Restaurant Le Theatre (Club Uniter) (inchis)

Vizualizari 8.219 Vizualizari 
Comentarii 4 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 20 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt35212

Le Theatre din sediul UNITER-ului de langa Biserica Alba e un restaurant discret, care traieste mai mult de pe urma asocierii cu uniunea respectiva si cu oamenii de cultura care sunt in jurul ei. Vara pare sa fie mai multa animatie din cauza gradinii frumoase care e transformata in terasa. La pranz e aproape gol, insa seara mai vin clienti, unii atrasi de diversele evenimente (mici concerte si reprezentatii) anuntate la Le Thatre. Mancarea e destul de comuna si banala, slabe sanse sa gasiti ceva deosebit acolo, daca nu cumva sunteti un oaspete pentru care se pregateste ceva special de mancare. Atmosfera e placuta, decorurile originale si vesele, cu ceva trimiteri la teatru (costume, masti etc.). Serviciul e destul de bun si de personalizat, probabil ca la Le Theatre vin multi clienti recurenti pe care personalul ii trateaza ca fiind de-ai casei. Preturile sunt normale. E de mers la Le Theatre de la UNITER mai mult pentru ambianta, pentru exentualele evenimente sau in speranta ca veti intalni acolo cativa oameni pe care ii iubiti de la distanta. (GB)

Localizare Restaurant Le Theatre (Club Uniter) (inchis)

Strada George Enescu 2, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Vârbanu de Giurgiu May 14, 2014 at 9:12 pm

Vârbanu de Giurgiu a ajuns boiernaș la București! Are crâșmă, anturaj intelectual, s-a recăsătorit… Bravo! Cum ai pus tu mâna pe casa lui Nicu Ceaușescu, Vârbanule? Ar trebui luat la bani mărunți acest personaj, Marian Vârbanu.

Reply

Nu sunt in masura sa contrazic parerile celor care au postat inaintea mea, insa eu am avut parte de experiente placute la Le Theatre. Am participat la cateva evenimente la acel restaurant de-a lungul timpului si n-am avut obiectiuni nici fata de servire, nic fata de produsele servite. Ba din contra, mancarea a fost foarte gustoasa, preparata corespunzator gusturilor mele, angajatii sunt atenti la nevoile clientului, ambientul este deosebit atat in incinta cat si la teresa/gradina de vara. Nici preturile nu sunt mai mari decat in alta parte.

Reply

VA SFATUIESC SA NU FACETI ACOLO EVENIMENTE
SA FITI FFF ATENTI LA NOTELE DE PLATA SUNTETI FURATI CU ACORDUL PROPRIETARILOR FARA SCRUPULE
MANCARE DE OBICEI RECE PROST GATITA NOI NE-AM STRICAT LA STOMAC DIN 4 PERSOANE 2 AM STAT 3 ZILE PE WC- UNDE ESTE DSP ?!
PACAT DE LOCATIE

Reply

ati transformat casa lui Nicusor Ceausescu intr-un mic restaurant. ma doare inima cand vad ce s-a ales dupa 89. probabil ca daca el ar fi fost in locul lor, cu siguranta nu s-ar fi repezit ca un uliu sa puna stapanire peste ceva ce nu i-ar fi apartinut. el a ajutat foarte mult cultura si in special pe aritistii din Sibiu.sper ca domnul Caramitru este fericit!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight + = 9Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,