Restaurant Noblesse

Vizualizari 17.780 Vizualizari 
Comentarii 5 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-09)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 47 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Strada Paris 47 A, BUCURESTI


021.230.54.06, 0721.855.333

Site detalii


Pe scurt28663

Cu greu cred ca poate cineva sa explice de ce un restaurant ca Noblesse e mai tot timpul gol, in timp ce vecinii sai o duc bine-mersi... Vila de pe strada Paris, aproape de Piata Dorobantilor, e una dintre cele mai frumoase din tot Bucurestiul, ca sa nu mai vorbim doar de restaurante. E impecabil renovata si amenajata, cu foarte mult gust si cu tot ce e mai bun pe piata, gradina e si ea foarte frumoasa, mancarea e destul de buna, preturile sunt normale, si totusi... Noblesse s-a pozitionat de la bun inceput - cu multi ani in urma - ca un restaurant de lux, si avea (inca are) cam tot ce-i trebuie pentru asta. Localul e foarte elegant, meniul e destul de bine facut iar cheful stie ce e cu mancarea buna, desi nu se cred ca aspira chiar la statutul de "haute gastronomie". Serviciul e ceremonios si protocolar si asta nu prea place multora. Insa nu e motivul pentru care clientii ocolesc Noblesse-ul. Trec adesea prin fata, pentru ca am biroul aproape, si de multe ori pe la 8 sau 9 seara il vad gol si cu luminile stinse. Daca treceti pe la Noblesse si gasiti o explicatie, poate ne-o scrieti si noua pe Restograf. (GB)

Localizare Restaurant Noblesse

Strada Paris 47 A, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Cu autobuzul 331,335, 131 pana la Piata Dorobanti, dar daca te duci la un astfel de restaurant incearca cu un Taxi, e mai “nobless” asa.

Reply

cum pot ajunge acolo?nu am masina personala asa ca as vrea sa stiu ce mijloace de transport sa folosesc pentru a ajunge acolo,imi doresc foarte mult

Reply

Salut! Eu am fost de curand la Noblesse. Mi-a placut foarte mult ambianta si protocolul. Cat despre mancare si pret: as merge acolo mai mereu.

Reply

Nu e prea bine pozitionat si e cam scump.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


1 × seven =Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,