Restaurant Chez Toni

Vizualizari 25.145 Vizualizari 
Comentarii 30 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 63 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Pentru a reda un etos libanez autentic, toata mancarea este preparata si gatita pe loc. Asfel, anumite produse necesita un timp de preparare prelungit. Va invitam sa va relaxati si sa savurati gustul preparatelor mediteraneene aici, in inima Bucurestiului.

Pe scurt29990

Chez Toni e un lucru bine facut, de catre cineva (adica Toni, un libanez) care are reflexul de "client service" si al negotului in el, din patrimoniul genetic al natiei lui, fara indoiala. Toni a preluat localul fostului La Provence din fosta baza sportiva Cutezatorii de pe malul lacului Tei, care fost La Provence nu avea mare lucru de oferit in afara terasei din parc, si asta numai in timpul verii, evident. Toni a amenajat restaurantul cum s-a priceput el si i-a iesit destul de bine; dintre toate restaurantele libaneze de care imi aduc acum aminte, cred ca la Chez Toni s-a investit cel mai mult in amenajare si arata cel mai bine. Insa cum la niciun restaurant libanez nu mergi ca sa te uiti pe pereti, atractia principala (la) Chez Toni o gasesti in farfurie. Dezbaterea pe tema "Unde se mananca mai bine in Bucurest, la Piccolo Mondo, la Beirut, Chez Toni sau la Capitan?" e aprinsa, are sustinatori aprigi impartiti in tabere relativ egale si nu cred ca vom vedea un "castigator" detasat in viitorul apropiat, spre binele concurentilor si al bucurestenilor, la urma urmei. Daca nu sunteti un mare specialist in bucataria libaneza, cu greu veti putea spune ca e ceva cum nu ar trebui sa fie cu mancarea de (la) Chez Toni. Adica se mananca foarte bine acolo si, inevitabil, de fiecre data mai mult decat iti propusesesi initial. Serviciul e mai "uman" decat in alte parti si se simte prezenta permanenta a lui Toni acolo, gata oricand sa va explice cu mult mai multe amanunte decat puteti intelege ce mancati, de ce, de unde vine, cum, unde se duce, cat l-a costat pe el, cum e in Romania, de ce l-a spuarat rau de tot Michael Barclay, cat de geloasa e nevasta si multe, multe altele. Daca il asculti pana la capat si daca ii place de tine, se duce in bucatarie si iti face el, atunci, pe loc, ceva numai pentru tine, care nu e in meniu, si ti-l da din parte lui, asa cum se face adesea in partea aceea de lume de unde vine el. A facut o treaba buna Toni, cum am spus, merita sa mergeti sa vedeti. (GB)

Recenzii & Articole

Topul restaurantelor din Bucuresti 2012 (comentat)   
Restograf (Jan 2013)

Ca in fiecare an, in decembrie Restograf nominalizeaza si premiaza cele mai bune restaurante din Bucuresti. De fapt, am premiat cea mai buna mancare din Bucuresti, pentru ca acesta a fost criteriul exclusiv in alcatuirea topului, si niciun alt criteriu, cum ar fi ambianta, serviciile, preturile etc...
........................................................................................................ citeste tot


Topul restaurantelor din Bucuresti pe 2011   
George Butunoiu (Dec 2011)

Saptamana trecuta au fost anuntate si inmanate Premiile Restograf pe 2011 restaurantelor din Bucuresti cu cea mai buna mancare. Spun “cea mai buna mancare” pentru ca acesta a fost singurul criteriu de evaluare si de departajare. Fara a tine seama, deci, de amenajare, decoruri, atmosfera, ...
........................................................................................................ citeste tot


Restaurantele libaneze din Bucuresti   
George Butunoiu (May 2011)

Multi dintre cei cu care stau de vorba despre mancare sunt de acord ca cel mai bun raport calitate/ pret (sau, mai exact spus, gust/ pret) la restaurantele din Bucuresti poate fi gasit in cele cu bucatarie libaneza. Daca ar fi mai multe restaurante turcesti adevarate la noi, poate ca ar fi mai ...
........................................................................................................ citeste tot


Restaurantele ascunse ale Bucurestiului   
George Butunoiu (Apr 2011)

De 20 de ani sunt obligat sa mananc la restaurant in fiecare zi, cel putin o data. Insa adesea de doua ori, de trei ori si chiar si mai mult de atat, uneori... Sunt multi ca mine, oameni care prefera sa faca afaceri sau pur si simplu sa vorbeasca despre viata cu o mancare buna si cu un pahar cu vin ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Chez Toni

Glodeni 3 (baza sportiva Dinu Pescariu), Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Un singur lucru , IMPECABIL

Reply

mi-a placut , toate produsele proaspete , un gust asemanator cu cele din Beirute , locatie super Merita Toti Banii o cina la Chez Toni

Reply

Un local excelent , terasa superba , mancarea delicioasa , un restaurant de TOP

Reply

Unul dintre cele mai frumoase terase din Bucuresti , un loc ideal pentru sfarsitul de saptamana.
Mancarea foarte buna si serviciul acceptabil ,
Anda

Reply

Locul este frumos dar tinand cont de turnatorii din zona , INCINTA LOCATIEI ………. In alte circumstante ar fi fost cel mai Bun restaurant libanez din Romania , a pierdut F multi clienti din cauza asta , este o pierdere a noastra F buna mancarea

Reply

Mi-a placut articolul , tinind cont ca Domnul Butunoiu este expert in arta gastronomica ma voi duce la sfarsitul saptamanii sa ma conving ,
Revin Luni cu o parere

Reply

Din cate am auzit restaurantul a fost mult imbunatatit , au schimbat Bucatarul cu un an in urma , mancarea in trecut intradevar avea un gust exagerat de lamaie , acesta cred ca a fost si motivul sa il concedieze , si de asemenea nu am mai vazut-o nici pe domnisoara sau doamna cu sutien ROSU lol , un plus pentru Restaurant .
Apropo un loc super pentru vara !!!
Serviciul acum Ireprosabil

Reply

Super Restaurant , super locatie , merita toti banii , Daca vrei sa fumezi o narghilea acesta este locul potrivit . Terasa Mult mai prietenoasa si mai primitoare decat alte restaurante cu acelasi specific Libanez din Bucuresti .
In Mamaia mai este unul cu terasa asa mare si aerisita , Cel din Herastrau Terasa este foarte inghesuita
Nota 9

Reply

Nu stiu cum a fost servirea in trecut , tot ce va pot spune este ca ceea ce am vazut acum nu se regaseste in comentariile voastre.
Locatie EXCELENTA, mancarea DELICIOASA, atmosfera CA DE POVESTE serviciu normal and TONI ( patronul ) ON TOP OF IT !!!

concluzie O CINA DE BASM

Reply

Parerea mea personala este sa nu va mai certati, cei care merg sa faca publicitatea restaurantelor, o fac pentru un scop anume !! Asta nu intelegeti voi ! Daca se CASTIGA din asa ceva, de ce nu !! De ce sa mai gateasca iubita sau sotia, cand pot merge la restaurantele din Bucuresti unde pot primi mancare gratis in schimbul pubilicitatii! Iar voi, oamenii de rand, ajungeti sa va porcaiti de dragul celor care scriu articole pe bani sau mancare gratis !

Reply

of of of daca as fi pe placul tuturor… cum ar trebui sa ma numesc? sti mary iti vb la persona intai pentru ca presupun ca asa mi-ai vb si tu sa nu te simti putin jignita dar in codul bunelor maniere… citeste-l sau reciteste-l ceea ce ma deranjeaza cel mai mult ca unele ca tine tind sa creada ca un ospatar e sclav ..respecti esti respectat ,cat despre sutienul meu rosu tipator cred ca esti putin daltonista sau porti ochelari si trebuiesc schimbate dioptriile …uite te citez esti foarte atenta la detali : (Intr-adevar la masa vecina toti chelnerii roiau,caci erau niste colorati sclipiciosi care invarteau pe deget cheile de la masini ) o educatie aleasa asa critica, hai eu dracu in viziunea ta cea stearsa,dar cum iti permiti sa jignesti alti clienti ???pentru linistea ta sufleteasca nu sunt amanta nimanui am ce imi trebuie cred ca tu suferi dupa….ieftina nu am cum sa fiu sunt chiar prea scumpa 😉 tu…..inteligenta femei de afaceri lasa de dorit …

Reply

Am fost de 3ori pana acum la acest restaurant caci imi place mancarea.Ocaziile au fost diverse:business lunch,aniversari;de fiecare data am plecat nemultumita total de servicii,chelnerii ar trebui dati afara TOTI,este promovasta atmosfera de Belaggio/manea/orice alt ceva mai putin a unui restaurant cu pretentii si preturi pe masura…

Reply

    La restaurant se merge in primul rand pentru mancare si in al doilea rand pentru atmosfera. Pentru aceasta din urma (la atmosfera ma refer, evident) se poate merge in club, la un concert, piesa de teatru, vernisaj etc.
    Revenind la Chez Toni, am fost de multe ori acolo pt. ca am lucrat in zonasi obisnuiam sa iesim de regula in pauza de masa si ocazional in weekend-uri. Mancarea este excelenta, iar serviciile personalului sunt ok. Referitor la atmosfera de manea, muzica din fundal este arabeasca, in nici un caz manea…poate ar fi utila un pic mai multa cultura muzicala :)

    Reply

      Stimate Domn,prin “atmosfera de manea”,m-am referit strict la modul in care chelnerita sefa (parea o amanta ieftina a cuiva de acolo),imbracata intr-o camasa alba si cu un sutien rosu tipator ne-a vorbit(de parca terminase o scoala la Sorbona iar noi-toate fete eram total inferioare),plus semnele repetate pe care le-am facut catre alti chelneri pentru a veni sa ne mai ia comanda, si multe alte aspecte de genul…Intr-adevar la masa vecina toti chelnerii roiau,caci erau niste colorati sclipiciosi care invarteau pe deget cheile de la masini.
      Atrageam atentia asupra TARGETULUI PE CARE IL ARE ACEST RESTAURANT, ATATA TOT.
      Mancarea este OK,nu extraordinara(ma abtin sa recomand alte localuri cu mancare libaneza ca sa nu fiu acuzata de Patronul CHEZTONY de subiectivism)

      Reply

    of of of daca as fi pe placul tuturor… cum ar trebui sa ma numesc? sti mary iti vb la persona intai pentru ca presupun ca asa mi-ai vb si tu sa nu te simti putin jignita dar in codul bunelor maniere… citeste-l sau reciteste-l ceea ce ma deranjeaza cel mai mult ca unele ca tine tind sa creada ca un ospatar e sclav ..respecti esti respectat ,cat despre sutienul meu rosu tipator cred ca esti putin daltonista sau porti ochelari si trebuiesc schimbate dioptriile …uite te citez esti foarte atenta la detali : (Intr-adevar la masa vecina toti chelnerii roiau,caci erau niste colorati sclipiciosi care invarteau pe deget cheile de la masini ) o educatie aleasa asa critica, hai eu dracu in viziunea ta cea stearsa,dar cum iti permiti sa jignesti alti clienti ???pentru linistea ta sufleteasca nu sunt amanta nimanui am ce imi trebuie cred ca tu suferi dupa….ieftina nu am cum sa fiu sunt chiar prea scumpa 😉 tu…..inteligenta femei de afaceri lasa de dorit …

    Reply

sunt un fan al mancari libaneze dar am zis sa incerc si la acest restaurant dar sincer mam cam pacalit .eu deseori mancam la coin vert dar am zis sa incerc si aici dar nu mau covins mancarea slabuta serviciul foarte prost din partea ospatarilor dezeoriontati vorbesc raspicat etc. terasa dezolanta fantana lasata in paragina mesele si scaunele miau lasat o senzatie de loc ieftin.preturi mari nici in hoteluri nu auasa mari preturi. doar atat mia placut narghila omul acela merita tot respectul bravo lui face narghile superbe. intr-un final nota pentru acest mic restaurant este 5 cu indulgenta datorita acelui om de la narghila care tine lumina aprinsa acolo de a mai veni oameni.

Reply

Am fost pe 24 februarie 2013 la Chez Toni si am facut o mare gresala!tind sa cred ca feed-back-urile pozitive sunt postate de niste prieteni foarte foarte foarte buni ai proprietarului.Ca sa ma intelegeti:
-amenajarea nu are nimic libanez, cred ca a pastrat-o de la restaurantul ala frantuzesc de dinainte,dar asta nu e ceva neaparat grav
-ospatari mai tristi, rar mi-a fost dat sa vad
-mancarea nu era nici pe departe delicioasa, era absolut banala,dar BANALA!
-ne-au adus 2 lipii la salate, pe care nu le-am comandat , dar am presupus ca sunt incluse, ca la final sa le vedem puse pe nota.Nu e vorba de 5 lei, ci de gest, care te face sa simti ca incearca sa te ciupeasca cu cate ceva la nota
Sunt un mare consumator de mancare orientala si parerea mea este ca Chez Toni este un restaurant mediocru cu pretentii de restaurant bun,unde poti doar sa bei vara o limonada, ca are terasa

Reply

Un restaurant de mare “angajament”. Am fost de mai multe ori, mancare foarte gustoasa, si un meniu diversificat. Un restaurant Libanez care este de recomandat.

Reply

Nu stiu pentru care motive acest restaurant este considerat ca fiind unul dintre cele mai bune .
O sa punctez strict minusurile care m-au deranjat :
– atitudinea ospatarilor ( vorbesc raspicat , nu stiu detalii despre mancare , niciun feedback la plecarea clientilor )
– aranjament mancare ( felul in care mancare era servita mi s-a parut foarte banal , nimic deosebit ), gustul tipic libanez .
– aspectul terasei era dezolant cu acea fantana nefunctionala lasata in paragina , mesele si scaunele mi-au lasat senzatia unui ” local ieftin ” .
-preturi : accesibile

Reply

La un restaurant cu pretentii, sa ti se puna pe masa amestec mexican congelat oparit care poarta numele de “legume trase la tigaie” in meniu, nu mi se pare in regula.Ras Asfour – o portie de 150g din care 50g ceapa si 50g sare,restul zeama + carne.Humus beyrutei a fost ok, la fel si painea libaneza coapta pe loc.Cu siguranta nu am sa mai pun piciorul pe acolo.

Reply

Am fost azi. Mincare buna, insa cantitati mici, asa incit raportul pret/cantitate nu e foarte favorabil. Serviciul aproximativ bun. Chelneri cam dezorientati si abulici. Dezamagitor, insa: la final, pe nota de plata au mai trecut ei si niste apa minerala pe care nu o comandase nimeni, cind li s-a adus la cunostiinta, ospatarul a ridicat indiferent din umeri si dus a fost…am plecat cu un gust romanesc… La final, culmea bisericii ortodoxe: se pregatea o nunta, venise un preot ortodox care se pupa de zor cu libanezul si care a aranjat pe terasa un altar de biserica ca sa oficieze sluja cununiei acolo, pe loc, in mijloc de circiuma. A fost o premiera pt mine. Deci, senzatii amestecate…Locatia, buna.

Reply

Am mancat alaltaieri la ei, pe terasa: excelenta experienta la umbra, desi afara era foarte cald; mancarea a fost pur si simplu foarte buna.

Reply

Ultima data am gasit o eticheta de Borsec in tabouleh :(

Si s-au apucat sa construiasca ceva pe terasa, iar muncitorii faceau foarte mult zgomot chiar in perioada pranzului.

Mancarea foarte buna.

Reply

Un restaurant excelent!!! Mancarea foarte buna, proaspata, delicioasa!!!! Sa comandati ca si bautura racoritoare Limonada de lamaie cu menta, este excelenta. Recomand acest restaurant libanez. Pofta buna!!!

Reply

Sunt un mare fan al mancarii libaneze iar Chez Toni era un restaurant care-mi lipsea din “portofolio”. Mancarea este buna dar aproape toate felurile mi s-au parut ca sunt cu un pic prea multa lamaie motiv pt care nu poti sa te bucuri de aroma preparatelor . Pt cei care au incercat Coin Vert si cei de acolo au acelasi “defect”. Serviciul este bun , se simte prezenta proprietarului . Preturile sunt un pic mai mari decat media,dar locatia merita banii.
Un mare plus este terasa pe care o mai putem gasi la f putine resturante libaneze (mie imi mai vine in minte doar Picolo Mondo).

Reply

am fost cu niste prieteni la pranz
atmosfera perfecta- discretie, liniste, curatenie la baie
Mancarea delicioasa :)
succes
sper sa reziste

Reply

mancarea e foarte buna!!!!!!!!!!!!! intotdeauna mananci mai mult decat iti propui. iar vara, pe terasa o narghilea si povesti, muzica in surdina…
nota 10! felicitari dl. Toni si mult succes!

Reply

mancarea foarte buna,ambianta excelenta si serviciul bun,insa in special seara greu sa gasesti masa fara rezervare.

Reply

Excelenta mancarea, serviciul foarte bun. Insa foarte mult fum de tigara si aerisire proasta…pleci cu usturimi de nas si gat.

Reply

Lasa un comentariu catre mary Cancel reply

Adresa ta de email nu va fi publicata.


eight + 2 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,