Restaurant McMoni’s

Vizualizari 19.406 Vizualizari 
Comentarii 13 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 37 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurantul nostru va ofera, pe langa o ambianta rafinata si eleganta cu muzica live, preparate culinare realizate in bucataria si laboratoarele proprii, dupa retete romanesti si internationale ce va vor convinge ca, la McMoni’s, gastronomia inseamna, cu adevarat, arta, iar personalul nostru profesionist va va asigura evenimentul sau, pur si simplu, cina perfecta.

Va asteptam in atmosfera selecta a restaurantului nostru, sa gustati rafinamentul specialitatilor culinare in compania vinului bun si a muzicii de calitate! Restaurantul dispune de parcare gratuita.

Pe scurt28557

McMoni's a fost unul dintre primele restaurante socotite "de lux" deschise dupa Revolutie, dupe ce niste oameni au reusit sa puna mana pe un domeniu cu o valoare patrimoniala imensa. Se pare ca acolo, langa Manastirea Casin, au fost o baza sportiva si un parc, din care cineva a luat o bucata consistenta. Locul e absolut impresionant prin marime, in primul rand, cred ca intra o mie sau chiar doua acolo, daca au ce face. Sunt multe sali, de diverse dimensiuni, restaurantul propriu-zis, acolo unde mananca cei care vin doar pentru asta si nu la vreo petrecere, e in una dintre salile mici, si aceea e mai mult goala. Nu ai multe motive sa mergi la McMonis doar pentru mancare, mai ales la pranz, cu atat mai mult cu cat va trebui sa-ti iei masina pana acolo, de oriunde ai veni. Meniul cu "ficatei, ciupercute si cascaval pane" ar putea sa nu fie banal daca ar fi facut in produse adevarate. Insa nu e, asa ca e destul de previzibila o masa la McMoni's. Un astfel de chef ar fi fost la mare cinste pe vremea comunistilor, se vad bine formatia si reflexul, insa nu cred ca mai poate tine pasul cu vremurile, desi se straduieste sa faca lucrurile cum trebuie si mancarea e destul de elaborata, in niciun caz nu arata ca aceea de la alte restaurante "cu specific romanesc". Clienti sunt putini la McMoni's, mai ales la pranz, insa am auzit ca seara se mai anima, mai ales ca unii politicieni de la PDL isi dau adesea intalnire aici. Deci, daca nu ajungeti la McMoni's via o cumetrie sau un botez, probabil ca nu aveti multe motive sa va duceti pana acolo, chiar daca locul e frumos si linistit, portiile mari si preturile rezonabile. (GB)

Localizare Restaurant McMoni’s

Primo Nebiolo 1 (Bv. Marasti), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
am fost in McMoni s de zeci de ori , cu varii ocazii sau simplu pt a dejuna. calitatea meselor mereu de 9 si 10. foarte rar cate un chelner debusolat dar bine instruit…..scriu comentariul pt ca m a distrat tanti doina , care vrea sa stie numele celui care i vinde prazul. tanti doina ia si papa la mc donald pt ca sigur ai confundat particula Mc. acolo vin cu servetele cu monograma pe care scrie numele patronului. aici e doar mancare buna. fereste te!

Reply

Cea mai mare teapa! Si-au batut joc de evenimentul nostru.

Reply

Va stricati viitorul!

Reply

Angajati, stati departe

Reply

    de ce ?????

    Reply

    Am o prietena care a lucrat acolo 3 săptămâni pe partea de resurse umane.. Mi-a spus ca nu a mai văzut niciodată o așa mare fluctuație de personal, in acte, iar in cele 3 sapt. a cunoscut si alte 9 persoane in perioada de “acomodare”.. care au plecat, pe rând, fie pentru ca erau proste (fetele in special) fie erau alcoolici si incompetenți.

    Reply

Am fost pentru meniul de praz, la numai 24 lei aveam meniul complet.. initial am crezut ca e o gluma insa calitatea ramane una premium pentru un pret accesibil tuturor.

Reply

Cred ca voi aveti o problema personala cu patronul. Aseara am mancat acolo si a fost foarte ok. Mancarea buna, preturile sunt de pizzerie, muzica live si foarte intim. Nu inteleg de ce induceti oamenii in eroare?

Reply

Cine e patronul? Ce fel de om de afaceri este? Nu merg la oricine in carciuma!

Reply

Cine este patronul restaurantului, Meita Teodor? As dori sa stiu inainte sa-i calc pragul. Ms

Reply

Cine este patronul, Teodor Meita? Mi-as dori sa stiu unde voi merge!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× one = 9Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , ,