Restaurant Saidoun (Phoenicia Grand Hotel)

Vizualizari 15.083 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 48 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Misterioasa si interesanta, bucataria libaneza stie sa cucereasca toate gusturile prin parfumul condimentelor ce te poarta in lumea celor.... 1001 de nopti. De la retetele vegetariene care surprind prin forme si arome, la delicioasele preparate din carne si la deserturile recunoscute in intreaga lume, mancarea libaneza poate fi alegerea perfecta atat pentru masa de pranz cat si pentru cina. Respectand intocmai traditiile si retetele traditionale libaneze, Restaurant Saidoun va asteapta in fiecare zi cu un meniu variat si cu o atmosfera specific orientala. Restaurantul este situat la mezaninul hotelului Phoenicia si este deschis zilnic, intre orele 12:00 - 24:00.

Pe scurt42746

Saidoun a luat locul altui restaurant libanez, El Bacha, la mezaninul Grand Hotel Phoenicia in noiembrie 2010. Ma mir ca nu am auzit vorbindu-se mai mult de Saidoun pana acum, desi e deschis de mai bine de jumatate de an, pentru ca e unul dintre cele mai bune restaurante libaneze din Bucuresti. Daca incerci sa iti induci o stare de spirit orientala, amenajarea de la Saidoun e chiar impresionanta - imi inchipui ca asa arata luxul prin partea aceea de lume. Oricum, mie mi-a placut foarte mult, desi se vor gasi destui sa compare ce vad acolo cu ceva cu care nu ar trebui comparat. Uitati-va pe poze ca sa vedeti despre ce vorbesc. Nu i-am pus nota maxima la ambianta doar pentru ca era complet gol cand am fost noi. Mancarea e cea binecunoscuta deja bucurestenilor si e bine facuta si gustoasa. Preturile sunt putin mai mari decat in alte restaurante libaneze, insa sunt absolut rezonabile. Saidoun e, cu siguranta, unul dintre restaurantele de pus in partea de sus a listei cu cele mai bune restaurante cu bucatarie libaneza din Bucuresti. (GB)

Recenzii & Articole

Topul restaurantelor din Bucuresti 2012 (comentat)   
Restograf (Jan 2013)

Ca in fiecare an, in decembrie Restograf nominalizeaza si premiaza cele mai bune restaurante din Bucuresti. De fapt, am premiat cea mai buna mancare din Bucuresti, pentru ca acesta a fost criteriul exclusiv in alcatuirea topului, si niciun alt criteriu, cum ar fi ambianta, serviciile, preturile etc...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Saidoun (Phoenicia Grand Hotel)

Alexandru Serbanescu 87 (Hotel Phoenicia), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am fost acolo de vreo cinci ori. Primele patru vizite mi-au placut. Ultima data mi-am vomitat sufletul. NU recomand!

Reply

wow … super. La mancare nu ma pot pronunta decat din punct de vedere estetic :), dar din punct de vedere al ambiantei, este absolut incantator. :) Inclusiv tablourile. Dupa unii ar putea parea morbide. :)

Reply

cea mai buna macare libaneza din bucuresti

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 1 = eightTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,