Restaurant Riviera (Parcul National)

Vizualizari 1 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 20 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurant Riviera inseamna petrecerea unor momente de neuitat intr-o ambianta distinsa si linistita pe malul lacului din Parcul National.

Restaurantul Riviera va ofera posibilitatea de a organiza diverse evenimente private sau corporate, intr-un cadru select.

Preparatele irezistibile, serviciile de calitate, terasa incantatoare, muzica de calitate. Doar cateva din motivele pentru care ati alege sa va petreceti aici orice eveniment special din viata dumneavoastra.

Pe scurt47772

Cei de la Riviera mi-au spus ca restaurantul a fost construit prin anii '80 la cererea expresa a lui Ceausescu, dupa o vizita la fratele Castro. A fost facut exact dupa planurile unui restaurant care i-a placut lui in Cuba, si i-a luat chiar si numele. Dupa Revolutie Riviera a juns in paragina, si acum vreo 8 ani l-au luat actualii proprietari si l-au redeschis in formatul actual prin 2005. Restaurantul e chiar in parc (in Parcul National), pe malul lacului, cu intrarea principala pe bulevardul Basarabia. Locul e foarte frumos si relativ bine intretinut. Arhitectura si amenajarea salii interioare sunt total depasite, din alte vremuri. Terasa de pe malul lacului, insa, e foarte frumoasa, si toata lumea acolo sta cat tine vremea, evident. Meniul e "international" si nu e lung, spre marea noastra mirare, stiind bine ca mai toti patronii bucuresteni de restaurante se cred cu atat mai destepti cu cat meniul lor e mai lung. Mancarea de la Riviera e rezonabila. Nimic deosebit, insa macar nu ai sentimentul ca e adusa direct de la supermarket ca semipreparate, asa cum e la majoritatea celorlalte restaurante din Bucuresti. Se vede ca muncesc putin la ea, desi nu sa se oboseasca prea tare. Clienti am vazut destui, pentru ca era weekend si pentru ca era o zi frumoasa. Preturile sunt normale, nimic de comentat in aceasta privinta. Asadar, restaurantul Riviera din Parcul National, de pe malul lacului, e un restaurant relativ corect, fara surprize, de niciun fel, nici foarte placute, dar nici deranjante. E de vizitat vara, cand puteti sta pe terasa, pentru ca iarna s-ar gasi putine motive pentru un drum mai lung pana acolo. (GB)

Localizare Restaurant Riviera (Parcul National)

Bv. Basarabia 23 (Parcul National), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am fost mai multe persoane, si nimanui nu i-a placut mancarea. Rata era rece, coastele de berbec erau tari, pestele era ocna de sarat, biftecul era dubios, din carne amestecata, nicidecum din muschi de vita si avea o culoare si un gust dubios. Ne-am incumetat mai multi sa mancam, dupa ce am pus o tona de condimente, ca sa nu-i mai simtim gustul. Oribil, nu va sfatuiesc sa mergeti aici decat daca nu aveti alta alternativa…

Reply

mancare proasta si scumpa. am mancat un chateaubriad care a venit sub forma… taraneasca, taiat in mici bucati. stiau ca nu taie cutitele? din fericire, mancarea s-a armonizat cu compania.

Reply
Cristian Paraschiv June 21, 2014 at 8:33 am

Atentie, PUROI !!

Reply

Ospatarii odiosi. Preturile cam mari si mincarea nu este extraordinara. Pacat de locatie, serviciul este deplorabil. Nu vom reveni, decit peste vreo 5 ani.

Reply

Daca mergeti la acest “restaurant”, atentie la ospatari! Nu ii suparati ca sunt nervosi, iritabili si devin repede violenti (in limbaj si nu numai, depine de nervi). Eu am avut impresia, in ciuda frumusetii lacului de langa restaurant si a designului de bun gust, ca am nimerit in vreun cuib de gangsteri si trebuiau sa ma evacueze, ca vine seful. Chiar daca chelnerii de la noi au reputatia ca sunt lenti si indolenti, arareori am putut sa vad chelneri care sa tipe la tine, doar fiindca nu esti de acord cu ei (eu am reclamat calitatea slaba a unei salate!) sau sa te invite sa pleci din restaurant, desi m-ai comandasem un fel de mancare si desert.
In ce priveste mancarea si ambianta, restaurantul este unul mediocru, nici prea prea, nici foarte foarte – mancare anosta, desi comestibila. Evaluarea Restograf este mult supra-evaluata! De ce?

Reply

Un restaurant sub orice critica in privinta serviciului ,,,absolut deplorabil!
Nu cred sa mai existe o locatie asa zisa cu pretentii (in opinia lor, probabil!) unde un chelner sa isi permita sa ia farfuria clientului din fata dupa ce a adus mancarea (proasta dealtfel!) pentru a face poza cu mobilul la farfurie.Dar ce credeti ca era pe farfurie?Doua musuroaie de piure de cartofi cu cate o cireasa confiata si o frunza de mente in varf!Rog distinsii Chefi sa isi spuna parerea.Chair trebuia sa mi se pozeze asa o farfurie?!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 − = three



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,