Restaurant The Fishery (inchis)

Vizualizari 4.996 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Mar-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt40321

Restaurantul The Fishery s-a inchis in iulie 2011, la mai putin de jumatate de an de la deschidere. Locul lui a fost luat de catre Grill On.

The Fishery e un restaurant deschis la inceputul lui 2011, in ianuarie, de catre un constantean, cel care are si restaurantul La Pescarie din Vama Veche. Ocupa o bucata din parterul unui bloc comunist de pe Bv. Decebal, intre alte doua restaurante, la cativa metri de el: Trattoria Antico Dolo, in stanga, si Decebal in dreapta (in acelasi bloc, de fapt!). Spatiul e amenajat destul de neinspirat si pueril, cu decoruri reci, care amplifica si mai mult raceala care bantuie oricum cladirile de felul aceleia. Meniul e lung, se intinde pe vreo 12 pagini, cam cu tot ce da din coada sau din aripioare in apele de mare sau de alt fel. Doua constatari din care, combinate, poti trage niste concluzii care nu prea sunt in avantajul celor de la The Fishery: putini clienti (acceptabil, fiind deschis de curand) + ne-au spus ca putem comanda tot ce se vedea in meniul stufos. Ce concluzii pot fi trase de aici? Sau ca produsele nu sunt proaspete, pentru ca nu ai cum sa tii pesti proaspeti pentru 100 de feluri de mancare cu cativa clienti pe zi in restaurant; sau ca sunt intr-adevar proaspete si ca arunca in fiecare zi cate trei sferturi din ele ca sa nu se invecheasca, cheltuieli imense care ajung pana la urma pe nota noastra de plata. Dupa ce am gustat din mai multe feluri am ajuns la concluzia ca ambele concluzii par sa fie corecte si aplicabile la The Fishery. Desertul si niste cartofi au fost cele mai bune lucruri mancate acolo si nota 8 la mancare a fost pusa cu multa indulgenta, mai mult pentru incurajarea unei initiative bune, in fond. Serviciul a fost destul de bun, insa preturile prea mari pentru ce am avut in farfurie, nu face banii in aceasta formula. Noi va recomandam sa mai asteptati putin, deci, inainte de a va aventura spre The Fishery, restaurantul e inca in "perioada de indulgenta" din partea clientilor, cand inca i se mai da timp pentru ajustari. (GB)

Localizare Restaurant The Fishery (inchis)

Bv. Decebal 17, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six + = 7



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , ,