurajeze alimentatia sanatoasa dar si gustoasa. Ashlie Dias, Executive Chef la Crowne Plaza  descopera publicului larg secretele unei bucatarii rafinate in cadrul evenimentelor organizate sub titulatura "Cooking ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant La Veranda (Crowne Plaza)

Bv. Poligrafiei 1, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Adrian Vasilica April 5, 2015 at 5:15 am

Am fost la Sunday Brunch si mi-a placut foarte mult. Conceptul este bufet “all you can eat”. Pretul include bauturile nealcoolice si calde. Ceea ce mi-a dat o impresie foarte buna a fost ponderea majoritara de mancaruri si creatii cu specific romanesc.

Salatele (in special cea de vinete) au fost extraordinare. Ouale umplute cu pasta de somon si icre de Manciuria m-au fermecat. Departamentul de peste si fructe de mare s-a prezentat cu o varietate si bogatie remarcabile. O surpriza placuta au fost sarmalele de doua tipuri, de vita si de miel (tare de tot!). Mamaliga era taiata in cuburi – foarte original. Friptura de vita la tava a fost frageda si gustoasa. Preparatele din bucataria Orientului Mijlociu, Indiei si Orientului Indepartat au fost si ele la randul lor delicioase si executate cu simt de raspundere si pasiune. O gama larga de branzeturi si deserturi sofisticate si laborioase inchideau cercul.

Personalul a fost curtenitor, amabil si profesionist. Bucatarii improspatau continuu bufetul si dadeau explicatii la cererea clientilor. Am avut o experienta foarte placuta si pot recomanda acest program de Duminica.

Voi reveni cat de curand si cu cea mai mare placere!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − = four



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,