Restaurant Coin Vert

Vizualizari 24.074 Vizualizari 
Comentarii 11 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 45 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt28019

Mai multi oameni avizati (si chiar un chef de mare clasa) considera mancarea libaneza de la Coin Vert ca fiind foarte buna, daca nu chiar cea mai buna din Bucuresti. Eu am fost de putine ori acolo, nu-mi place aerul de baraca plina cu fum cu care am fost intampinat de fiecare data. Si nici mancarea nu mi s-a parut mai buna decat la Piccolo Mondo sau decat la Chez Toni, de pilda, ba (putin) dimpotriva! Preturile sunt bune, servirea rapida, asa ca, pentru cei care inca nu au fost acolo (aproape de Manastirea Casin), merita sa mearga din alt capat al Bucurestiului ca sa-si faca propria opinie. (GB)

Recenzii & Articole

Topul restaurantelor din Bucuresti 2012 (comentat)   
Restograf (Jan 2013)

Ca in fiecare an, in decembrie Restograf nominalizeaza si premiaza cele mai bune restaurante din Bucuresti. De fapt, am premiat cea mai buna mancare din Bucuresti, pentru ca acesta a fost criteriul exclusiv in alcatuirea topului, si niciun alt criteriu, cum ar fi ambianta, serviciile, preturile etc...
........................................................................................................ citeste tot


Restaurantele libaneze din Bucuresti   
George Butunoiu (May 2011)

Multi dintre cei cu care stau de vorba despre mancare sunt de acord ca cel mai bun raport calitate/ pret (sau, mai exact spus, gust/ pret) la restaurantele din Bucuresti poate fi gasit in cele cu bucatarie libaneza. Daca ar fi mai multe restaurante turcesti adevarate la noi, poate ca ar fi mai ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Coin Vert

Constantin Sandu Aldea 75, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am pasit in acest restaurant in ultimii 6 ani de foarte multe ori…
De ce mergem?
1. cea mai gustoasa mancare libaneze din Bucuresti;
2. tot ce am mancat … absolut tot este extraordinar;
3. totul este foarte proaspat;
4. babaganoush, fatoush, humus, lipii extrem de bune si delicioase;
5. servirea extrem de prompta;
6. tacâmurile, farfuriile, paharele curate, fara degete pe ele cum gasesti in alte restaurante de lux din Bucuresti (din pacate);
7. servetelele impecabile (curate, nepatate, calcate si din bumbac si nu sintetic cum de altfel gasim in multe restaurante cu pretentii);
8. minunat ca au si o mica terasa.

Ce as schimba?
1. baia – mirosul de deodorant este extrem de puternic; wc-ul desi este curat trebuie facuta o mica schimbare/renovare;
2. pretul lipiilor este extrem de mare pentru cat de mica este chiar daca este buna pretul nu este deloc justificat;
3. poate as schimba programul de lucru insa tot respectul ca isi permit sa aiba toti angajatii un program relativ normal.

In rest jos palaria pentru calitatea serviciilor. Si noua niciodata nu ne-a fost ,,umflata,, nota.

Maine mergem iar sa mancam acolo. Daca nu am locuii in celalalt colt al orasului cu siguranta am veni mai des!

Reply

Am fost la toate restaurantele libaneze renumite din Bucuresti cel putin o data in schimb la Coin Vert am fost de zeci de ori.

Este singurul restaurant ( sincer sa fiu, arata mai degraba a bodega, ca sa nu mai zic cum era acum vreo 5-6 ani, inainte sa renoveze) in care nevasta-mea este dispusa sa tolereze fumul de tigara.
Poate ne-am obisnuit noi foarte mult cu mancarea, dar au cel mai bun humus si pui cu lamaie. Singurele minusuri sunt lipiile care sunt cumparate si nu facute de ei si absenta oricarui vin de calitate in meniu.

Singurul restaurant libanez mai bun la care am mancat a fost la un hotel de 5 stele din Egipt, care prin comparatie a fost senzational si exorbitant de scump.

Reply

    Poate cel mai bun restaurant din Bucuresti, daca se pleaca de la ideea ca aproape orice fel de mancare este excelent. Mai nou au si lipii facute pe loc, care sunt excelente. Pot fi cu branza sau cu carne, dar cele simple sunt de preferat.
    Au marit meniul (ca si produse) , dar si preturile mai nou, dar tot unul dintre cele mai bune restaurante ramane – peste orice alt libanez din oras.

    Diplomatu

    Reply
Al-Juboori Luay May 27, 2013 at 2:00 pm

Dear…
I got the information and your location from your web site I am very interest to visit your resturant and I like Lebanese food. Please send my the menu in English or Romanian language include prices or without prices.
I will be in Bucharest with my family in the last ten days of June now I live in Jordan. I reserved in Samaa Hotel in Bucharest which near your resturant location.
Awaiting your precious reply
With best regards

Luay

Reply

Mancare excelenta, preturi foarte ok (chiar surprinzatoare). Mancarea se serveste foarte rapid, restaurantul e plin la cele mai neasteptate ore. In schimb, ambianta complet neglijata – taverna scunda, se fumeaza si nu se poate aerisi prea bine. Pentru cei interesati efectiv de mancare, nu de design interior, o alegere foarte buna.

Reply

Calificativul pe care eu, impreuna cu familia mea, il acordam, atat pentru servicii, cat si pentru mancare si ambianta, este FB.

Reply

DE EVITAT ACEST RESTAURANT.MOTIVE:1)Chelneri care la ora 23 nu stiu cum sa te intrebe cat mai stai.2)Mancare …. .3)Nota de plata umflata la sfarsit cu zambetul pe buze( un chelner care zambeste pervers tot timpul…stie el care)
Am fost prima si cu siguranta ultima data

Reply

Am citit câteva comentarii furibunde despre Coin Vert pe alt site, iar cum aici nu aveți decât opiniile „casei”, m-am gândit ca poate va ajuta pe cineva. Deci: Locul arată modestuț, conform descrierii de mai sus, finisajele pereților par făcute de un meșter dintr-un orășel de 10000 de locuitori. În interior miroase a mâncare ca într-o bucătărie. Chelnerii sunt deconcertanți în franchețea lor nepoliticoasă. Noi am ajuns duminică la 10 seara, iar când am comandat, am fost întrebați: „terminați până la 11, nu?”. Ok, era târziu, dar dacă tot vin la tine și mă servești, poate nu-mi sugerezi din start că tu ai altceva de făcut. Mâncarea a fost ok, dar nu grozavă. La antreuri, am luat humus cu muguri de pin, tabouleh, baba ganouj și o pastă de ardei pe care nu mai știu cum o cheamă. Acestea au fost la nivelul unui fast-food libanez pe care îl găsiți în orice mall. La felul doi, am luat Kebap cu un sos (de roșii, așa ceva), care a venit cu cartofi prăjiți. Kebapul a fost bine pregătit, proaspăt și zemos, ținut pe foc exact cât trebuia. Dar de aici și până la reclama care se face la Coin Vert într-un ghid recent lansat (eu l-am luat de la Cărturești), „A la carte”, e mare distanță. „Tulin” e la kilometri distanță, valoric vorbind, de Coin Vert. Ok, la Coin Vert am fost doar o dată, dar nu-mi doresc să revin. Dacă vreți o comparație relevantă, puneți unul lângă altul tabouleh-ul de la Tulin și pe cel de la Coin Vert. De atmosferă, decor, servire, nu mai vorbesc.

Reply

    Draga Domnule Lu!
    Atunci cand pionierii bucatariei libaneze au sosit in Bucuresti
    Dumneata nici nu stiai ce e ala tabuleh ca sa nu spun tabouleh
    Fata de acest sanctuar al bucatariei libaneze eu unul nu
    M-as atinge!
    carciumarii intre ei de obicei se stiu si se respecta!
    Faptul ca ulterior a “venit” un tulin sau un chez toni
    In bucuresti nu trebuie sa va mire!
    Sunt niste bucatari razvratiti din bucatariile acestor
    Pionieri!
    In 2006 procentul potentialilor clienti care treceau pragul
    Restaurantelor libaneze din Bucuresti era de 50%
    Restul erau “ceafa de porc si mici”
    Deci, nu va legati de pionierii acestei bucatarii
    A treia din lume
    Este ca si cum te ai duce la Dalai Lama si ai spune ca esti
    Gregorian Bivolaru!
    Atat am avut de spus!
    Apropo! Chef-ul de la Coin Vert este cel mai tare din Bucuresti
    Detaliile sunt de prisos!
    Nu mai ponegriti valorile!
    Ocupati-va scaunele. De privitor ca la film in alta ograda!
    Multumesc

    Reply

      Dl Borcos Sebastian…
      De unde atata cunostinta despre bucataria Libaneza?parca imi e cunoscut numele dvs.sunteti admin la coltul verde cumva?cel din plaza romania….
      sigur ca da….
      cand ati venit de la cluj nici nu stiati ce e homosul si acum vorbiti despre maestri bucatari de la coin vert,,,,(coltul verde)

      Reply

      cred ca fiecare are dreptul la o parere, fie ea avizata sau nu. Eu am mers o singura data la mall la Coltul verde si a fost ok mancarea, preturile sunt destul de rezonabile, dar nu prea m-a convins….am zis sa mai incerc, poate de data asta au si in bucatarie, tot ce au in meniu, mai ales deserturi. Si daca nivelul pe care il are acest restaurant este unul stralucit (vorbind de bucataria licaneza), pe cuvant daca as vrea sa vizitez tara…

      Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 2 = two



Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,