Restaurant, lounge, cigar club Phii 16

Vizualizari 6.756 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Jan-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 18 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Eleganta unui pranz de afaceri incheiat cu succes

Rafinamentul unei cine ideale

Atmosfera data de experienta Fine Dining exclusiva

Restaurant cu meniu de pranz. Detalii

Pe scurt70743

Cred ca la ora la care scriu, restaurantul acesta e deja inchis... Phii 16 e un "restaurant, lounge, cigar club" din Piata Floreasca, intr-o constructie noua, despre care nu e clar daca face parte din complexul de cladiri de alaturi sau daca e ceva separat. Oricum, e cam inghesuit intre cele doua ansambluri, care ii iau din lumina si din priveliste. Incinta e intortocheata, pe trei niveluri, cu spatii neregulate si nesimetrice. Sus au o camera de joaca pentru copii, cu mocheta groasa pe jos si cu jucarii. Desi pare mare din strada, salile sunt destul de inguste, e multa risipa de spatiu din dorinta arhitectului de a face ceva neobisnuit. E cam sumbru, atmosfera e destul de rece. Am uitat sa intreb de la ce se trage bizarul nume al restaurantului, poate ca are legatura cu ambianta ciudata si ea.

Meniul e pretentios la Phii 16, se vrea un restaurant cu mancare fina, sofisticata, insa nu e cazul. E mancare destul de buna, insa nimic diferit sau deosebit fata de ce primesti in farfurie la multe restaurante din Bucuresti. Insa preturile sunt mari, sensibil mai mari decat ar fi cazul.

Serviciul a fost foarte bun la Phii 16, cu o chelnerita adorabila. Clienti putini in restaurant, insa erau cativa in partea de cigar club.

Phii 16 e, deci, un local cam ciudat, si m-as mira sa-si gaseasca locul in preferintele bucurestenilor, mai ales ca acolo, in Piata Floreasca si in apropiere, aglomeratia de restaurante e mare, si printre ele cateva dintre cele mai bune ale orasului. Asta daca nu a si fost inchis deja, dupa cum am spus... (GB - aprilie 2015)

Localizare Restaurant, lounge, cigar club Phii 16

Calea Floreasca 89-91, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
A fost cea mai buna mancare pe care am savurat-o in viata mea! Servirea a fost extraordinara, mancarea fina si cu adevarat deosebita.

Am fost sa vedem si cum sunt meniurile la 25 de lei. A fost un deliciu suprem! Orice as incerca, este the best! Nu iti vine sa crezi ca esti in Romania.

Reply

Mancarea este absolut delicioasa, iar preturile sunt mai mult decat rezonabile (mai au si meniul zilei la 25 lei, deci va dati seama ca aprecierile de ordin pecuniar ale autorului de mai sus sunt nejustificate).

Poate ca numele nu e cel mai inspirat, insa are o poveste in spate, fiind indelung gandit. Noi mergem deseori, iar rata (atat pieptul in crusta de migdale, cat si pulpa) ne sunt preferate. Ar trebui sa incercati si sufleul de ciocolata alba cu inghetata homemade 😉 poate ca sunt subiectiva, fiind un loc drag noua, dar mancarea si raportul calitate pret sunt excelente!

Reply

Genial. Cu asta am spus tot !

Reply

Un local cu totul inedit,cu mancare bine facuta si prezentata foarte ok,iar preturile sunt foarte accesibile in comparatie cu alte ,,nume grele” din apropiere.Meniul este de actualitate,cu fripturi delicioase,burgeri sau salate.Servirea a fost foarte buna,cu ospatari gata sa-ti sara in ajutor si amabili.Cu siguranta vom reveni!

Reply

In ultima saptamana am vizitat acest restaurant de 3 ori. Serviciile sunt ok, ambiata relaxata iar mancarea este absolut delicioasa. Preturiile pentru zona respectiva sunt mai mult decat decente, pulpe de rata cu garnitura 38 lei, muschi de vita 60 lei, burger 30 lei, etc.

Reply

Phii16 – Lounge, Restaurant, Cigar Club!
O locatie INEDITA – in Bucuresti!
Preparatele realizate de Chef Tudor Ivan sunt Deliciosase – Savuroase – Fara cusur!
Vinurile pe masura asteptarilor!!! Serviciile impecabile!
Un loc unde te simti important si rasfatat!
Voi reveni cu siguranta!
Felicitari!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− two = 3Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,