Restaurant Roberto's (Hilton)

Vizualizari15.239 Vizualizari 
Comentarii4 Comentarii 

Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta:  
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-11)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor 
(29 voturi)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurantul Roberto’s ofera clientilor cele mai bune preparate italienesti, folosind cele mai proaspete ingrediente de sezon, gatite perfect de bucatarii nostri.

Meniul va va cuceri si veti porni intr-o calatorie culinara cu mancaruri din intreaga Italie, in care se va oglindi reputatia tarii ca taram al aromelor intense, al preparatelor simple ce scot in evidenta calitatea ingredientelor, precum si al vinurilor desavarsite.

Roberto’s ofera mai mult decat mancare excelenta. Decorul contemporan, atmosfera eleganta si priceperea personalului va vor introduce intr-o adevarata „la bella vita” creata de Roberto’s.

Descoperiti secretele renumitei „pura cucina italiana” alaturi de noi!

Marco Magri si-a inceput cariera in domeniul gastronomiei in urma cu 13 ani in Milano, lucrand in diverse restaurante de lux atat din Italia, cat si din alte tari precum Franta, Japonia sau Maldive. Ultima sa pozitie a fost aceea de bucatar-sef in cadrul hotelului Ramada Plaza din Milano, fiind alaturi de echipa acestuia timp de trei ani. Acum Marco este responsabil cu asigurarea bunei functionari a bucatariei restaurantului Roberto’s din cadrul Athénée Palace Hilton, oferind oaspetilor o experienta gastronomica de exceptie gratie talentului sau culinar si ademenindu-i cu preparate delicioase, italienesti.

„Bucataria italiana este o bucatarie simpla, nu este o bucatarie elevata - gustul ei este dat de ingredientele proaspete si naturale si aceasta simplitate o face atat de de gustoasa”, explica Marco Magri.

La restaurantul Roberto’s Chef Marco aduce filozofia lui Roberto Bayer in gastronomie, o legenda a lantului Hilton Worldwine, care a pus bazele restaurantului Roberto’s din Amsterdam. Astfel, preparate care se gasesc acolo se regasesc si aici, insa evident, cum Marco este hedonist, a simtit si nevoia unor adaptari care sunt de fapt acele specialitati ale chef-ului: spre exemplu, Marco a creat pentru Hilton “Caramele Senzatione Carbonara”, o bomboana, o capsula in care gasesti senzatia de carbonara. Se mananca frumos, cu furculita si cand ajungi la miezul capsulei iti explodeaza in gura senzatia de spaghetti carbonara.

„Meniul de la Roberto’s este ca un copil pentru mine. Fiecare meniu are o identitate, iar eu ma regasesc in el. Roberto’s este un restaurant italian, asa ca ceea ce facem noi sub acest acoperis trebuie sa fie specific Italiei” adauga Marco.

Pe scurt

Roberto's s-a redeschis in mai 2011 dupa mai multe luni de renovare din temelii. Insa cea mai importanta schimbare e in pozitionare. Daca inainte propunea o bucatarie italieneasca traditionala clasica, asemanatoare cu cea de la Cucina, acum a trecut pe fine dining, cu un upgrade semnificativ si pe partea de servicii. Locul arata destul de ciudat dupa reamenajare, niciunuia dintre cei cu care am vorbit pana acum dupa ce au trecut pe acolo nu prea i-a placut. E destul d eminimalist, auster, chiar rece, cu niste combinatii de culori pe care cu greu cred ca le-ar gusta cineva. Meniul italienesc e de tip gastronomic, cu mancarurile cele mai fine. Sunt bune toate, unele chiar foarte bune, insa nu cred ca Roberto's va primi vreodata chiar si o jumatate de stea Michelin cu ele. Preturile sunt mari, o masa in doi cu un vin bun poate trece usor de 5-600 de lei. Serviciul e foarte ceremonios, cu chelneri cu manusi albe, cu gesturi teatrale si cu limbaj cam de lemn. Cu alte cuvinte, Roberto's s-a pozitionat direct in top si e un loc de neevitat daca va propuneti sa explorati bucataria italieneasca fina. (GB)

Recenzii & Articole

Nou meniu la Roberto's   
(Oct 2014)

Athenee Palace Hilton Bucuresti anunta lansarea unui nou meniu in restaurantul Roberto’s, incepand cu mijlocul lunii octombrie, care va aduce clientilor sai spiritul aromelor mediteraneene si preparate pura cucina italiana. Bucuresti – Conceptul intregului meniu a fost creat de catre chef-ul ...
........................................................................................................ citeste tot


Topul restaurantelor din Bucuresti 2012 (comentat)   
Restograf (Jan 2013)

Ca in fiecare an, in decembrie Restograf nominalizeaza si premiaza cele mai bune restaurante din Bucuresti. De fapt, am premiat cea mai buna mancare din Bucuresti, pentru ca acesta a fost criteriul exclusiv in alcatuirea topului, si niciun alt criteriu, cum ar fi ambianta, serviciile, preturile etc...
........................................................................................................ citeste tot


Topul restaurantelor din Bucuresti pe 2011   
George Butunoiu (Dec 2011)

Saptamana trecuta au fost anuntate si inmanate Premiile Restograf pe 2011 restaurantelor din Bucuresti cu cea mai buna mancare. Spun “cea mai buna mancare” pentru ca acesta a fost singurul criteriu de evaluare si de departajare. Fara a tine seama, deci, de amenajare, decoruri, atmosfera, ...
........................................................................................................ citeste tot


Topul restaurantelor din Bucuresti pe 2011   
George Butunoiu (Dec 2011)

Saptamana trecuta au fost anuntate si inmanate Premiile Restograf pe 2011 restaurantelor din Bucuresti cu cea mai buna mancare. Spun “cea mai buna mancare” pentru ca acesta a fost singurul criteriu de evaluare si de departajare. Fara a tine seama, deci, de amenajare, decoruri, atmosfera, ...
........................................................................................................ citeste tot


Un nou chef la Athenee Palace Hilton   
(Nov 2011)

Athenee Palace Hilton a anuntat numirea lui Chaiyasith Srichom (cunoscut si ca Lam) in functia de bucatar sef pentru restaurantele si serviciile de catering ale hotelului. Chaiyasith Srichom si-a inceput cariera la restaurantul Verona, un restaurant italian din Sydney, dupa care s-a mutat in ...
........................................................................................................ citeste tot


Un nou chef la Athenee Palace Hilton   
(Nov 2011)

Athenee Palace Hilton a anuntat numirea lui Chaiyasith Srichom (cunoscut si ca Lam) in functia de bucatar sef pentru restaurantele si serviciile de catering ale hotelului. Chaiyasith Srichom si-a inceput cariera la restaurantul Verona, un restaurant italian din Sydney, dupa care s-a mutat in ...
........................................................................................................ citeste tot


Roberto's (Hilton)   
(May 2011)


........................................................................................................ citeste tot


S-a redeschis Roberto's Athenee Palace Hilton   
(May 2011)

Ieri a avut loc redeschiderea restaurantului Roberto's, dupa un proces de renovare care a durat aproximativ patru luni si in urma caruia s-au facut modificari in totalitate, de la piesele de mobiler pana la produsele din meniu. Capacitatea restaurantului este acum de 130 de locuri plus un ...
........................................................................................................ citeste tot


S-a redeschis Roberto's Athenee Palace Hilton   
(May 2011)

Ieri a avut loc redeschiderea restaurantului Roberto's, dupa un proces de renovare care a durat aproximativ patru luni si in urma caruia s-au facut modificari in totalitate, de la piesele de mobiler pana la produsele din meniu. Capacitatea restaurantului este acum de 130 de locuri plus un ...
........................................................................................................ citeste tot


Localizare Restaurant Roberto's (Hilton)

Episcopiei 1 (Piata Revolutiei), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?


Am fost ieri dupa o absenta de peste 3 ani. Atmosfera anosta, aproape gol, food subpar, nota 5/10.

Serviciul insa a fost excelent.

Reply

Am fost in weekend la Roberto’s.. din pacate mancarea arata bine, insa este de-a dreptul fara nici un gust. Ospatarii bine intentionati si prietenosi… Hmmm, cred ca ar trebui sa revada meniul de anul acesta, ca e diferit fata de cel din vara trecuta, si daca chef-ul ar numeri sarea si piperul, opera lui de arta in bucatarie ar fie intreaga.

Reply

    Am fost azi la Roberto’s, insa niciun chelner nu a binevoit sa ne serveasca, desi localul era aproape gol (in interior, erau trei mese ocupate si trei chelneri care isi vedeau de treaba lor). Dupa 20 de minute in care nu am avut “oportunitatea” sa comand nici macar o apa, am plecat (cu parere de rau ca nu am plecat mai repede).

    Reply

Se vede din poze profesionalsimul oamenilor din bucatarie care stau cu fundu’ pe mese si verifica pe telefoane sms/facebook etc (in zilele noastre avem oameni in bucatarie si bucatari). Aici succesul restaurantului sta in mainile oamenilor din bucatarie. Itr-un restaurant italian nu se serveste cu manusi albe , probabil ca vroiau sa fac un numar de magie …zic si eu .

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− six = 1



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


x

ABONEAZA-TE SI:

descopera cele mai tari restaurante din Bucuresti afla unde e cea mai buna mancare din oras
aboneaza-te