Restaurant Papion

Vizualizari 16.761 Vizualizari 
Comentarii 13 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(Dec-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2807 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Povestea incepe cu denumirea de PAPION – o imbinare perfecta intre eleganta, stil, rafinament si modernitate. Designerul Sergiu Teleuta a creat o poveste fascinanta, care incepe cu arhitectura unica a cladirii si continua in interiorul restaurantului, unde te intampina o atmosfera glamour, calda, relaxanta si primitoare. A reusit sa imbine perfect materialele de sticla, piatra si lemn сu diferite texturi si imprimeuri. Candelabrele cu design unic, aplicele stilate din cristal de Bohemia si tavanele de oglinda, ce reflecta lumina intr-un mod special, completeaza atmosfera regala, care te intampina chiar de la intrare.

Salonul Lasser Papion, cu o capacitate de 90 persoane, are dubla functionalitate. Pentru servirea „a la carte” a clientilor punem la dispozitie o gama larga si diversificata de preparate culinare selectate cu mare grija. Oferim minuturi, gustari, fripturi din bucataria mediteraneana, romaneasca si internationala. Salonul dispune de sistem de sonorizare, proiectoare, spectacol de lumini, instalatii de fum, drept pentru care poate fi transformat cu usurinta intr-un club. Astfel, se pot organiza petreceri tematice: Valentine’s Day, 8 Martie, Craciun etc. Clubul poate fi inchiriat si pentru petreceri private.

Sala dispune de un bar dotat cu echipamente moderne pentru prepararea in cele mai bune conditii a cockteilurilor. Ofera cele mai rafinate bauturi si vinuri dintr-o gama larga de sortimente. Pentru a veni in intampinarea clientilor dornici de ceva deosebit, recomandam muschiul de vita PAPION cu smochine si sos de rodii si tortul caramel cu alune de padure.

Salonul Lasser Papion este un loc ideal pentru intalniri de afaceri, prezentari de produse, conferinte, seminarii. Este dotat cu aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita la internet, asistenta pe intreaga desfasurare a evenimentului Dumneavoastra. Salonul Lasser Papion se extinde cu o terasa, avand o capacitate de 40 locuri, folosita in special in sezonul cald, unde puteti savura alaturi de prieteni o cafea buna si un desert delicios preparat in casa.

Meniul (click pentru a deschide)

Pe scurt63422

Am batut un drum lung pana sa ajung la restaurantul Papion, la marginea Bucurestiului, spre drumul care duce la Targoviste. Am gasit o cladire noua, care pare sa fi fost construita in mod spacial pentru a fi un loc de evenimente, de nunti, conferinte si alte asemenea, cu un restaurant in centru, evident. Nu m-am dus mai sus de parter, insa cred ca si celelalte doua niveluri tot pentru asa ceva sunt.

Descrierea meniului si pozele de pe site mi-au starnit curiozitatea, e drept, asa ca m-am dus cu asteptari mari la Papion. Revenirea cu picioarele pe pamant a fost cam dura, mai mult in privinta ambiantei si mai putin din punctul de vedere al mancarii.

Sunt aproape sigur ca nu se inghesuie locuitorii de la marginea Bucurestiului sa manance la Papion, asa ca locul e cam pustiu cand nu sunt nunti si cumetrii acolo, asa cum era si cand am fost noi, singuri intr-o sala foarte mare si destul de putin incalzita. Atmosfera generala e de local de provincie – de lux, e adevarat, insa dupa o moda careia i-a cam trecut timpul. Multe banchete erau patate, amenajarea si decorurile impersonale, asa ca nu ne-am simtit in largul nostru la Papion.

Ne asteptam sa avem o surpriza neplacuta si cu mancarea, insa acolo lucrurile au mers mai bine. Au un meniu din bucataria internationala la Papion, cu denumiri sofisticate. Mancarea a fost buna, desi nimic iesit din comun, se vede ca au un bucatar talentat, care stie despre ce e vorba.

Preturile sunt mari la Papion, totusi, pentru ambianta generala. Serviciul a fost slab, cu un chelner fara nicio treaba cu aceasta meserie. Nu e o scuza faptul ca nu se astepta nimeni sa apara vreun client asa, in mijlocul zilei, si se pare ca ii cam incurcam de la alte treburi.

Concluzia e clara: Papion, restaurantul de la marginea Bucurestiului, e un local pentru evenimente mari, pentru ca loc e destul, cat sa faci trei nunti in acelasi timp. De mers doar pentru un pranz sau o cina numai daca locuiesti in zona, mai ales ca imi inchipui ca nu prea sunt multe optiuni rezonabile in apropiere. (GB – decembrie 2013)

Localizare Restaurant Papion

Gheorghe Ionescu Sisesti 38A, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




restaurant OK.
am facut nunta in ballroom.
s-au descurcat bine!

Reply

E un Restaurant pentru nunti si botezuri sau petreceri mari!!! Nu putem spune ca se poate cina romantic sub nici o forma!!!

Reply
    Restaurant Papion May 22, 2014 at 2:06 pm

    Buna ziua,
    Ne pare rau ca nu am reusit sa cream in jurul dvs atmosfera romantica pe care o cautati. Speram ca macar preparatele noastre sa fi fost bune si pe viitor asteptam orice sugestii aveti pentru a imbunatati atmosfera si a o face pe placul dvs.
    Cu respect,
    Alexandra Macovei
    Marketing Manager
    Restaurant Papion

    Reply

Atmosfera calda si primitoare cu un decor interior deosebit, servicii bune, preparate de foarte buna calitate la preturile accesibile. Desi meniul este foarte detaliat si explicit, noi am avut parte si de un chelner amabil si zambaret care sa ne ofere si mai multe detalii si indrumare. Merita incercat! Veti reveni cu siguranta dupa ce veti incerca friptura de vita!Asa cum am facut noi :)

Reply

Restaurantul imi place în primul rând pentru ca de fiecare data am fost întampinata cu un zâmbet prietenos și condusi prompt la masa, dar si pentru ca mancarea e foarte gustoasa si felurile cum nu se poate mai variate.

Daca ar fi sa dau o nota pentru fiecare restaurant in parte,cu siguranta ca Restaurant Papion ar fi luat una din cele mai mari calificative. Big like! Ps: Incercati deserturile, geniale!

Reply
Vasile Constantinescu January 30, 2014 at 1:30 pm

Am citit comentariile celor de la RESTOGRAF si se impune un ,, drept la replica”.In primul rand au ramas doar la parter presupunand ca sus este la fel dar s-au inselat. Ca si pe Titanic luxul creste odata cu nivelul la care te afli. In legatura cu ambientul in ziua de astazi toti sunt designeri macar dupa amiaza si se pricep la toate. Ambientul respecta liniile arhitecturii si este armonios din punct de vedere cromatic. Oricum designerul a tinut cont si de ceea ce doarea clientul. In concluzie Papion este un loc care nu vrea sa para altceva decat ceea ce si-a propus sa fie.
Bine ca macar mancarea le-a placut……

Reply

Am intrat in acest restaurant cu asteptari scazute si asta in principal datorita ratingului de 3 stele. Cautam un local potrivit pentru nunta noastra si dupa multe degustari, la diverse restaurante, stinse in dezamagire am zis sa incercam si maestria bucatarului de la Papion si asta datorita acestor vorbe ale celor de la Restograf “se vede ca au un bucatar talentat, care stie despre ce e vorba”.
Vreau sa mentionez ca nu avem pretentii de cunoscatori fini ale gastronomiei asa zis “fine dining”, dar am mancat in suficiente restaurante de pe la noi si de pe alte melaguri ca sa recunoastem un dish de calitate… Ca sa revin si sa scurtez vorba vreau sa va spun ca am fost in primul rand bucurosi sa aflam ca ingredintele sunt de cea mai buna calitate, multe importate pentru ca bucatarul nu accepta orice in bucataria sa :) si nimeni nu indrazneste sa il contrazica :)(patronii au fost atat de amabili incat ne-au aratat bucataria) . Gustul si aranjamentul in farfurie al tuturor felurilor de mancare au fost insa cele care ne-au impresionat la superlativ si ne-au pus zambetul pe buze(in servirea a la cart bucatarul a dorit si patronii i-au facut pe plac sa se faca servirea in vesela cum numai pe la restaurantele cu stele michelin intalnesti).
In concluzie am gasit la Papion un restaurant cu oameni primitori, cu un suflet mare, cu un bucatar nu doar talentat, ci indragostit de ceea ce face,care din punctul nostru de vedere gateste la cel mai inalt nivel si poate sta cu mandrie alaturi de orice master chef din Romania sau din strainatate…. si si si nunta ne-o facem la ei :) si meniul nu e unu clasic, ci ni s-a permis prin amabiliatea patronilor si prin imaginatia lui Chef Petrisor sa fie unu demn de un restaurant cu stele michelin… ce pot sa spun… abia asteptam sa mancam :)… si poate si cei de la restograf ar trebui sa le mai faca o vizita,poate se mai razgandesc cu stelele. Noi credem ca astfel de restaurante ar trebui incurajate sa-si continue misunea in a educa clientul roman sa manance cumpatat si de calitate, nu doar mult si prost.

Reply

    Multumim pentru ca v-ati facut timp sa scrieti cateva cuvinte despre restaurantul nostru. Restaurant Papion va asteapta oricand cu placere sa ne vizitati si sa incercati din noile inventii ale lui Chef Petrisor.

    Reply

Sunt placut surprinsa de restaurant Papion, cei mici au organizat petrecerea de sfarsit de an aici si a fost minunat. Foarte buna organizarea si preparatele culinare !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 × = eight



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,