Restaurant Zaitoone (inchis)

Vizualizari 4.212 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Feb-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurant libanez din Bucuresti care va invita sa incercati un gust autentic, toata mancarea fiind preparata si gatita pe loc. Astfel, anumite produse necesita un timp de preparare prelungit. Noua nu ne mai ramane decat sa va invitam sa va relaxati si sa savurati gustul preparatelor traditionale libaneze intr-una dintre cele mai selecte locatii din Bucuresti.
Bucatarul Zaitoone

Pe scurt65352

S-a mutat in Parcul Bordei in mai 2014, cu acelasi nume, Zaitoone.

---------------------------

Zaitoone e un nou restaurant libanez in Bucuresti, deschis la sfarsitul lui 2013 in Cartierul Francez din nordul Bucurestiului, in complexul rezidential Persepolis, mai exact, langa Satul Francez. A luat locul unui restaurant frantuzesc, Les Colonnes, care a avut un sfarsit previzibil. Zaitoone e pitit printre niste blocuri inghesuite, nu ajungi din intamplare acolo, nici chiar daca treci prin fata, pentru ca sunt sanse sa nu-l vezi in spatele unei porti cu arcada.

Locul e destul de mare, mai bine amenajat decat intunecosul Les Colonnes. E aranjat si mobilat corect, nimic special sau original din acest punct de vedere. Ferestre sunt doar pe o parte. Vara nu cred ca au unde sa faca o terasa, din cate am incercat sa-mi dau seama. Zaitoone inseamna "maslina", am inteles, insa am uitat sa intreb in ce limba – probabil ca in araba.

Meniul de la Zaitoone e din bucataria libaneza, asa cum bucurestenii au ajuns sa o cunoasca foarte bine din numeroasele lor restaurante de aici. Mancarea e buna, lipiile sunt fierbinti, facute la ei in cuptor. Preturile sunt rezonabile la Zaitoone, serviciul la fel. Clienti destul de putini.

Asadar, Zaitoone e un restaurant libanez serios, cu mancare buna si foarte buna. Nu stiu daca asta e suficient ca sa-si faca un renume atat de puternic incat sa-i faca pe bucuresteni sa ajunga prin labririntul zonei, prin care chiar si cu GPS-ul se mai pierd din cand in cand. Noi le dorim sa le mearga bine, apreciem eforturile pe care le-au facut. (GB – februarie 2014)

Localizare Restaurant Zaitoone (inchis)

Virgil Madgearu 25-27, Complex Persepolis, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Mirare mare, trebuie sa aflati ca s-a mutat, de vreo doua luni, pe Nicolae Caramfil, vis-a-vis de ambasada chineza, (aproape) pe malul lacului !
Chiar as fi interesat de notele pe care le veti da dupa o vizita si in noua asezare !
Numai bine !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 − = twoTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,