Restaurant Modigliani (Hotel Intercontinental)

Vizualizari 13.258 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-14)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 37 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Modigliani – pasta e carne se afla la kilometrul 0 al orasului, la parterul Hotelului InterContinental, cu intrare atat din hotel, cat si din Strada Batistei, fiind inconjurat de un spatiu verde si de o terasa care ii confera eleganta si tihna de care avem nevoie la cina, dupa o zi agitata.

Cunoscut in trecut sub numele de Madrigal, noul Modigliani – pasta e carne are toate ingredientele unui restaurant italian autentic: delicii culinare preparate cu pricepere de un bucatar sef italian, dupa retete italiene, cu ingrediente originale, insotite de vinuri din podgorii italiene renumite. Apoi, decorul clasic si atmosfera creata de lumanari si reproducerile dupa picturile celebrului Amedeo Modigliani, fac din acest restaurant locul perfect pentru o seara romantica, dar si pentru o cina de afaceri, cu o autentica savoare italiana.

La Modigliani – pasta e carne, cina incepe cu o selectie apetisanta de Antipasti urmata de supe aromate. Pastele italiene de casa sunt bineinteles vedetele serii, dar puteti alege si una dintre specialitatile Bucatarului Sef, Alfonso Salvaggio. Cei indragostiti de preparatele la gratar vor gasi la Modigliani de la cotlet de porc romanesc pina la celebra vita argentiniana. Va invitam sa descoperiti deserturile miraculoase si vinurile italiene alese cu pricepere de somelierul nostru.

In primavara lui 2013, Modigliani – pasta e carne a primit, pentru al doilea an consecutiv, certificarea “Ospitalità Italiana”, cu ocazia evenimentului "Made in Italy", organizat de Camera de Comert Romano-Italiana. Acest premiu se acorda restaurantelor italiene care se disting prin sustinerea si promovarea valorilor adevaratei ospitalitati si bucatarii italiene in lume.
Pe larg

Friptanele de la Inter, 25 de ani dupa... Friptanele de la Inter, versiunea 2014Modigliani e restaurantul de lux al hotelului Intercontinental, spre diferenta de Braseria Corso, care e de trafic. Modigliani e deschis doar dupa ora 18 si cred ca duminica e inchis, nu am inteles prea bine de ce. E un restaurant mare la parterul hotelului, cu peretii care dau spre strada de sticla, cu tavanul inalt. Are mocheta pe jos, iar pe pereti cateva picturi de Modigliani, de mari dimensiuni. Mesele sunt bine aranjate, scaunele sunt niste mici fotolii de piele foarte comode. Locul arata bine, in general, desi cam impersonal, asa cum sunt multe restaurante de hotel. Meniul de la Modigliani e scurt, asa cum sade bine unui restaurant serios. Bucatarie italiana clasica, destul de cuminte, cu surprinzator de multe gratare. Mancarea e buna, bine gatita si prezentata. Le-am pus nota maxima la mancare pentru ca i-am incadrat la “bucatarie italiana traditionala”, si am fost mult mai tolerant decat era cazul si cu alte restaurante, si nu am vrut sa-i nedreptatesc. Daca ii puneam la “fine dining”, adica la bucatarie italiana fina, asa cum imi inchipui ca se prezinta ei insisi, ar fi avut alta nota. Amuse bouche si painea au fost bune. La fel, un fel de sufleu de parmezan. Vita cu foie gras a fost buna, carne de calitate. Si sparanghelul de alaturi a fost bun, desi facut pe plita si ars pe alocuri, probabil din lene. Pennele cu un sos condimentat nu au fost cine stie ce, nici pastele si nici ce era printre ele. Serviciul a fost foarte bun. Preturile sunt foarte mari la Modigliani, o masa in doi, cu o sticla de vin bun te duce usor pe la... citeste tot
Localizare Restaurant Modigliani (Hotel Intercontinental)

Batistei 9 (Hotel Intercontinental), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
paradox superb ca Romania s-a mutat cu totul in Italia mafiotilor berlusconezi luind si singurul Hotel de 5* romanesc lasat mostenire de americani unor calici… mehehe!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 3 = elevenTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,