Restaurant medieval Excalibur (Centrul Istoric)

Vizualizari 1 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 9 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Str. Blanari 9, BUCURESTI


021.310.69.59, 0722.343.118

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt46390

Restaurantul medieval Excalibur - Locul Cavalerilor din Centrul Istoric al Bucurestiului, ca sa-i folosesc numele intreg, asa cum si-l scot ei insisi in evidenta, e un restaurant nou in zona, deschis in iulie 2011. Incearca sa fie o copie a celorlalte doua Excalibur-uri: Excalibur din strada Academiei, cu determinantul "Castel" (medieval, se subintelege), si Excalibur de la Kogalniceanu, zis si "taverna medievala". Aceeasi butaforie, numai ca in Centrul Istoric e ceva mai la locul ei... Mancarea e ca si dincolo: foarte multa carne, destul de banala, in cea mai mare parte, cand nu e de ocolit de-a binelea, asa cum sunt crenvurstii din poza. Cartofii si usturoiul au fost cele mai bune la Excalibur, ceea ce nu e mare lucru nici macar pentru un restaurant fara pretentii. Portiile sunt mari, chiar foarte mar, as putea spune, prin urmare pretul pare rezonabil. Serviciul a fost foarte bun, cu doua doamne cu reflexul de hospitality in sange - zambetul natural inclus... Asadar, restaurantul medieval Excalibur din Centrul Istoric e locul in care cavalerii bucuresteni pot sa-si imagineze ca tocmai au cucerit un supermarket si ca tocmai isi impart prada... (GB)

Localizare Restaurant medieval Excalibur (Centrul Istoric)

Str. Blanari 9, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Dnl.Butunoiu va inselati,nu se vrea o copie a celor doua restaurante,se vrea o copie (total neinspirata)a restaurantului Excalibur din Budapesta pe care il recomand cu multa caldura.
Preparatele din carne sunt pregatite dupa metode traditionale si au un gust pe care eu personal nu l-am mai intalnit.Cred ca restaurantul respectiv a devenit punct de atractie turistica.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six × 6 =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,