Bistro mediteranean Pastis (Hotel Decebal)

Vizualizari 9.003 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(May-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 109 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Barbu Vacarescu 51, BUCURESTI


031.425.90.12, 0724.891.819

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt52985

Pastis e restaurantul unui mic hotel de pe Barbu Vacarescu, intre Stefan cel Mare si Lacul tei, un fel de boutique-hotel, sau ceva pe acolo. Pana in urma cu cateva luni restaurantul avea acelasi nume ca si hotelul, adica Decebal, si era un steak-house. Acum au schimbat si numele si tipul restaurantului, inclusiv amenajarea si decorurile, ca sa faca "Pastis - bistro mediteranean".

Interiorul e foarte frumos amenajat, cu un concept unitar si bine realizat, cu atmosfera, culori si trimiteri la peisaje marine si la vacanta. Terasa nu e deloc pe masura interiorului; e ingusta si cam sumar amenajata. Am lasat totusi nota maxima la "Ambianta" pentru ca ratingul final sa fie de ****, fiind, totusi, un restaurant clar mai bun decat cele mai multe dintre cele care au *** pe Restograf. Si chiar daca muzica era data atat de tare incat sigur nu meritau atat...

Mancarea de la Pastis a fost buna, insa nimic deosebit in farfuriile care au ajuns la noi pe masa, desi am insistat sa ne aduca ceea ce au ei mai bun si mai reprezentativ. Si cu toate ca meniul e destul de scurt, ceea ce te-ar duce cu gandul la o bucatarie mai fina. Bucatarul pare bun, totusi, cred ca poate face mai mult decat ne-a dat noua daca isi incordeaza muschii.

Serviciul a fost destul de bun si el, cu oameni placuti si amabili, insa cu un chelner cam neatent, care ne-a lasat de vreo doua ori sa mancam cu farfuriile goale (cele din care terminaseram de mancat, adica) alaturi de cele din care mancam felurile urmatoare. Preturile sunt rezonabile.

Pastis e, deci, un restaurant placut, cu mancare destul de buna, probabil ca printre primele pe lista pentru numerosii corporatisti din turnurile cu birouri si pentru cei care locuiesc in zona. (GB)

Localizare Bistro mediteranean Pastis (Hotel Decebal)

Barbu Vacarescu 51, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
vad aici numai comentarii (aproape) superlative, de la doi-trei insi, iar la “stele” doua per total (una pentru servicii!) din 80 de voturi. something’s fishy!

Reply

Am mancat de curand aici si tot pe terasa pentru ca mi-a placut mult de tot exteriorul.Se vede ca au investit mult in design pentru ca au foarte multe elemente mediteranenene, iar florile de e terasa te duc cu gandul la un restaurant grecesc aflat pe malul marii. Mancarea este foarte buna iar serviciile pe masura asteptarilor mele.
Cu siguranta voi reveni atat pentru cina cat si pentru masa de pranz! Il recomand din suflet!

Reply

foarte frumos localul.mancare de calitate,servicii la fel.o sa ne mai intoarcem.recomand cu inima deschisa

Reply

Eu am mancat la ei si a fost foarte bun!clar ca parerile nu se discuta dar eu am fost tratata corect.Va recomand cu drag.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 + = elevenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,