Restaurant & macelarie Vacamuuu

Vizualizari 62.333 Vizualizari 
Comentarii 111 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Americana
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 92 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurant si macelarie pe Calea Floreasca.
Pe larg

Vacamuuu (cu 3 “u”) e o replica a lui Osho, facuta chiar de catre unul dintre asociatii de acolo, despre care nu stiu inca daca a ramas in ambele businessuri sau daca s-a mutat cu totul la cel nou. Vacamuuu e tot un restaurant – macelarie, in care halcile de carne atarna in mijlocul restaurantului, si a fost deschis in toamna tarzie a lui 2012 in complexul de la Piata Floreasca, acolo unde inainte era un restaurant arabesc fara prea mult sens, Genin.

 

Investitia e consistenta, ca si la Osho, si coceptul – cu amenajare si decoruri cu tot – e si el identic. Locul arata foarte bine, intr-adevar, perfect occidental, si va fi mai ales pe gustul tinerilor si a numerosilor corporatisti de la multele cladiri de birouri din jur. Tare i-as fi pus o nota mai mica la "ambianta", pentru ca abia mai respiram de atata fum, si cei de la Vacamuuu fac economie la curent si nu dau drumul la ventilatie, insa am vazut ca celorlalti clienti le placea asa, si am pus si eu nota dupa gustul lor, nu dupa al meu...

 

Sigur, Vacamuuu se autodefineste si se pozitioneaza ca «meat market & steak house», adica o chestie tipic americana – cel putin la origine. Asadar, au tot felul de carnuri – cele mai multe de vita, evident, si ceva de porc si de miel, si cam atat; ceva supa si salate, deserturi. Ca si la Osho, au si vita de calitate, foarte scumpa, si din cea mai ieftina.

 

Mancarea e cam asa cum te-ai astepta sa fie de la bucataria americana, adica mancare bruta, la care doar calitatea produselor (carnurilor) conteaza, pentru ca, in rest, nu e mare lucru de facut: nu sunt nici cine stie ce combinatii care sa duca la ceva nou si neasteptat, nici vreo reteta speciala – e doar carne pusa pe gratar, si cam atat. Ca sa ne edificam, noi am luat vita mai ieftina, pentru ca un black angus pe gratar era destul de previzibil. Nici salatele nu au fost cine stie ce, nici supa de dovleac, iar vita mai putin scumpa la gratar a fost tare si cam fara gust. Ba pot spune ca ne-a placut mai mult carnea tocata de la «meniul zilei», cel pentru clientii cu lefuri mici.

 

Serviciul e si el ca la Osho, probabil ca au venit chiar unii dintre chelnerii de acolo. Sunt destul de multi, asa ca serviciul e destul de rapid. Preturile de la Vacamuuu sunt foarte mari la vita buna, asa cum era si de asteptat, si destul de mari la celelalte. Daca nu esti atent, lasi cu usurinta acolo 5-600 de lei in doi, daca iei si un vin bun, dar nu din acelea scumpe. Au si «meniul zilei», despre care scriam mai sus, la 18.5 lei, cu supa, fel principal si un desert industrial, dupa cum arata, de calitate destul de buna pentru acest pret convenabil. Pe doua salate destul de comune si o portie de vita, cu gustul descris mai sus (nu era Black Angus), am platit 365 de lei; fara vin, fara desert, doar cu doua cafele si apa.

 

Clienti sunt puzderie la Vacamuuu, fix ca si la Osho, si nu e de mirare, stiind preferintele bucurestenilor in materie de mancare si de mimetism social. Si chiar din primele zile de la deschidere a devenit o moda sa fii vazut acolo, ca si la Osho, de altfel.

 

Asadar, in materie de bucatarie americana, Vacamuu e sub Prime, de la Radisson, si sub JW Steakhouse de la Marriott, ca nivel general, insa daca iei in calcul doar carnea fripta de vita de calitate poate fi comparabil cu acestea, punctual. Si doar pe black angus poate sa fie comparabil si cu cele doua Red Angus, care au numai carne de calitate, nu de mai multe categorii, insa mai ieftin decat Vacamuuu. Pe scurt spus, Vacamuuu, cu 3 “u”, va fi o afacere la fel de profitabila, asa cum a fost si este si Osho, bazata doar pe dorinta irezistibila a bucurestenilor de a manca direct intr-o macelarie, la orice pret. (GB)
Recenzii & Articole

Raspunsul genial al unei bodegi la un review negativ de pe Yelp   
(Feb 2016)

The Iron Horse este un bar din New York, care se mandreste cu statutul de bodega. De fapt, la descrierea care apare pe site-ul Yelp sunt mentionate urmatoarele: Ambianta: bodega. Nivelul de zgomot: galagios. Cu toate acestea, o clienta a acestui local si-a manifestat nemultumirea pe Yelp ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant & macelarie Vacamuuu

Calea Floreasca 111 (Piata Floreasca), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




am vazut ca au produse expirate….era de asteptat! TURCULnu arunca nimic…carnea veche se toaca la burgheri…miros ciudat.

Reply

iar nu are liniste????

Reply

turcul se stie ca isi face alt local la Cismigiu …MUUUTOWN BURGER, poate de aia s a sricat calitatea

Reply

Foarte, foarte, foarte prost in ultima vreme. Mancare, servire, tot. Imi pare rau, era ok la inceput.

Reply

domnule GB….ca si sugestie….lasati toate comm referitoare si la mancare si la servire ,cele ale bucatarilor si ospatarilor….in afara de cele vulgare….multumesc!

Reply
matei-flamanzila June 8, 2014 at 1:16 am

Da, da, Osho, dupa care Vacamuuu. Fratilor, mergeti acolo si mancati cat mai mult carne stricata, ca sa-i finantati turcului cautat prin toata Europa de tot felul de garzi financiare, Maserati-ul parcat nesimtit pe trotuarul din fata carciumii lui. Si turcul face pe el de ras in salvari cat de prosti sunt romanii. Bravo voua romanilor!

Reply

S au certat proprietarii intre ei si nu le mai pasa de sala….se fac unul pe altul.oricum nu mai e ce a fost.daca ar stii adevaratii proprietari din Turcia ce se intimpla pe aici…..

Reply

am fost si nu ma mai duc niciodata. Foarte slab restaurantul. Preturi foarte mari, si calitate de fast food. Nu se poate sa intri intr-un restaurant unde gasesti sticle de vin la 2000 ron /sticla, si cand te asezi la masa, chelnerul iti curata masa pe jos in fata ta si iti tranteste pe masa 2 flacoane de ketchup si maioneza heinz ca la ultimul fast food. Nu mai zic ca au fripturi si la 500-600 ron portia. Ospatarii se strangeau cate 3-4 si radeau si glumeau de parca erau la sprit. M-am enervat si m-am dus langa, la Divan, un restaurant de nota 10.

Reply

Bora imi dai si mie banii pe zilele lucrate? Sau iar ma tepuiesti???? Ca m am saturat sa te sun si sa nu mi raspunzi…..

Reply

Am fost client al Osho si ulterior Vacamuuu de la deschiderea amandurora. Am avut experiente si mai bune si mai rele in ambele. Primul sa stricat odata cu calitatea scazuta a carnii iar cel de al doilea este nepermis de scump calitate/pret.
Nu am comentat pana acum cu privire la cele doua restaurante pentru ca se vede cu claritate ca, foarte multe din postari sunt vadit rautacioase, fara motivul real al supararii celor care care le-au scris.
Totusi pentru cei care se asteapta sa gaseasca aici o informare corecta va recomand cu caldura o noua aparitie pe piata de Steakhouse si anume ANTRICOT din Mall Promenada. Am fost absolut surprins cand, invitat de un prieten saptamana trecuta la pranz, am descoperit un porterhouse cum nu am mai mancat niciodata in Romania. Nu am in intentie sa fac strict reclama acestui restaurant dar cred cu tarie ca merita pentru cei care ca si mine, ne dorim sa savuram din cand in cand un STEAK adevarat…

Reply

Comparam Vaca Muu cu OSHO si ne intelegem intre prieteni ca OSHO este undeva peste Vava Muu cu ani peste cu calitate peste cu service.ul prestat peste…cu atmosfera…cu tot…Mergem la OSHO si ne simtim ca peste hotare…10+ NOTA noastra!!! OSHO !!!

Reply

Un restaurant de mana a 4a,carne fresh care se minte a fii maturata,clienti pacaliti de faptul ca ce e mai scump e si mai bun,o shaormerie de 2 lei,carciuma din evul mediu,servicii slabe,ospatari necalificati probabil 8 din 10,si in India anului 2014 te simti mai bine…Patron turc fost bucatar care trateaza oamenii ca pe animale,se tipa la ospatari de fata cu clientii totul este murdar si neingrijit…PACAT ca totusi oamenii se lasa pacaliti si inca vin sa manance aici!

Reply

Mai iau de la Maria Trading dar e atzoasa….la hamburger merge.tocatura

Reply

Toti care comenteaza negativ il pomenesc pe osho.
Pai daca e asa bun osho duceti-va acolo!!!!!!
Nu va obliga nimeni sa veniti la vaca.
Si pt doamna de mai sus..eu il stiu pe salahaddin de peste un an. Niciodata nu a mirosit urat.
Ca nu e imbracat ca peter brant jr asta e partea a doua. Dar eu nu merg la restaurant pentru hainele patronului. Eu merg pentru mancare.
Si sincer mi se pare penibila propaganda osho-iista.
Daca nu aveti clienti nu mai aruncati cu noroi in altii care au reusit.

Reply

Acum sunt 4 asociati…..bora e vioara 4…..hogea nu vrea decit bani nu conteaza de unde ii ia….de l aclienti…de la angajati. Ce te miri?

Reply

Am mincat ieri aici meniul zilei…..am vomat tot….carne tocata…..cred ca era veche….dupa aceea am observat ca erau si muste in bucatarie….

Reply

Da au kebab cu fistik

Reply

Au kebap exact ca la Istanbul…..aici e steakhouse?

Reply

Am auzit ca au inceput sa o dea de gard cu calitatea…..e clar…au schimbat carnea sa le iasa banu…

Reply

Refuz sa cred ca exista oameni care sunt multumiti de acest local. Stau in zona , si mereu il vad plinnnn!!! Nu pot intelege acest lucru. Pe langa ca e foarte foarte exagerat de scump , mai sunt si serviciile proaste , iar mancarea nu exceleaza.Mi-am “rupt” dintii in carne si o ma durea maxilarul , la propriu-zis, de cat m-am chinuit sa o mestec Oamenii ori trag la “fita” fara sa le pese de alte detalii , ori sunt eu nebuna si nu inteleg !! Nu se compara cu Oshooo!!! Niciodata ! Acolo totul e remarcabil. Off!

Reply

    pai e problema ta ca dai banii si accepti…eu as fi dat friptura inapoi si cu siguranta as fi primit ceva bun inapoi…mai tine si de client , acceptand cacaturile..ele se vor repeta 😉

    Reply

turci ,carne buna ,romani carne stricata,romanii prosti arunca banii eu bogat !:)))

Reply

atentie ,la inceput cind au deskis au avut carne adusa din america ,retineti doar in ziua deschiderii atit ,dupa aceea comandau de la my for you si o aduceau din pilonia si constanta ;itit promiteau marea cu sarea si dupa aceea nu se ntineau de cuvant ;este un specimen de turk acolo,cica tasim sefu macelarilor un drogat notoriu si un poponar il cautau bulangii pe telefonu lu bora cqare vb el seara ;cei care au fost acolo.stiu mai bine. cea mai mare teapa este cu carnea ,ca nu ti se da ceea ce comanzii;din vitrina ;mia duc aminte o seara de sarbatori cu botezatu cind a venit si a cerut cotlete de miel tip lamb chops si a comandat ce este in vitrina si i sa dat toate mortaciunile care erau pe frigideru din spateee ;si omu dadea o gramada de baniii;;; numai hotiiiiii tasim turku comanda ce sa i se dea si de undeee;;; la turci le dadea carne buna la ;la romanii carne nasoala care o tine in spate pe frigiderr ;;asa ca uitativa inainte si urmariti ce mankati sa naveti suprizee”;';l';';

Reply

Au furat destul la viata lor….dar acum Hogea e taticu acolo…Bora e de decor

Reply

Pai cu ce bani crezi ca si a luat Bora bolid Maseratti …cu banii vostrii!

Reply

Am fost aseara cu inca 2 prietene….frate ce preturi au….nesimtire curata…..6 milioane pe 2 fripturi si o salata?????

Reply

bora e de decord acum……Hogea e sefu acolo si el face lucrurile sa functioneze!

Reply

FOARTE multa mizerie!

Reply

Turcul ala Bora inca e acolo? Dar de ce sta intr un colt mereu cuminte?l a pus Hogea cu botul pe labe? Bravo Hogea esti tare!

Reply

Atmosfera de circiuma tipic turceasca…..multa gargara si mizerie.

Reply

Persoana importanta fiind joshua castellano?
Ca am inteles ca si limbricul de ciro castellano e implicat…
Joshua fiind prieten bun cu strambu de bora…
Si nasosu de hogea cred ca e doar de decor..
De fapt amandoi cred ca sunt de decor.
Varza restaurantul oricum…

Reply

Un restaurant mizerabil.
M.am uitat in spate salata o aduc in cutii de plastic(spalata cica) si o pun cu mana,fara manusii.
E plin de muste si de gandaci.
E o mizerie de restaurant.
O carne oribila si niste preturi de hotel de 5 stele.

Reply

Acum se asociaza cu un italian…..persoana importanta.

Reply

Multuim Hogea. Esti o gazda buna!

Reply

E bun ca imagine….dar el tot timpul e in alt restaurant , si cu alti oameni. Hogea e mult mai implicat ca el acolo! Bravo Hogea!

Reply

joaca bine in filme dar ar trebui sa si sterga titulatura ….ca nu e proprietar…nu e implicat in firma decit cu gura

Reply

Bora se tot da proprietar…..nici e vorba…e baiat de mingi…Hogea e SEFU MARE!

Reply

Sunt convins ca e iutil sa iti explic unde se fac diferentele intre bucatariile asemanatoare.
Ps: nu la decoruri.

Reply

Cum ramine cu gingacii aia mari de pe jos?????? Chemati deratizarea……

Reply

Ei bine… unele persoane care posteaza aici nu inteleg rostul si sensul acestui tip de restaurant….
Fratilor cum e posibil sa ceri WELL DONE !!!
Este o carne speciala, cum ii v-eti putea simti gustul daca o cereti bine facuta..!!!
Nu mai suntem in 90′ sa cerem chelnerului “friptura la tava ” ….

Asadar nu va mai dati cu parerea ATOTSTIUTORIILOR .!!!

Reply

pe cand r—at la gratar ca sa fi in trend

Reply

oare oamenii astia pe lume au trait? chiar nu au mancat(acasa la ei)in viata lor o friptuta din muschi de vita la gratar cu unt asezonat cu ierburi aromatie? se pare ca nu, chiar daca acum au bani sa manance si umbra de tantar la tava, ca de este la moda, in final tot niste mate fripte raman.

Reply

“e bine sa fi vazut” iti vine sa vomiti, niste parveniti, niste snobi, “da-mi Doamne ce n-am gandit, sa ma mir de ce m-a gasit”

Reply

Slab. Am fost de cateva ori si din ce in ce mai rau. Ultimele doua dati friptura ceruta well done a venit foarte arsa….
Overrated, Overpriced

Reply

Umbla vorba n tirg ca Bora vrea sa si faca alt restaurant italian…..m am intilnit cu un bucatar care asta imi spunea.de la steakhouse la italian?

Reply
alexa mihailescu April 14, 2013 at 1:41 pm

Deaia e gol mereu pe la Red Angus nu….?

Reply

    E gol pe acelasi principiu ca romanului ii place sa fie vazut mai degraba decat sa manance bine. Plus ca mai toti habar n-au, probabil si tu…

    Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


2 × = eight



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,