Restaurant L'Atelier Orange (inchis)

Vizualizari 3.431 Vizualizari 
Comentarii 8 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Straulesti 174, BUCURESTI


0726.604.375, 0751.968.856

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt28423

L'Atelier Orange e un fel de restaurant facut de cineva care s-a saturat de viata din multinationale si s-a hotarat ca de acum inainte sa faca ceva mai mult pentru sufletul ei decat pentru cariera. Asa ca a inchiriat fata o vila nous si frumoasa pe malul lacului Baneasa, a angajat o bucatareasa si a spus prietenilor ca acolo e un restaurant, sau, mai bine zis, un loc de petrecere. Cum nu e intr-o zona circulata si cum nu trece nimeni prin fata, si chiar daca ar trece, nici nu se vede ca acolo e un restaurant, la L'Atelier Orange vin numai cei care stiu de locul respectiv si cativa clienti de la vilele si de la putinele firme din jur. Pentru ei Emma Tobescu face si mancare pentru acasa, pe care vin clientii instariti care nu au chef sa gateasca la ei si o iau in niste oale mari, ca sa le ajunga pentru vreo saptamana. O buna paret din mancare se face la comanda, e usor de "negociat" asta de vreme ce aproape toate evenimentele din frumoasa vila de pe malul lacului sunt programate din vreme. E de luat in calcul L'Atelier Orange, deci, cand vreti sa faceti o petrecere sau cand vreti sa stati o jumatate de zi cu niste prieteni, sa fie intr-o casa, nu intr-un restaurant obisnuit, sa aiba altcineva grija de toate si fara sa va faca mizerie in casa. (GB)

Localizare Restaurant L'Atelier Orange (inchis)

Straulesti 174, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Cei de mai jos, am vrut sa scriu. Graba strica treaba :)

Reply

A dat faliment intre timp asa ca nu mai conteaza cu ce ne putea impresiona doamna Tobescu. Nu a mers treaba asa ca incep sa cred ca cei de mai sus au dreptate.

Reply

Nu am mancat la restaurant, dar am comandat de multe ori si mancarea a fost delicioasa.

Reply

Cati bani ati luat ca sa promovati restaurantul asta prost?

Reply

O nu e bun restaurantul asta e naspa
Mancarea mai ales,bucataria e in strada
nu e bun deloc

Reply

Oh!
Cred ca e foarte rentabil si eficient, o adevarata afacere :)))
Sau, mai degraba, un mod de a spala niste banuti nu prea albi.

Reply

    Nu cred ca este bine sa vorbesti in necunostinta de cauza. Te astept cand vrei tu la restaurant, ca sa-ti dai seama ca impresia ta este complet gresita.

    Reply

      Eu chiar as fi vrut sa trec, ca am auzit numai de rau si nu cred eu ca era asa rau, as fi vrut sa vin acolo la fata locului sa-mi gatiti si sa imi fac o parere.

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− seven = 1Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,