Restaurant El Capitan (Splaiul Unirii) (inchis)

Vizualizari 19.843 Vizualizari 
Comentarii 10 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 29 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Splaiul Unirii 162, BUCURESTI


021.319.54.31, 0721.198.406

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt27910

Restaurantul Capitan de pe Splaiul Unirii (sau El Capitan, cum i se mai spune) e mai mereu pus pe lista scurta a celor mai bune restaurante libaneze din Bucuresti, cam pe oriunde ar aparea aceasta lista. Poate ca marii cunoscatori ar putea face diferentele de finete intre mancarurile de la Piccolo Mondo, Chez Toni, Beirut, Coin Vert sau Capitan, insa clientul obisnuit probabil ca nu va ajunge prea curand sa faca asta, asa ca le poate considera pe toate ca fiind locuri in care se mananca bine cand ai chef de bucatarie libaneza. Capitan e intr-o zona destul de pustie a Splaiului Unirii si e greu de imaginat ca multi clienti ajung acolo pe propriile picioare, chiar si vara. Cladirea, destul de impersonala, pare sa fi fost construita ca sa slujeasca acestui scop precis si sa hraneasca un numar foarte mare de guri intr-o singura serie. Nu stiu daca e vreodata plina, sau chiar pe jumatate. Cand am fost noi acolo nu era nici tipenie de client la inceput, de am crezut ca am gresit adresa. Mai tarziu au venit vreo doi, insa senzatia de pustietate a ramas la fel de mare. Mancarea a fost buna toata si, ca de fiecare data in astfel de situatii, am mancat comandat (si mancat) mult mai mult decat era cazul. Insa ispita e mare. Preturile sunt rezonabile la Capitan. Cu siguranta ca e de mers la (El) Capitanul de pe Splaiul Unirii cand vreti mancare libaneza, daca distanta nu e un "deal breaker". (GB)

Localizare Restaurant El Capitan (Splaiul Unirii) (inchis)

Splaiul Unirii 162, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Din pacate, restaurantul nu mai exista pe Splai. I-a luat locul un altul, care pare sa aiba acelasi specific.

Reply

Subscriu-o mizerie. Ras-assfour de vita. Levantin+10, Capitan 2.
Gust execrabil de carne necuratata, inecata in ceapa prajita si un sos acru rau care se vrea de rodii.

Reply

Cîndva a fost un restaurant formidabil, acum este O MIZERIE! Am revenit într-o sîmbătă seară, după vreo cîțiva ani. Nu era nici un arab (altădată era plin!). Un prim semn că nu e de bine… Pe lista de meniuri foarte mult alcool! Pe vremuri nu era. Semn că arabii nu prea mai vin! Mîncarea mizerabilă, un humus de ziceai că e fasole bătută la cazarmă, o salată de măsline de nu o puteai mînca, kebabul ca la fast food! A doua zi am avut diareem, după humusul minunat! Chelnerul a făcut o notă de plată harcea parcea, a pus două humusuri în plus, băuturi care nu fuseseră comandate etc. A vrut să nu ne mai aducă restul, doar cînd am insistat ni l-a adus (evident că nu a văzut bacșiș!).
Concluzia: fugiți că e înfiorător!

Reply

Am ajuns de doua ori la (El) Capitan, in cursul saptamanii trecute. Odata la pranz (cand restaurantul era aproape gol) si odata intr-o seara, cand era bufet pentru cei care respecta Ramadanul.
Mie mancarea mi s-a parut buna si foarte buna. Puteti merge cu incredere acolo. Serviciul este bun, usor neutru. Ambianta este ok.

Reply

Merg des la Capitan si n-am avut surprize. De cand s-a schimbat bucatarul, manacarea pare chiar mai gustoasa decat pe vremuri, cand aveau deschis localul de pe Traian.

Reply

Ultimul Jeg de Restaurant,Mancare Stricata,Numai tiganci an bucatarie,un Haosssssssss totaaaaaalllllll.!!!!Fosti Clienti ai restaurantului!!!

Reply

Serviciul este deplorabil. Comenzi incurcate si unele uitate cu desavarsire.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


7 + six =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,