Trafalgar Pub

Vizualizari 11.986 Vizualizari 
Comentarii 7 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-08)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 160 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
David Emanuel 4, BUCURESTI


021.211.31.51, 0720.777.273

Site detalii

Galerie Foto

Autoportret

Trafalgar Pub este cunoscut pe piata de mai mult de 14 ani si este renumit pentru meniul deosebit de variat, evidentiat de preparate pe care doar aici le poti manca. 

Atmosfera british relaxata, lumina calda si decorul care te duc pe loc cu gandul la pub-urile englezesti te vor cuceri pe loc, iar meniul diversificat si gustos te va face cu siguranta sa revii si a doua oara. 

Amplasat intr-o zona centrala a capitalei, zona Dorobanti, il face accesibil din orice directie, iar locatia este una extrem de linistita si eleganta.

Poti alege meniul zilei, care variaza de la zi la zi, sau preparatul special pentru care ai venit la Trafalgar, poti bea o bautura din diversitatea de cocktailuri si bere sau poti veni pentru evenimentele organizate aici weekend de weekend.

La Trafalgar Pub ai parte de bucatarie traditionala, de bucatarie urbana dar si de un fusion culinar extraordinar,  intre meniul englezesc cu cel specific romanesc si cu cel international. Ingredientele extrem de proaspete folosite in bucataria pub-ului Trafalgar, precum carnea de vita, pui sau rata, pestele, spanacul, branzeturile sau ciocolata, fructele si inghetata fac deliciul total, iar mirodeniile pe care englezii le folosesc inca din cele mai vechi timpuri, precum ghimbirul, sofranul, nucsoara si curry-ul fac din masa luata la Trafalgar un razboi total al simturilor.

Trafalgar Pub este locatia perfecta pentru o intalnire cu prietenii, pentru a viziona un meci de fotbal, pentru a lua pranzul in mijlocul cunoscutilor, pentru o cina romantica sau chiar pentru o intalnire de afaceri.

Pe scurt35828

Trafalgar e un restaurant discret, in buna masura si din cauza amplasarii sale pe o straduta mica si infundata din zona Dorobantilor, in apropiere de Ambasada Turciei, langa care nu ai cum sa ajungi din intamplare, ci numai daca te trimite cineva sau daca stai in zona si ai deja lista pregatita. De ajuns la Trafalgar cu recomandare e greu de crezut, nu prea vad multe motive pentru care cineva ar face asta. Casa e frumoasa, intr-o zona civilizata a Bucurestiului, insa nu e amenajata cine stie ce si e cam intunecoasa. Mancarea e obisnuita, noi nu am gasit nimic pentru care sa ne vina sa facem mai mult decat a trece strada pentru a ajunge la Trafalgar. Serviciul e apatic, probabil ca sunt obisnuiti cu clieti putini si fara miza, pentru care nu merita sa te consumi prea mult. E un mic restaurant de cartier si de proximitate, deci, la care nu merita sa ajungeti decat din intamplare. (GB)

Localizare Trafalgar Pub

David Emanuel 4, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Comentariile sunt depasite (2011,2012).Astazi (2016)Trafalgar-ul e o carciuma cocheta, cu servicii excelente si mancare buna.In plus , are si preturi corecte atat la mancare cat si la bauturi. Dovada ca e tot timpul plina…si la pranz si seara.

Reply

    Very good quality food served in friendly manner at reasonable prices, agreeably house wines and an interesting wine list. The terraces, in particular what I would call the “pagoda” terrace in spring/summer when covered with wisteria, are a delight.

    In its early years Trafalgar justly earned a reputation as a rip-off with very poor food, exessive prices and a tendency to charge those who had drunk too much for far more than they had consumed. However, all that has changed under Mircea’s management, while Adrian, the head chef is good enough to make haggis from scratch amongst other occasional special event menu items, as well as other regular menu changes and additions.

    Are any criticisms possible? Of course, and as an Englishman, I would suggest that the default settings for omlettes and for fish and chips can be to over-cook them, with a dry omlette, or a superb fillet of cod sometimes as dry and tough as boot leather. However, if you ask for to be lightly cooked, you should get an omlette that is at least moist, or cod that eats as well as good be.

    Enjoy and pofta mare.

    Reply

Daca vrei o mancare romaneasca buna,cu serviciu bun,cu atmosfera placuta si linistita,va recomand cu caldura Trafalgar.cu muzica buna si fara manele….si sa nu uit,lume aleasa…..

Reply
Augustin Floriana June 28, 2012 at 12:26 am

N-as putea descrie mai bine Trafalgarul “de azi”. De acord cu tine aditoiule. Daca ai fost in Trafalgar in perioada de inceput, in mod sigur ai fi folosit alte cuvinte pentru a-l descrie dar acum este exact cum ai spus si as adauga ca asta se datoreaza lui Mircea Gheorghe. O dovada in plus ca nu este facut sa conduca o locatie de acest gen. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere

Reply

trafalgar… un mega ripoff pentru nefericitii care se impleticesc pe fundatura aia. cica british pub care serveste ficatei de pui cu mujdei, pizza si ciorba taraneasca de vacuta. churchill ar fi mincat aici sau ar fi trimis RAF să rada aberatia de pe fata pamintului?
Macar sunt baietii de o nesimtire super romaneasca, au pus capre de rezervare a locurilor de parcare si pe trotuarul de vizavi… ca doar nu o sa-si lase consumatorul de ceafa cu cartofi prajiti limuzina pe dorobanti…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 − = four



Taguri: , , , , , , , , , , , , , ,