Restaurant Lotca (inchis)

Vizualizari 11.373 Vizualizari 
Comentarii 18 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Nov-10)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 25 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt28492

Micul restaurant Lotca de pe Eminescu, aproape de Calea Mosilor, pare sa fie facut de niste oameni dintr-o bucata, pasionati de apa, de Dunare si de tot ce e in jurul ei, de peste si de mancarea pescareasca adevarata. Fara pretentii inutile, destul de informal, cu niste decoruri facute din ce au gasit la indemana, oamenii de la Lotca par sa se concentreze aproape exclusiv pe ce iti pun in farfurie. Bonom, vesel, iubitor de mancare, bautura si viata buna si fara prea mare gija pentru silueta, patronul Lotcai (cel pe care l-am intalnit eu) sta printre clienti, mananca si se bucura cot la cot cu ei. Lotca e un restaurant destul de diferit de cele care tin pasul cu moda zilei, si e foarte bine ca nu si-a propus sa "intre in rand". Pentru iubitorii de peste din Bucuresti e ceea ce Cocosatu e pentru cei de mici si de gratare. Adica e de mers la Lotca atunci cand vreti sa mancati un peste proaspat, chiar daca veniti din alt colt al Bucurestiului. (GB)

Localizare Restaurant Lotca (inchis)

Mihai Eminescu 171, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




ca loc(al), e un jeg, slinos, murdar la propriu. nu comentez conceptul de amenajare – taverna pescareasca, bomba, hruba, ca inteleg ca asa s-a dorit. dar asta nu-i impiedica sa faca curat si sa aeriseasca.

apoi, mancarea nu e asa buna. am cerut bors de peste: au adus cu tam tam rasolul de peste separat pe o farfurie, cu o pasta de usturoi langa el, si intr-un alt bol zeama de bors. sa zicem ca a fost so & so. rasolul era cam nasol :) ca sa zic asa. era un peste batran, crap probabil, care iti facea greata daca mancai prea mult. iar la felul principal (sotia salau la grill cu legume grill, eu saramura de crap) au fost dezamagitori de-a dreptul. in primul rand ca si salaul, si crapul nu erau facuti la grill, ci parpaliti pe tabla de-aia ordinara, ceva intre prajit si fript, u know. si aveau urme de la tabla aia pe ele, ca niste urme de rugina, ca nu cred ca o curatau prea des.
apoi muzica: folk rusesc, folk romanesc, in fine, mai lipsea sa-i aud vocea lui adrian paunescu. n-a lipsit ‘odata am ucis o vrabie’

Reply

    Pt stiinta ta, asa se serveste borsul de peste, cu zeama separata…

    Si daca nu ati fost macar o data in delta sa mancati, nu va mai dati cu parerea de calitatea mancarii de la Lotca. Pacat ca s-a inchis.

    Reply

    nu-mi dau cu parerea despre local pentru ca nu am mancat niciodata acolo dar din comentariul tau este evident ca habar nu ai cu ce se maninca pestele ..:)))) crapul era batran :))))) asta a fost totala

    Reply

sunt aproape convins ca domnul George Butunoiu a fost in acest stabiliment o singura data si asta la inceputurile acestei Lotci pestilentiale…
Si noi am luat aceeasi plasa, la primele 2 vizite am fost placut impresionati (foarte aproape de comentariul domnului Butunoiu) dupa care am mai incercat cate odata pe an (am renuntat definitiv acum vreo doi) si concluzia este una singura: este o mizerie imputita! Cat despre servicii, sunt convins ca toti angajatii impart acelasi neuron…

Reply

nu s-a inchis bomba?

Reply

Eu am ajuns acolo la un sfarsit de saptamana, ca o surpriza din partea sotiei. Desi am fost putin reticient cand am vazut cladirea si coborarea la subsol, dupa aceea m-am simtit ok.
Borsul de peste a fost excelent si sunt bucuros ca am acceptat sugestia doamnei care servea, avand in vedere ca nu am mai mancat bors de peste de cel putin 20 ani. Va recomad si placinta de dovleac care a fost senzationala.
Din ce am inteles de la doamna respectiva, nu gatesc multe feluri, incercand ca tot ce gatesc sa fie proaspat.
Une peste alta, daca ar fi sa dau un calificativ, pe o scara de la 1 la 10, as acorda nota 7

Reply

La acest restaurant cred ca falimentul este in faza terminala.
Am fost acolo si am plecat urgent:
– bla bla, vrem si noi ceva de baut pana vin prietenii nostri. bere, ce aveti?
ospatarul: pai avem doar tuborg, doar 2 sticle. daca mai vreti ma duc si cumpar de la magazin

LOL, frigiderul cu bauturi avea 10 sticle de apa de 0,5 puse strategic una langa alta in fata, ca sa umple geamul si ceva sucuri obosite, nu mai mult de 10 sticle.

Daca la bautura care nu se strica aveau asa stoc mare, e clar la mancare riscai sa servesti ceva de acum 1 luna de cand a fost ultimul client pe acolo si au aprovizionat si ei cu ceva.

– dar chiar, de mancare ce aveti, daca la bautura nu ati avut bani de aprovizionare?
ospatar: ardei umpluti si crap prajit. atat.

Reply

Circiuma asta,cum le place chiriasilor moldoveni sa spuna,e ultima infectie de bomba si nu au adus nimic din delta decit japca,prosteala si peste imputit.
REcomand dusmaniolr si sinucigasilor aceasta “circiuma”.

Reply

si nea GB nu-i mai umfla ca am vazut poze cu oameni de la restograf pe siteul lor si daca v-a minjit cu un peste moka,nu trebuie sa-i pupi si in cur,ca tot mizerie de bodega e.

Reply

Mare mizerie de bodega

Reply

Nu mai vorbesc de jegurile de patroni

Reply

Sa nu calcati pe acolo decit daca sinteti masochisti sau vreti sa va sinucideti!
Cea mai ordinara circiuma on the world

Reply

Eu am lucrat acolo si imbolnaveam lumea cu peste stricat

Reply

Nu este un restaurant de iesit cu prietenii. Ambianta este saracacioasa spre mizera. Chiar daca eram singura masa (10 invitati), servirea a fost lenta, chelnerul spunea 20 de minute si aducea ce-ai comandat dupa 40. Inteleg ca preparau pe loc, dar trebuia sa spuna deschis cat va dura. Iar sucurile, vinul si servetelele putea sa le aduca imediat, ca doar nu le fabrica. Apropo de vinuri sunt numai doua sau trei din toata lista, iar vinul casei (feteasca regala, oare?!?) este prost (e drept insa ca nu m-a durut deloc capul dupa ce l-am baut). Daca sunt invitati carora nu le place pestele, ori nu-i aduceti, ori le dati o masa buna inainte.Multe din produse lipseau, dar si asta pot sa inteleg.Intr-un loc pescaresc rustic se trece cu usurinta peste toate astea, DACA PESCARIA AR FI FOST EXCELENTA. NU ESTE CAZUL. Icrele sunt prea sarate, chiftelutele si gujoanele nu au nimic special(junk food), stiuca umpluta (specialitatea lor) nu a placut (si au fost doua persoane care au comandat-o).Gratarele de somn si salau au fost ok, dar aici nu prea ai ce sa gresesti. Puncte tari: in general, pestele e chiar proaspat, adus din balta si nu din metro. Mujdeiul e grozav, iar borsul pescaresc a fost excelent. Pe scurt, daca iubesti pestele si vrei neaparat sa-l mananci, vii la lotca ei un bors si eventual un gratar de peste si ai sters-o. Dac faci altfel este pierdere de timp si bani. Pe o scara de la 0 la 10
Ambianata 2 Servire 3 Ospitalitate 3 Mancare 5 Pret 3

Reply

La pomul laudat…Am cautat pe net o locatie mai deosebita, pentru o aniversare. Imi pare rau ca n-am citit inainte comentariile de aici…Totul este atat de decrepit in acest restaurant!!!…Ambianta de taverna murdara si kitschoasa, servire sub orice limita a bunului simt (doua ore a durat sa ni se aduca felul principal!!!)La intrebarea mea, de ce dureaza atat, mi s-a raspuns cu tupeu, ca au o masa de pretentiosi in restaurant!!!! (noi fiind pe terasa)…Adica noi eram niste unii care puteau inghiti orice!!!! Mancarea nu ne-a creat probleme, dar nimic special, ca sa simti ca esti in Delta!!! Preturile sunt enorme, fata de serviciile si mancarea oferite! Nici macar farfurii pentru pus oasele nu ni s-au dat!!!! O bataie de joc pentru clienti! Norocul nostru a fost, ca ne-am simtit bine intre noi si conversatia ne-a mentinut buna dispozitie!!!!Imi place f mult pestele, si caut, nostalgic, macar o farama din clipele de neuitat petrecute, acum multi ani, intr-o familie de oameni speciali din Delta, care ne-au oferit niste bucate si servire exceptionale.

Reply

Mancarea buna, servirea excelenta! Super-atmosfera. Si, DA! se fumeaza! Ceea ce, pentru mine, a fost un lucru excelent. Preturile de bun simt. Incercati, daca aveti ocazia sa treceti prin zona si va este foame! Servicii excelente la preturi de criza!

Reply

Mancarea intr-adevar speciala, foarte gustoasa, insa atmosfera de tripou inhiba dorinta de apreciere. Cu toate incercarile personalului de a porni diverse ventilatoare din pereti, fumul de tutun a distrus savoarea olfactiva a pestelui. Au avut prioritate tutunarii care venisera sa asculte un recital folk si care nu pareau a consuma decat de la bar. E treaba patronilor ca incurajeaza acest tip de business; pe noi nu ne vor mai revedea prea curand. Nu exista spatiu pt. nefumatori. Cand am ajuns acasa, am aruncat toate hainele in masina de spalat… Parca am fi fost la bodega!

Reply

Am fost o singura data, anul trecut, la Lotca.Nu aveau multe din felurile de mancare di meniu. Sincer, si ceea ce am comandat m-a dezamagit total. Nu recomand

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ three = 12



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,