Restaurant Saya (Inchis)

Vizualizari 3.771 Vizualizari 
Comentarii 11 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt71347

Mancare libaneza foarte buna in Parcul Herastrau

Saya e un restaurant libanez deschis in noiembrie 2014 in Parcul Herastrau, chiar la intrarea principala din bulevardul Kiselev, cea care duce spre Pavilionul H, si e al libanezilor care au si mai vechiul Coin Vert. In cladirea din parc a fost multa vreme un restaurant turcesc, Turkuaz, urmat de unul libanez pentru mai putin de un an, Yara.

Saya e un restaurant mare, o cladire fara etaj cu pereti de sticla si o terasa destul de mare si ea, in fata. Cred ca au preluat amenajarile si mobilierul celor de dinaintea lor, fara sa faca mari schimbari. E curat, luminos, aerisit, insa fara nimic special din punctul de vedere al ambiantei. Vara, pe terasa, insa, va fi ceva mai deosebit.

Mancarea a fost buna si foarte buna la Saya, facuta cu grija, a fost o surpriza placuta. Preturile sunt normale pentru un restaurant ingrijit intr-un parc precum Herastraul. Serviciul a fost destul de bun, desi cam impersonal. Clienti putini, cred ca o singura alta masa mai era ocupata, in restaurantul acela foarte mare.

Saya e, asadar, un restaurant libanez cu mancare foarte buna, unul dintre cele mai bune din Bucuresti din acest punct de vedere. Vara, cu terasa deschisa, cand parcul se umple de lume, speram sa aiba succesul pe care il merita. (GB - martie 2015)

Localizare Restaurant Saya (Inchis)

Kiseleff 32 (Parcul Herastrau), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am mers pe descrierea aparuta in restrograf si bine am facut am mancat cele mai bune preparate libaneze din bucuresti nota 10 revenim cu siguranta locatia placuta ospatarii foarte atenti

Reply

Locatie superba mancarea este foarte foarte buna cred ca este locul unde am manat cea mai buna mancare libaneza recomand cu caldura servirea super ok

Reply

Rau restaurant , nu este bun

Reply

Mi-am distrus weakend-ul ducandu-ma la acest restaurant , evitati

Reply

cea mai mare teapa sa ma duc la acest Restaurant ,Evitati

Reply

Nu va sfatuiesc sa va duceti acolo daca vreti sa va duceti la Restaurant ,

Reply

Daca doriti un restaurant traditional Libanez va revomand ZAITONE langa ambasada CHINEI

Reply

O bodega ordinara , nu poate fi catalogata nici macar cu 2 stele , ospatarii sub orice critica , pacat de locatie ar fi putut fi un restaurant excelent ,

Reply

Buna ziua!
Nu stiu de unde aveti datele referitoare la proprietari si chef insa sunt total eronate si va rog respectuos sa stergeti toate aceste detalii.Proprietar si chef este d-l Roger El Abed.
Va multumim pt frumoasa descriere facuta restaurantului!

Reply

Am fost și noi la Saya împreună cu copii (2 ani și 4 ani).
Mâncarea a fost excelenta, o experienta culinara pe care o vom repeta cu siguranta. În opinia mea și a soției, cea mai buna mâncare libaneza pe care am incercat-o în București.(am mai fost la Coin Vert, El Bacha, etc.) Prețurile normale pentru zona respectiva.
Service foarte bun, recomand călduros.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


seven + = 11Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,