Restaurant Palmyra (inchis)

Vizualizari 7.494 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(May-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Vasile Lascar 113 , BUCURESTI


0723.663.339, 0736.663.339

Galerie Foto


Pe scurt39663

Palmyra e un restaurant libanez deschis de curand, in martie 2011, dupa ce unul dintre asociatii de la Habibi, restaurantul libanez cu state mai vechi, de pe Barbu Vacarescu, s-a despartit de ceilalti si s-a hotarat sa-si faca propriul local, in care el e si bucatar si proprietar si de toate. A gasit o casa veche pa Vasile Lascar, intre Eminescu si Dacia, foarte aproape de Piata Gemeni si la cativa pasi de alt "libanez", Four Seasons. Casa e destul de mica, nu are curte sau terasa, din cate am vazut. La parter e restaurantul, intr-o sala ingusta si cateva semi-separeuri, la etaj urmand sa faca o ceainarie si o cafenea. E amenajat destul de placut, cu culori deschise, vesele, in stilul lor oriental mai "pueril" dupa gusturile multor "esteti", insa asta mi se pare ca ii da cu atat mai mult farmec. Mancarea de la Pamyra e cea libaneza arhicunoscuta deja in Bucuresti. A fost bun tot ce ne-a dat chelnerita. Am fost destul de surprinsi sa-l vedem pe dl Ahmad pe acolo fara sa vina deloc sa vorbeasca cu noi, desi eram chiar singurii lui clienti in tot restaurantul. Si nu ca ar fi avut ceva important de facut, a stat mai tot timpul acolo si se uita la toate cele, insa a comunicat cu noi numai prin chelnerita, chiar si cand am pus cateva intrebari la care raspunsurile veneau evident de la el, la trei mese de noi distanta!!! Mare pacat, doar se stie ca multi oameni se duc la aceste restaurante chiar din acest motiv, pentru ca arabii si persanii si toti orientalii, in general, te fac sa te simti un musafir pretuit la ei "acasa", cum rar ti se intampla in altfel de localuri. Preturile sunt mai mici decat la multe dintre celelalte restaurante libaneze, si e de inteles asta, omu' e abia la inceput, asa se fac lucrurile, de obicei... Sigur, Palmyra e unul dintre restaurantele in care gasesti mancare libaneza buna, fara surprize, asa ce e de pus pe lista ori de cate ori va programati o iesire in oras pentru asa ceva. (GB)

Localizare Restaurant Palmyra (inchis)

Vasile Lascar 113 , BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am fost asta seara la acest restaurant. Totul a fost perfect, mancarea delicioasa, servirea exemplara, un loc placut. Am sa revin cu drag.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ one = 4Taguri: , , , , , , , , , , , , ,