Restaurant Marele Zid

Vizualizari 12.134 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Chinezeasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 23 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Vasile Lascar 189, BUCURESTI


021.211.72.50, 0723.325.038

Site detalii

Galerie Foto

Localizare Restaurant Marele Zid

Vasile Lascar 189, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Pana sambata seara (15.10.2016)am fost incantata de acest restaurant. Insa sambata am fost sa mancam seara la acest restaurant si servirea a fost cel putin haotica. Ni s-au adus supele si bauturile relativ repede, insa la felul 2 au dat cu bata in balta rau de tot. Ne-au adus felul 2 principal si o portie de orez, dar salata de alge si portia de cartofi prajiti aproape dupa de terminasem de mancat si asta dupa lungi insistente. Iar chiftelutele cu susan le-am luat la pachet ca pe astea chiar le-au adus tarziu. Iar inghetata prajita a fost cea mai proasta care am mancat-o vreodata. Inghetata cred ca era cea mai iefina de pe piata iar coca era fara nici-un gust si nici-o aroma. Ori li s-a schimbat bucatarul si da rateuri mari ori nu se prea mai sinchisesc de calitatea produselor.

Reply
Cristian Brates May 15, 2016 at 12:44 am

Mancarea este excelenta, servirea este rapida, ospatarii sunt foarte politicosi si nu mai exista mirosul deranjant de mancare. Este restaurantul cu cea mai buna mancare chinezeasca din cate am incerca t eu. Am doar doua probleme cu acest restaurant: POS nu functioneaza niciodata iar pentru bonul fiscal trebuie sa ii rogi insistent si sa ai rabdare.

Reply
Dragos Placinta June 23, 2015 at 2:26 am

Mancare, serviciu si ambianta de 10. Pana acum, eram lipiti de China Town, insa acest restaurant ne-a convins sa revenim. Preturile sunt decente, portiile medii-mari. Voi scrie si un comentariu ceva mai elaborat/detaliat.

Reply

Eu sunt de parere ca acest restaurant are cea mai buna mancare chinezeasca din oras. Am mancat la Templul Soarelui, Pecking Duck, 5 Elemente, Orasul interzis si multe altele la care le-am uitat numele. Nu sunt pofticios dar sunt extrem de pretentios la mancare. Nu este atat de rafinat pe cat ti-ai dori daca il compari cu 5 Elemente si localul are un miros nu neplacut, dar prezent de mancare. Dar cand incepi sa mananci mancare lor extrem de gustoasa uiti de toate. Recomand fibre de porc cu ardei iute si Pui pe plita incinsa cu ceapa.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 × = sixTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , ,