Restaurant Tarbush

Vizualizari 7.093 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 14 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Calea Calarasilor 103, BUCURESTI


0727.730.819, 021.323.22.20

Site detalii

Galerie Foto

Pe larg

Un restaurant libanez cu fete de masa albe, impecabile TarbushTrabush e fesul acela rosu inchis al musulmanilor din jurul Mediteranei, de obicei tronconic. De aici vine numele restaurantului libanez Tarbush de pe Calea Calarasilor, intre Sfantul Stefan si Traian, deschis in august 2013 de domnul Fares, care e si patron si bucatar. Tarbush ocupa parterul unei case mari de pe cunoscuta strada, un fel de bloc vechi, si are si o terasa pe latura de pe strada Prof. Georgescu, pe care nu am vazut-o, insa, fiindca nu era inca deschisa. Din strada vazuta, parea destul de incapatoare. Interiorul e foarte clasic amenajat, adica fara vreun concept anume, insa e renovat si foarte curat, fetele (a se citi "fetzele") de masa sunt albe, impecabile – toate acestea facandu-l oarecum distinctiv printre restaurantele libaneze si arabesti, in general, care nu pun deloc pret pe ambianta si pe decoruri, ci numai pe mancare. Din acest punct de vedere, Tarbush poate fi incadrat in categoria restaurantelor libaneze “de lux”, si de aici si nota pe care am pus-o la ambianta, si care ar fi fost cu un punct sau chiar cu doua mai mica daca am fi comparat Tarbush cu alte feluri de restaurante din Bucuresti. Meniul de la Tarbush e cel bine stiut si cel asteptat, cunoscut bucurestenilor care apreciaza bucataria libaneza. Mancarea a fost buna, desi am mancat in alta parte kebab si cartofi clar mai gustoase decat aici, la Tarbush. Le-am pus nota maxima la mancare, totusi, fiindca si altor restaurante libaneze in care am mancat kebab cu acelasi gust le-am dat tot 10, dupa multe ezitari. Si cred ca nu fiindca nu mai stiu ei sa faca un kebab bun, ci pentru ca se adapteaza gusturilor si cerintelor pietei, dupa cum mi-a spus unul dintre ai lor. Kebabul ar trebui sa fie mai zemos, cu mai multa grasime si cu carne de oaie. Insa din ce in ce mai multi arabi din Bucuresti il fac acum cu... citeste tot
Localizare Restaurant Tarbush

Calea Calarasilor 103, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




mhm… nu e chiar asa. am fost si eu de vreo 2-3 ori pe-acolo, seara, si mai erau si alti clienti. iar mancarea a fost chiar ok. si patronu’ a fost de treaba si a stat de vorba cu noi.

Reply

un restaurant foarte frumos de afara dar inautru nu intra nimeni findca si tatal meu a lucrat acolo era bucatar si a stat doar cateva zile pentru ca nu intra nimeni acolo este mortaciune mai avea un prieten care a lucrat un an de zile si nu a intrat cam nimeni acolo nici evenimente nici nimic

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 7 = sixteen



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,